Doktor Muayehanesi

İstanbul

• K

Babam da bulunan birçok akciğer hastalıkların (Koah, interstisyel, prömoni ve kanser) tedavisini 2 yıldan bu yana Seha hoca yapmaktadır. Kendisinin hastaya ve hasta yakınına olan yaklaşımından, tedavi sürecindeki hassasiyetinden ve teşhis-tedavi yönteminden ailecek çok memnunuz. Hastalığın durumu ve tedavisi ne kadar zor olursa olsun, önce enerjisiyle ve telkinleriyle hastaya ve hasta yakınına pozitif katkı ve moral veriyor. Aynı hastalıktan veya hastalıklardan müzdarip olan tanıdıklarıma da Seha hoca yı anlatıyorum ve öneriyorum.

• Doktor Muayehanesi Diğer  •

• B

Seha Hoca, annemizin akciğer rahatsızlığı sırasında 2 ay boyunca ilgili ve detaylı yaklaşımı ile tedavi sürecinde özverili bir şekilde çalıştı. Samimi ve bilinçli yaklaşımı ile bu süreçte her daim yanımızda oldu. Kendisini gönülden tavsiye ederiz.Nilgün- Bahar Gücüyener

• başka bir yer Diğer  •

• D

Akcigerlerimdeki rahatsilik icin kendisine gittim, rahatsizligimla ilgili detayli sekilde bilgi verdi, eski tetkiklerimi kontrol etti, guleryuzlu, canayakın, gereksiz tetkik istemiyor. kesinlikle baska doktora gitmeye gerek yok.

• Doktor Muayehanesi Diğer  •

• G

Tek kelimeyle mükemmel bir doktor.Yaklaşım, ilgi alaka, hoşgörü ve içten samimi.İyiki kendisine muayene olmuşum.Hersey için teşekkür ediyorum seha hocam ( Gamze Sağdıç )

• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)  •

Kesinlikle işinde çok başarılı çocukluğumdan beri astim hastasıyım vermiş olduğu tedavilar yaşam standartimi arttirdi.çok cana yakın ve samimi teşekkür ederim.

•  •

biz istanbulda yaşıyoruz iyi şartlardada yasıyoruz belki ama bu sekilde ilgi hoşgörü ve kısa sürede tedaviye rastlamadık.bugun arkadaşımı iyleştirdi sanırım çok teşekkür ederiz..

•  •