Mecburi hizmetini Kütahya Devlet Hastanesi’nde tamamladıktan sonra özel sektöre geçmiştir. Çeşitli sağlık kurumlarında klinik ve idari görevlerde bulunmuş, fiziksel tıp ve rehabilitasyon alanında çalışmalarını sürdürmüştür. Halen Nev Esentepe Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Üyelikler:
• Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği
• Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri Derneği
• Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği
• Spinal Interventional Society (IPSIS)
Sertifika ve Eğitimler:
• Proloterapi (Sağlık Bakanlığı onaylı)
• Ozon Uygulama (Sağlık Bakanlığı onaylı)
• Manuel Terapi
• Klinik Dansitometri (Sağlık Bakanlığı onaylı)
• Girişimsel Ultrasonografi
X-Ray
Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer 16130
- Sigortası olan hastalar
me...ı
Selçuk Bey ,Bursa'daki en iyi fizik tedavi doktoru bence.Fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı zaman zaman ağrım oluyor(boyun_bel).Selçuk Bey'in uyguladığı nöral terapi ,ozon gibi tedavilerinden cok memnunum.Bütün tedavilerinden olumlu sonuçlar aldım. Ayrıca hastasına yapacağı uygulamayı detaylı bir şekilde açıklıyor ve güven veriyor.Çok başarılı bir doktor iç rahatlığı ile gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
d....n
Kolum kırılmıştı açılmıyordu bu sebepten gitmiştim tedavi sonrasında kolumu açmaya başladım. İyi bir doktor elleri dert görmesin.
• Özel Aktif Yaşam Fizik Tedavi Merkezi • •
ay...e
Benim boyun fıtığım vardı o sebepten gitmiştim tedavi sürecimiz oldukça güzel ve başarılı geçti. İyi bir doktor bilgisi içinizi rahatlatıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz tavsiyemdir.
• Özel Aktif Yaşam Fizik Tedavi Merkezi • Boyun Fıtığı •
Uzun zamandır bel ağrılarımdan kurtulamıyordum arkadaşımın memnuniyeti üzerine muayeneye geldim iyi ki size gelmişim tedaviniz ilgi alakanız mükemmel.tedaviden sonra 4 yıldır bel ağrısı yaşamadım.İlgili bilgili bir doktor. İyi ki sizin gibi doktorlarımız hala var.Teşekkürler
• başka bir yer • •
ee...ö
Münisküs burkulmasından dolayı gitmiştim, bilgisi ilgisi ve insancıl yaklaşımıyla 5 yıldızlık doktor. Tehşis ve tedavi sürecinde tatmin edici söylemleri içinizi rahatlatıyor.
• Özel Aktif Yaşam Fizik Tedavi Merkezi • Menisküs Tedavisi •
Merhabalar hocam bir seansta agrilarimi ve sorunumu cozdugunuz icin minnettarim size ayrica guleryuzunuz ve ilgili davranisinizdan oturu tesekkur ederim İyiki sizin gibi doktorlarimiz hala var
• Özel Aktif Yaşam Fizik Tedavi Merkezi • Sinir İletim Çalışmaları •
Çok güzel teşhis koydu hastalarıyla diyaloğu çok iyi hastalıkları hakkında hastasya detaylı bilgi veriyor detaylı muayene ediliyorum. İlk 10 gün biraz ağrılarım oldu sonradan fizik tedavi rotasına girdi vucut belirli egzersizler var fizyoterapistlerin yaptığı manurel terapiler çok etkili oldu bel çekme çok yararlı oldu kendini fizik hareketleri gösterdiler onları uyguladım o da çok yararlı oldu tüm ekip olarak ilgilenmeisnden memnunun bir de arkdaşlarımı da yönlendirdim gidenlerden memnun kalanlarda oldu.
se...m
Tesekkur ederim hersey icin.sizin sayenizde bel agrimdan kurtuldum ve 5 yildir rahatim.agrisiz yasam cok guzelmis
Selçuk Çoşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Çoşkun, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Selçuk Çoşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Kontrol Randevusu.
Selçuk Çoşkun adresi nerede?Selçuk Çoşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Çoşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Çoşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Çoşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Çoşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selçuk Çoşkun hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Çoşkun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Çoşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Çoşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selçuk Çoşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selçuk Çoşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Çoşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Selçuk Çoşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları