0850 333 0388 Ücret öğren

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden 2020 yılında mezun oldum. Eğitim sürecimde çeşitli devlet ve özel hastanelerde stajlar yaparak farklı hasta gruplarıyla çalışma fırsatı edindim. Mezuniyet sonrasında özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, tıp merkezlerinde ve ortopedi hekimiyle birlikte multidisipliner bir yaklaşımla görev aldım.

2024 yılının Haziran ayından itibaren kendi kliniğimi kurarak, bireylere özgü fizyoterapi ve egzersiz danışmanlığı hizmeti sunmaya başladım.

Klinik pratiğimde güncel bilimsel veriler ve literatüre dayalı yöntemleri esas alıyor, her bireyin hikâyesini bütüncül bir bakış açısıyla ele alıyorum.

Profesyonel Bakış Açım

Her bireyin bedensel ağrılarının arkasında bir hikâye olduğuna inanıyorum. Bu nedenle yalnızca semptomları değil, problemin kök nedenini hedef alarak hareket paternlerini, solunum fonksiyonlarını, sinir sistemi işleyişini ve postüral dengeyi yeniden yapılandırmayı amaçlıyorum.

Tedavi sürecinde; manuel terapi, fasyal gevşetme, DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization), fonksiyonel egzersiz, postür analizi, vagus siniri regülasyonu ve somatik farkındalık teknikleri gibi güncel yaklaşımları bir arada kullanıyorum.

Yoğunlukla Çalıştığım Alanlar

Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları

Boyun, sırt ve bel ağrıları

Postür bozuklukları

Skolyoz ve kifoz gibi omurga deformiteleri

Temporomandibular eklem (çene) disfonksiyonları

Fibromiyalji, fasya problemleri ve kronik ağrılar

Nörolojik rehabilitasyon ve denge çalışmaları

Kadın sağlığı ve pelvik taban farkındalığı

Nefes terapisi ve stres kaynaklı bedensel gerilimler

Koruyucu fizyoterapi

Yaşlı bireylerde koruyucu ve sağlıklı yaş alma hedefli çalışmalar

Çocuklarda pelvik taban problemleri (alt ıslatma, tuvalet tutma alışkanlığı, kabızlık, idrar kaçırma vb.)

Kadınlarda pelvik taban problemleri ( idrar kaçırma, kabızlık, cinsel ilişki problemleri, bağırsak sağlığı vb.)

Sporcularda koruyucu ve performans arttırmaya yönelik fizyoterapi

Yaklaşımım

Her danışanımla birebir, kişiye özel bir terapi planı oluşturur; kullandığım teknikleri ve egzersizleri kişinin bedeninin doğal biyomekaniğine, yaşam tarzına ve hedeflerine göre şekillendiririm. Hedefim, yalnızca ağrıyı azaltmak değil, kişinin beden farkındalığını artırarak sürdürülebilir bir iyilik hali kazandırmaktır.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Selva Nur Toraman
Fzt. Selva Nur Toraman

Zuhuratbaba Mah İncirli Cad No:17 Kat:2 D:13 Meydan Plaza Bakırköy, Kat:2 D:13, Bakırköy, İstanbul 34147

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi
Selva Nur Toraman

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • L

lo...n

İşini çok güzel yapıyor çok önem veriyor ve temiz çalışıyor güleryüzlü

• Fzt. Selva Nur Toraman Boyun Fıtığı  •

• K

k.....

Her seans üstüne koyan harika bir bir süreç ıldu

• Fzt. Selva Nur Toraman Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• Ş

ş....k

Yine rahatladığım bir seans oldu iyi ki varsın Selva Hocam

• Fzt. Selva Nur Toraman Çene Terapisi  •

• B

be...y

Uzun zamandır yaşadığım boyun düzleşmesi, duruş bozukluğu ve kürek kemiklerimde belirgin çıkıklık şikayetleri nedeniyle başvurdum. Ayrıca 15 dakikadan fazla yürüdüğümde kasık ve kalça bölgemde ağrı oluşuyor, pelvik taban kaslarımda da koordinasyon problemleri yaşıyordum.

Seanslar boyunca sadece ağrılarımın azaltılmasına değil, problemlerimin nedenlerine yönelik detaylı değerlendirme ve kişiye özel bir tedavi programı uygulandı. Süreç boyunca duruşum belirgin şekilde düzeldi, kürek kemiklerimdeki çıkıklık kayboldu, yürüyüş sırasında yaşadığım kasık ve kalça ağrıları tamamen geçti. Pelvik taban kas koordinasyonum da normale döndü.

Şu an günlük yaşamımı ağrısız ve çok daha rahat sürdürebiliyorum. Hem mesleki bilgisi hem de danışanına yaklaşımıyla güven veren bir fizyoterapist. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Fzt. Selva Nur Toraman Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

el...a

Acı ve bel ağrısından yürüyemiyordum Selva hanımın sihirli dokunuşları sayesinde ağrı kesicisiz ayaklandım ve kısa sürede işe başladım, tedavim devam ediyor ve Selva hanımın beni tamamen iyileştireceğini umuyorum. Kendisine başarılarının devamını dilerim

• Fzt. Selva Nur Toraman Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi  •

ay...

Bel boyun ve sırt ağrılarım için Selva hanıma başvurdum.Süreci gayet güzel ve anlaşılır bir şekilde anlattı birkaç seans sonra farkı çok rahat görebiliyorsunuz kendini geliştiren eğitimler alan bir fizyoterapist. Sıcakkanlı ve samimi, kendinizi yanında rahat hissediyorsunuz.Ağrılarım rahatladı kendimi daha iyi hissediyorum.Kesinlikle tavsiyemdir.

• B

b....

Kızımın diş sıkma ve çene ağrısı problemi vardı. İlk seansta fayda görmeye başladı. İkna edici ve ayrıntılı açıklamaları sayesinde kızım egzersizlerini de düzenli yaptı. Çok fayda gördükk.

• I

i̇...

Her seans sonrası rahatlamış olarak klinikten çıkıyorum. İletişimi çok iyi çok samimi.

• Y

ya...

Gittim muayene eti cok memnun kaldım işin ehlidır başınız düşerse dara Selva Nur toramanı ara

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.

Benim kronik bir rahatsızlığım var bu yüzden fazla yoruyorum Selva Hanımı.İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan nadir insanlardan bence ve harcadığı emek olağanüstü.