Aldığım Eğitimler:
- Bilişsel ve Davranışçı Terapi- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği- Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar koordinatörlüğünde düzenlenen aşağıdaki eğitimleri aldım.
-Depresyonda Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Kadir Özdel
-Anksiyete Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-Obsesif Kompulsif Bozuklukta (OKB) Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Aslıhan Dönmez
-Panik Bozuklukta Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-Sınav Anksiyetesinde Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Aslıhan Dönmez
-Yaygın Anksiyete Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-Sosyal Anksiyete Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Aslıhan Dönmez
-Post Travmatik Stres Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Levent Sütçügil
-Somatoform Bozukluklarda Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Selçuk Aslan
-Özgül Fobide Bilişsel Davranışçı Terapi- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
- ISST Onaylı ‘’Şema Terapi’’ Uluslararası Sertifikasyon Eğitimi- Prof. Dr. Alp Karaosmanoğlu tarafında verilen aşağıdaki oturumlarını da içeren eğitime katıldım.
-Kişilik Bozukluklarında Şema Terapi- Prof. Dr. Alp Karaosmanoğlu
-Narsistik Kişilik Bozukluğunda Şema Terapi- Prof. Dr. Alp Karaosmanoğlu
-Borderline Kişilik Bozukluğunda Şema Terapi- Prof. Dr. Alp Karaosmanoğlu
-Çocuk ve Ergenlerde Yeme ve Beslenme Bozuklukları Eğitimi- Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği- Prof. Dr. Hakan Türkçapar önderliğinde düzenlenen aşağıdaki eğitimleri aldım.
-Çocuk, Ergen ve Genç Erişkinler İçin Yeme Bozuklukları- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Çocuk, Ergen ve Genç Erişkinler İçin Beslenme Bozuklukları- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Obezitede Tanı, Değerlendirme ve Tedavi- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Yeme Bozuklukları İçin Geliştirilmiş BDT- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-Anoreksiya Nervoza İçin Aile Tabanlı Terapi- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Kaçıngan Kısıtlı Yiyecek Alım Bozukluğu İçin BDT- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Obezite İçin BDT- Uzm. Dr. Hakan Öğütlü
-Duygu Odaklı Evlilik ve Çift Terapisi Eğitimi- İlişki Terapileri Enstitüsü- Prof. Dr. Cebrail Kısa tarafından verilen eğitime katılarak duygu odaklı çift terapisi uygulayıcısı sertifikası kazandım.
-Boşanma Terapisi Eğitimi- İlişki Terapileri Enstitüsü- Prof. Dr. Cebrail Kısa tarafından verilen eğitime katıldım.
-Hipnotik Yeniden İşleme Terapisi Eğitimi- Dr. Sinan Güzel ve Dr. Haluk Alan tarafından verilen eğitime katılarak HYT terapisti unvanını aldım.
-Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi- Dr. Gizem Akcan tarafından verilen eğitime katıldım.
-Davranışsal Bağımlılıkları Anlamak ve Çalışmak Eğitimine katılarak aşağıdaki eğitimleri aldım.
-Bağımlılıkları Anlamak, Ruhun Sıkışması- Prof. Dr. Kemal Sayar
-BDT ile Bağımlılıkları Çalışmak- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-Kumar Bağımlılığı ve Terapisi- Klinik Psikolog Emre Yılmaz
-Pornografi Bağımlılığı ve Terapisi- Dr. Eren Murat Dinçer
-Oyun Bağımlılığı ve Terapisi- Uzm. Klinik Psikolog Süreyya Kitapçıoğlu
-Sosyal Medya Bağımlılığı ve Terapisi- Uzm. Psk. Mehmet Büyükçorak
-Objektif Değerlendirmede Kullanılan Psikolojik Testler Eğitimi (Bender- Gestalt Testi, Gesell Gelişim Testi, Okula Hazırlık Testi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı testi, Ankara Gelişim Envanteri, D2 Dikkat Testi, Metropolitan Testi, PeaBody Kelime Resim Testi, Porteus Labirentleri Testi, Kent EGY Testi, Good Enough- Harris Bir İnsan Çiz Testi)- Dr. Aziz Zorlu tarafından verilen eğitime katıldım.
Kozluk Mah. Orduevi Sok No:27/A,, İzmit, Kocaeli
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Z
z....
Sema Nur hanımla, yaklaşık 5-6 aydır terapilerimizi gerçekleştirdik ve devam ediyoruz, dışarıya çıkma korkularımdan, kaygılarımdan, psikolojik sorunlarımın vücudümda fiziksel rahatsızlıklar oluşturmasından dolayı gitmiştim, evden dışarı çıkamayan, insanlarla iletişim kuramayan, kriz gibi gelen ani nefessiz kalışlarım benim için hayatı çok zorlaştırıyordu, sonra Sema Nur hanım'la öyle başarılı bir terapi sürecine girdikki, şuanda bütün sorunlarımı çözmeye başladık, beni çok iyi anlayan ve sorunlarımıda çok iyi anlatan bir psikolok oldu.Hayatıma dair bütün düğümleri tek tek birlikte açıyoruz. Sema Nur hanım beni çok iyi anlıyor, çok rahatlatıyor, terapilerden çıktıktan sonra aklımda hiçbir soru işareti kalmıyor, siz ifade etmeseniz bile sizin rahatsızlık duyduğunuz konuları fark edip çözmenize yardımcı oluyor. Bütün çevreme öneriyorum, kesinlikle işinde en iyi olan insanlardan biri. Hiç tereddüt etmeden destek alabileceğiniz, işinde hem içten, hemde profesyonel olan bir psikolok.
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
bu...i
Sema hanım seanslarda sizi gerçekten dinleyen anlayan ve güven veren biri. Her görüşmeden sonra kendimi daha huzurlu farkında ve özgüvenli hissediyorum. Konuşmalarımızda bana kattığı bakış açılarını önerdiği yöntemleri günlük hayatımda uygulamaya başladım ve bana iyi geldiğini görmek beni daha çok motive ediyor. İyi ki sema hanımla kesişmiş yollarımız
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı, ilgisi ve profesyonel tavrı sayesinde doğru kişiyle ilerlediğimi hissettim. Sürecin her aşamasında sadece bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda bana yepyeni bir bakış açısı kazandırdı.
Anlattıklarımı dikkatle dinlemesi, detaylara verdiği önem ve her soruma sabırla yanıt vermesi kendimi gerçekten değerli hissettirdi. Yalnızca genel bilgilerle değil, tamamen benim ihtiyaçlarıma özel, kişiselleştirilmiş bir danışmanlık sundu. Bu da sürecin verimliliğini kat kat artırdı.
Özellikle danışmanlığa ihtiyacım konularda bana hem motivasyon kaynağı oldu hem de somut adımlar atmam için cesaret verdi. Aldığım danışmanlık sayesinde hem zaman kazandım hem de daha bilinçli kararlar almayı öğrendim.
İçten yaklaşımı, uzman bilgisi ve güven veren tavrıyla bu süreci benim için oldukça verimli ve keyifli hale getirdi. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bir çok konuda alanında gerçekten fark yaratan bir isim.• Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı • Randevu •
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.
R
r....
semanur hanıma yaklaşık 8 seans gittim hastalarına yaklaşımını seviyesini duruşunu çok beğendim. Kendisine gittiğimde takıntılarım vardı olayları sağlıklı düşünemiyorum şehir değişikliği nedeniyle yarıda bırakmam gerekti fakat ona rağmen kendimi eskisinden çok daha iyi hissediyorum olaylara bakış açım değişti ve buda her yönüyle beni ve hayatımı değiştirdi. İyiki yollarımız kesişmiş.
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
T
t.....
Sema Hanım ile gerçekleştirdiğimiz her seans sonrası huzurlu hissediyorum. Çok başarılı bir psikolog olduğunu bizzat kendim görüyor ve hissediyorum. Birlikte yolculuğumuz olduğunu biliyorum ve bu yolculuktan çok iyi kazanımlar, farkındalıklar çıkaracağımın farkındayım. Kendinizi bir terapi odasında değil huzurun ortasında bulacağınıza eminim
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.
Eşimle çıktığımız çift terapisi yolculuğunda iyi ki Sema hanımla yollarımız kesişmiş. Kendisiyle tanıştığımızdan bu yana hep olumlu bir şekilde hayatımıza etkisi oldu.
d....ö
İnsanlara hayır demek ve sınır çizmek bazen insanı çok yorabiliyor. Ben de istemediğim durumlarda hayır diyemez her şeye evet demek zorunda hissederdim. Terapilerle kısa bir sürede güzel ilerleme kaydettim ve artık hayır diyip sınırlarımı koruyabilir hale geldim. Bu durumdan çok memnunum.
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
gü...r
Kendi içinde çıkmazları olan düşünce bataklığında boğulduğum dönemlerde başvurdum Sena Nur hanıma. Seanslardaki uyguladığı psikolojik teknikler, sorduğu sorularla çok şey uyandırdı bende. Artık kendini tanıyan ne istediğini bilen ve bunları yapmak için çabalayan biriyim. Seans öncesi ne kadar düşünceler içinde olsamda çıkarken çok rahatlamış oluyorum. Psikolojik destek arayanlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
be...
Son yıllarda üstüste gelen bazı şeylerle başa çıkamamam sebebiyle ara ara aklıma gelen ama bir türlü cesaret edemediğim bir şeydi bir terapi odasının kapısını çalmak. Şimdi ise iyiki o kapıyı çalıp Sema Nur Hanım'la tanışmışım diyorum. Terapi odası düşündüren, kalbe dokunan, bazen sessizce bekleten, bazen ağlatan ama sonunda içten bir kahkahaya bağlatan bir yolculuk oldu benim için ve bu yolculuğuma Sema Nur Hanım samimiyeti ile rehberlik etti. Küçücük farkındalıklarla hayat değişiyormuş sayenizde deneyimledim.
Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.
Ö
ö....e
Sema Nur Hanım ile yaklaşık 10 aydır terapi sürecim devam ediyor. Yorumlar doğrultusunda kendisine ulaştım. Kaygımın tavan yaptığı kaybolmuş hissettiğim dönemde bana ışık oldu. Hiç bakmadığım açılardan yaşadıklarıma bakmamı sağladı. Samimiyeti, güler yüzü, sıcak karşılamaları ile hep beni rahatlattı ve iyileşme çabamda hep destek oldu ve hala da oluyor. Yolumuz daha var biliyorum fakat o karanlıktan beni şu andaki ışığı görmemi sağladı ve bugünüme şükür diyebildim onun destekleriyle…
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Sema Nur Atıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sema Nur Atıcı, Psikoloji, Pedagoji. Size Sema Nur Atıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Boşanma Danışmanlığı, D2 Dikkat Testi, Frostig Görsel Algı Testi, Stres Yönetimi, Şema Terapi, Yas Terapisi, Duygu Odaklı Çift Terapisi.
Sema Nur Atıcı adresi nerede?Sema Nur Atıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozluk Mah. Orduevi Sok No:27/A, Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sema Nur Atıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sema Nur Atıcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sema Nur Atıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sema Nur Atıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sema Nur Atıcı hangi dilleri konuşuyor?Sema Nur Atıcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sema Nur Atıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sema Nur Atıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sema Nur Atıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 131 hasta / danışan, Sema Nur Atıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.