Uzm. Dr. Sema Nur Türkoğlu Dikmen

Psikiyatri daha fazla

Aksaray 1 adres

2009 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilimdalında çalışmaya başladı. Eğitimi süresinde Prof. Dr. Hakan Türkçapar'dan Bilişsel Davranışçı trerapi temel eğitimi ve süpervizyonu aldı. Asistanlık eğitimi sırasında ergen ünitesi, erişkin polikliniği, psikiyatri kliniği, nöroloji ve çocuk psikiyatrisi rotasyon eğitimleri aldı. CETAD cinsel terapi eğitimlerine katıldı.Tez çalışmasını Prof Dr. Cebrail Kısa ile vajinismus alanında yaptığı. 2014 yılında girdiği uzmanlık sınavı sonucu psikiyatri uzmanı ünvanı ile zorunlu hizmet için Aksaray Devlet Hastanesinde göreve başladı. Görev yaptığı sürede Amatem, psikiyatri servisi, Psikiyatri polikliniği ve TRSM birimlerinde sorumlu uzman olarak çalıştı. 2020 yılında Aksaray üniversitesinde Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başladı. bu süreçte çeşitli bilimsel yayınlar yaptı. Çocukluktan Yetişkinliğe Yeme Bozuklukları ve Terapileri isimli kitabında editörlüğünü yaptı.

Psikiyatri Nöroloji Clinic

taşpazar mahallesi Ebulfeyz elçibey caddesi adliye karşısında göktaş işhanında 7. Kat No:70, Aksaray 31600

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

• T

Anksiyete, depresyon, sinir ve alkol sorunum vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Kendisi gayet yardımcı oluyor. İlgili bir doktor. Bir tekniği var bana onu uyguluyor. Olumlu sonuçlar alıyorum. Sürecime devam ediyorum. Sema Hocayı seviyorum. Herkese tavsiye ederim.

• D

Doktoruma bir başka doktor tavsiyesi üzerine ulaştım. Anksiyete bozukluğu şikayetiyle başvurdum.
    Tedavimden şu an için oldukça memnunum. Yanlış olan değiştirilmesi gereken düşünce kalıplarımı değiştirmeye çalışıyoruz. Birtakım zihin egzersizleri yapıyoruz.
    Çevreme de tavsiye ederim. Henüz 4 seans gerçekleştirmemize rağmen ilerleme kaydettiğimi hissediyorum. Bu elbette kısa soluklu bir sonuç değil, zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum.

•  •

Dr. Sema Nur Türkoğlu Dikmen, sosyal medyada takip ettiğim bir doktordu. Babamın vefatı ve ardından çok kötü bir trafik kazası sonrası yollarımız kesişti. İyi ki kesişti. Tüm hayatımı gözden geçirdik. İlaçsız psikoterapi ve TMS ile beni hayatıma tekrar döndürdü. Kendime özgüvenim arttı. Şimdi her şeye pozitif bakan biriyim. Olaylar karşısında nasıl davranılması gerektiğini öğrendim. İyi ki varsın Sema hocam, iyi ki tanıdım sizi. Ruh sağlığının önemi çok büyük. Çevremde herkese tavsiye ettiğim, giden herkesin memnun kaldığı bir doktor hanım.

• T

Doktoruma bir başka doktorun önerisiyle ulaştım. Anksiyete sebebiyle kendisiyle görüştüm. Yaşadığım ve bana zor gelen anksiyetemi tetikleyen olaylar üzerinden şematik olarak ilerleme ve egzersizler ile tedavimi desteklemekteyiz. Bu süreçte doktorumun beni anlayışla karşılaması ve kötü hissettiğim anlarda kendime ve olaylara karşı nasıl yaklaşacağım hususunda beni desteklemesi gelişimim açısından çok önemliydi.

• Ö

Yaş ve anksiyete sorunları için başvurdum. 3 seanstır gidiyorum, terapi şeklinde ilerliyoruz. Terapilerim gayet güzel geçiyor. İlaç için gitmiştim ama ilaçsız iyi ilerledik. Samimi ama sınırlı bir doktor. Hastasını yargılamıyor, iletişimi kuvvetli memnunum kendisinden.

•  •

Kendim araştırıp tercih ettim. Öfke patlamalarım için başvurdum. İlaç terapi şeklinde ilerliyoruz. 4 seans oldu, sürecim devam ediyor. Seansların faydasını görüyorum. Sema Nur Hanım'dan memnunum. Çok yardımcı oluyor. İlgili, alakalı ve tecrübeli bir doktor.

• F

Kaygı için 3-4 seanstan beri gidiyorum. İlaç kullanmıyorum, sadece terapilere katılıyorum. Terapilerim güzel geçiyor. Bana iyi geldiğini hissediyorum. Asistanına her aradığımda ulaşabiliyorum. Sema Hanım'a çekinerek gitmiştim ama bana çok iyi davranıp yaklaştı. Beni rahatlatan bir doktor. Herkese tavsiye ederim.

• D

Yaklaşık 5 yıldır yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyordum. artık bir çıkmazin içine girdiğimi düşündüğüm anda yaşadığım il Nevşehirde çevre illerden doktor arayışına girdim.Aksarayda psikiyatri doktoru diye Google arama motoruna yazdığımda Sayın Semanur hocamızın klinik web sitesi çıktı. Gerek web sitesinde gerek burada yapılan olumlu yorumlardan dolayı kendisine muayene oldum. Hemen tedavi seçenekleri sundu ve kullandığım ilaca ek olarak TMS ve psikoterapi ile süreci gayet iyi yöneteceğini bunun hemen değil ama zamanla bunun üstesinden geleceğimi söylemesi bende güven oluşturdu.Sayın doktorumuz Hem tıbbi bilgisi ile hem mütevazı ve güven verici yaklaşımı ile Aksaraya hediye edilmiş bir mucize olduğunu düşünüyorum. TMS tedavim tamamlandı ama psikoterapi sürecim devam ediyor. Bu süreçte ne değişti derseniz kendimi sevmeyi herkese uzattığım o şefkat elinin kendimede uzandığını farketmiş oldum. Sayın Sema Nur doktorum size minnettarım. iyi ki varsıniz.

• Psikiyatri Nöroloji Clinic Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •

Sınav kaygısı ve odaklanma problemim vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Hiç ilaç kullanmadım, terapi şeklinde ilerledik. 1 sene gittim, faydasını da gördüm. İyi toparladığımı düşünüyorum. İlgili ve alakalı bir doktor fazlasıyla memnunum.

• F

Çocuğum için başvurdum. Dikkat eksikliği, kaygı bozukluğu, anksiyete ve depresyon tanıları konuldu. Uzun süredir hocamızdan destek alıyoruz. Bu süreçte tedaviye katılmakta zorlanan oğlumu anlayışla ve sabırla karşılıyor. Hastanın seansını kaçırmaması için elinden geleni yapıyor. Asistanı hekime ulaşmak için yardımcı oluyor. Zamanlama ve planlama konusunda da destek oluyorlar. Hocamız hasta yakınlarına destek veriyor, uzun bir yolculuk bize bilgiler veriyor. Bu konuda iyi ki tanışmışız. İhtiyacı olan herkes umarım bu desteği alabilir.