Uzm. Dr.
- Kilo Problemi
- Migren
- Sırt Ağrısı
- Alerjik Hastalıklar
Nişantaşı Halaskargazi mah Vali Konağı cad Haşimbey apartmanı No 75 Kat 4 Daire 4, Şişli, İstanbul 34365
Nişantaşı Halaskargazi mah Vali Konağı cad Haşimbey apartmanı No 75 Kat 4 Daire 4, İstanbul
Akupunktur ile Migren Tedavisi
Terleme Botoksu
Yüz Dolgusu
Zayıflama
Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Leke Tedavisi
ay...
İletişim çok iyi merak ettiğiniz herşeyin cevabını alabiliyorsunuz. işlemler mükemmel memnun olmadan oradan ayrılmanız mümkün değil
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
Daha önce farklı yerde farklı teknikle yapılan dolguma rağmen çok güzel toparlandı dudağım, çok doğal duruyor
nu...t
Doktor hanım alanında uzman biri doğru teşhisi koyup nasıl yollar izleyeceğimizi anlatıyor bu şekilde olunca kafada soru işaretleri kalmıyor hiç düşünmeden randevu alabilirsiniz içiniz rahat olsun
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Mezoterapi •
Doktor Hanım ve danışmanları son derece ilgiliydi. Tüm ayrıntılar en ince detayına kadar açıklandı ve sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgiler eksiksiz olarak tarafıma iletildi.
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Kök Hücre Tedavisi (CGF) •
Semra Hocam gerçekten çok cana yakın, ilgili biri. Botoks işlemi için gittim. Mimiklerine ihtiyacım olduğu için kendisi sadece istediğim bölgelere enjeksiyon yaptı. İşlem sonrası nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı. Bu esnada başka rahatsızlıklarıma bağlı olan cilt kusurlarım hakkında ayrıntılı bilgi verdi. İhtiyacım olan başka işlemler olduğunu belirttim ve o işlemlerden de bana uygun olanları tek tek anlattı. Kontrol randevusu oluşturduk. 14 gün sonra kontrolleri de gerçekleştirecek.
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Botoks •
Semra hanım oldukça güler yüzlüydü çok yoğun olmasına rağmen çok ilgiliydi. Hep konuşarak beni motive etti dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım hiç acı hissetmedim
be...
Düzenli olarak işlemlerimi Semra hanım da yapıyorum ben böyle tatlı bir doktor görmedim. Her gittiğimde beni ilk kez görmüş gibi sıcak ve samimi . Siz isteseniz de size uygun olmayan bir işlemi yapmıyor . Ve aşırı kültür birikimi olan bir doktor . Verdiği her bilgi çok tatminkar . Haliyle doktor da olunca sadece uzanmak devamını ona bırakmak kalıyor . Minnettarım . Bebek yanaklarımı da o yaptı bugün . Ben her zamanki gibi fazladan istedim dolgu mu ama Semra hanım benim isteğimi değil yanağımın alabileceği kadar yaptı . Velhasıl kelam . Semra hanım ve ekibi çok seviliyorsunuz . Kıymetinizi bilen hastalara denk gelin umarım hep
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Elmacık Kemiği Dolgusu •
n....̇
Hocam çok ilgili , tedavi sürecinde sonuç ile ilgili hep şeffaf davrandı , saç tedavisi aldım ve yüzde 60 oranında saç artışı oldu çok memnun kaldım
• Semra Karataş Yavuz Muayenehanesi • Mezoterapi •
T
t....y
Semra hanım mükemmel bir doktor dudak dolgusu yaptırdım çok ağrısız ve güzel oldu sadece tam zamanında orda olmama rağmen yarım saatten fazla bekledim başka da bir sorun yaşamadım. Güzel dudaklarım var artık
K
k...
Semra Hanım'ı önceden tanıyorum. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Medikal estetik için başvurdum. Dudak ve çene dolgusu yaptırdım ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ettim, etmeye de devam edeceğim.
Semra Karataş Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Semra Karataş Yavuz, Akupunktur, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Semra Karataş Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ozon Tedavisi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Sülük Tedavisi, Mezoterapi, Saç Mezoterapisi, PRP, Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi.
Semra Karataş Yavuz adresi nerede?Semra Karataş Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nişantaşı Halaskargazi mah Vali Konağı cad Haşimbey apartmanı No 75 Kat 4 Daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Semra Karataş Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Semra Karataş Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Semra Karataş Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Semra Karataş Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Semra Karataş Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Semra Karataş Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Semra Karataş Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Semra Karataş Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları