Merhaba, ben uzman psikolog Sena Müderrisoğlu.
İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümünü tamamlamamın ardından yine aynı üniversitenin Aile Danışmanlığı yüksek lisans eğitim programını tamamladım.
Lisans hayatım boyunca çeşitli kliniklerde ve kamu kuruluşlarında stajlarımı tamamladım.
Mezun olduktan sonra sınava yönelik eğitim veren bir özel kurumda öğrencilere yönelik rehberlik faaliyetleri sürdürdüm. Şu anda hem online hem de
yüz yüze psikoterapi hizmeti vermekteyim.
Çalıştığım alanlar;
Yas Terapisi
Şema Terapi
R
r.....
İlk seanslarım ama şimdilik iyi gidiyoruz faydalı geçiyor
• Online Danışmanlık • Randevu •
Nişanlımla evlilik öncesi kendimizde pozitif yönde yol katetmemizde, detaylarda boğulmuş bir benden bakış açımı genişletebilen bir ben’e geçiş yapmama ve ilişkimizde birbirimizin taleplerini daha iyi anlamamızın ilk adımı olan empati kurmamızdaki destekleyici tavırlarıyla pozitif bir süreç içerisinde oluşumuzdan çok memnunuz.
• • Evlilik Öncesi Danışmanlık •
d....a
Görüşmeler genellikle iyiydi.Konuştuğumuz zamanlar kendimi daha iyi hissettim.
• başka bir yer • Diğer •
d.....
Sena Hanım ile seanslarımıza yeni başladık. Yöntemleri ve profesyonelliğiyle gerçekten etkili bir destek sunduğunu düşünüyorum. Olaylar ve duygular ile ilgili farklı bir açıdan bakmamı ve düşünmemi sağlıyor. Onun desteğiyle kendimde olumlu değişiklikler gözlemlemeyi istiyorum, beraber yol alacağımıza inanıyorum.
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
Y
ye...l
Sena Hanım ile terapi sürecine başladığım ilk günden itibaren kendimle ilgili fark etmediğim birçok yönümü keşfetmeye başladım. Seanslar boyunca geçmiş deneyimlerimi, düşünce kalıplarımı ve duygularımı daha derinlemesine inceleme fırsatı buldum. Bu süreçte, kendimi daha yakından tanımamı sağlayan yollar izledik ve bu yollar bana hem farkındalık hem de içsel güç kazandırdı. Her seansta, kendime dair yeni bir bakış açısı kazanıyorum, kendi iç dünyamla daha sağlıklı bir ilişki kurmayı öğreniyorum. Tüm bu kazanımların, günlük yaşantıma ve ilişkilerime olumlu bir şekilde yansıdığını görmeye de başladım ve bu durum beni daha da motive ediyor
• Online Danışmanlık • Randevu •
s....s
Sena Hanımla seansımızdan çok memnun kaldım, kendisine tüm duygularımı açabildim gösterebildim. Güzel bir danışan-hoca dinamiği kurduğumuzu düşünüyorum. Sizi her şeyinizle kabul eden yargılamadan dinleyen çözümler sunan biri. Kendisiyle haftada 1 seans olarak ilerlemeye karar verdik. Terapi sürecini bana kolay bir şekilde anlattı, bilişsel davranışsal terapi ekolüyle ilerlememin benim için doğru ekol olduğunu söyledi şimdilik her şey iyi gidiyor
• • Psikoloji Randevusu •
d....s
Sena hanımdan bireysel terapi almaya yeni başladım. Kendisi çok samimi ve işinde çok profesyonel. Umarım onunla seanslarımız sonucunda güzel yol almış olacağım.
• • Psikoloji Randevusu •
Sena Müderrisoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Müderrisoğlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sena Müderrisoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Sena Müderrisoğlu adresi nerede?Sena Müderrisoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Müderrisoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Müderrisoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Müderrisoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Müderrisoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Müderrisoğlu hangi dilleri konuşuyor?Sena Müderrisoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sena Müderrisoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Müderrisoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Müderrisoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sena Müderrisoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Müderrisoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Müderrisoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.