Merhaba, ben Diyetisyen Sena Tireli Seyis.
Beslenmenin yalnızca kilo vermekten ibaret olmadığına inanıyorum. Benim için sağlıklı beslenme; kişinin yaşam tarzına, ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun, sürdürülebilir bir düzen oluşturabilmek demek.
Danışanlarımın kendilerini kısıtlanmış hissetmeden, günlük hayatlarından ve sevdikleri yiyeceklerden tamamen vazgeçmeden hedeflerine ulaşmalarını önemsiyorum. Bu nedenle her danışanıma özel, uygulanabilir ve sürdürülebilir beslenme programları hazırlıyorum.
Kilo verme, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanma ve yaşam kalitesini artırma yolculuğunda danışanlarımın yanında olmayı; onları yalnızca tartıdaki değişimle değil, kazandıkları sağlıklı alışkanlıklarla değerlendirmeyi önemsiyorum.
Amacım, kısa süreli diyetlerle değil, hayatınız boyunca sürdürebileceğiniz sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmanıza yardımcı olmak.
Siz de kendiniz için yeni ve sağlıklı bir başlangıç yapmak isterseniz, bu yolculukta size eşlik etmekten mutluluk duyarım.Merhaba, ben Diyetisyen Sena Tireli Seyis.
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3, Denizli
Diyetisyen Sena Tireli Seyis
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3, Denizli
Diyetisyen Sena Tireli Seyis
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3, Merkezefendi, Denizli 20040
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
C
c....y
Çok çok memnunum Allah razı olsun iyiki siz hocam oğlum sizin sayenizde 5buçuk kilo verdi
• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Randevu •
Dyt. Sena Tireli
Çok teşekkür değerli yorumunuz için
a...
Sena Hanım'a sağlıklı kilo vermek için başvurdum. İşinin gerçekten tek kelimeyle uzmanı. Çevremdekilere, yakınlarıma öneriyorum. İyi ki Sena Hanım...
C
c...
Sena Hanım'ı uzun süredir sosyal medyadan takip ediyordum. Oğlumun kilo alımından dolayı tanışma fırsatımız oldu. Oğlum Sena Hanım'ı çok sevdi. Onun sayesinde 5 buçuk kilo verdik ve hâlâ da vermeye devam ediyoruz. Hiç tereddüt etmeden gitmiştik, öyle de oldu.
Ç
ç...
Sena Hanım'dan çok memnun kaldım, diyet sürecimiz çok iyi geçiyor, hiç zorlanmadan kilo verebildim. Kendisini tavsiye ederim.
me...l
Sena hanım ile 5 haftadır tanışıyoruz. Bir arkdaşımın tavsiyesi üzerine başladım iyiki de Sena hanım ile tanışmışım öncelikle güleryüzlü, enerjisi yüksek ve sevecen birisi. İlk seansımızda kapıdan girer girmez enerjisinin yüksek olduğunu hissettim ve öyle de oldu. Her zaman açıklayıcı anlatışı, güler yüzlü ve sıcak ses tonu insanı o kadar rahatlatıyor ki. Listede her zaman seçenekleri var ve evdeki malzemeler ile yapılabilecek bir liste öneriyor. 5 haftadır devam ediyorum her seansı dört gözle bekliyorum bir heyecanla gidiyorum. Ayrıca insanı pskolojik olarak da destekliyor, bir arkadaş kadar yakın davranıyor. Kati kuralları hiç ama hiç yok. Size göre diyet listenizi seçenekli olarak düzenliyor. Bir diğer güzel bir nokta da adet döneminden önce moral düşümü olmasın diye adet bitiminden sonra görüşme öneriyor. Ben çok ama çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Allah herkesi Sena hanım gibi iyi , güzel kalpli insanlar ile karşılaştırsın. İyiki tanımışım sizi
• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Diyetisyen Randevusu •
Dyt. Sena Tireli
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için
Sağlıklı beslenme yolculuğunuzda size eşlik etmek benim için de çok keyifli iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi
Kendisiyle dört aydır çalışıyorum. Bu mesleği severek yaptığı o kadar belli ki. Kilo vermek kolay bir süreç değil bu süreçte sizi psikolojik olarak destekleyecek bir Diyetisyene de ihtiyaç var Sena hanım her konuda o güler yüzüyle danışanını destekliyor
• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Diyetisyen Randevusu •
du...n
Öncelikle Sena hanımın insana verdiği enerji muhteşem.Kilo verememek mümkün değil.İlk tanıştığımızda istediğim kiloya kolayca düştük.Ancak ben tekrar aldım.Şimdi tekrar hatta oğlumla birlikte gidiyoruz.Çocuklarla iletişimi çok iyi.Yemek kırmızı çizgisi olan oğlum bile ilk defa diyet yapmasına rağmen kolay adapte oldu ve çok güzel zayıflıyor.İlgisine motivesine hayranım. Ayrıca diyete ek olarak cihazlarla desteklendiğinde sonuç muhteşem.Andulasyon pro slimfit g5 lenf dranej vip spor....vs. gibi.İyi ki varsınız Sena Tireli.Bol kilo vereceğimiz günlere.
ay...l
Sena hanım Kendisi çok sıcakkanlı enerjisiyle size pozitif bir enerji veren uzman harika bir diyetisyen bütün görüşmelerimizde inanılmaz ilgiliydi,Sena hanım muhteşem bir diyetisyen,çok pozitif ve kendisine giderken bir diyetisyen olarak değil de arkadaşıma gidiyormuş gibi gidiyordum,diyet listeleri anlamında da çok iyi,insanı motive eden bir yönü var,çok tatlı bir insan,o kadar çok sevdim ki bu süreçte bana hem psikolojik olarak hem de manevi olarak çok yardımcı oldu, Sena Hanım hem iyi bir diyetisyen hem de iyi bir arkadaş, şahane bir insan. Birçok arkadaşıma kendisini tavsiye ediyorum. Sena Hanım güven duyulan, sıcakkanlı, işini titizlikle yapan bir uzman.Özellikle Sena Hanım’ın harika bir ekibi var. Her kapıdan girdiğimde güler yüzlü karşılayan ve sizinle çok güzel bir ekip hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Vip spor paketleri ve bölgesel incelme paketleri sayesinde gözle görülür derece inanılmaz bir şekilde değişim gözlemledik.
ay...
Güler yüzüyle alakasiyla süper bir insan.Kendi başıma beceremiyecegim hedefe ulaştıracak inşallah. İlk haftadan 3kilo vererek başladık.Daha nice eksi kilolara inşallah
he...i
Merhaba,
Sena hanıma gelmeden önce adet düzensizliği ve yumurtalık kistim vardı ilaç kullanmadan geçmeyen bir durum benimki andulasyona girdikten 6 seans sonunda Dr a kontrol için gittiğimde kistin kaybolduğunu öğrendim Allah razı olsun bu sıkıntıdan kurtuldum ayrıca 6 seans sonunda 2’5 kğ verdim İlgi ve alakası içinde çok teşekkür ediyorum• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Kişiye Özel Diyetler •
Sena Tireli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Tireli, Diyetisyen. Size Sena Tireli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sena Tireli adresi nerede?Sena Tireli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Tireli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Tireli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Tireli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Tireli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sena Tireli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Tireli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Tireli hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Sena Tireli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.