Uzm. Kl. Psk.
Psikoloji,
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Pedagoji
Kocaeli 1 adres
Klinik Psikolog Sena Tunç, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Kocaeli Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden Yüksek Onur Belgesi ile mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını 3.60 not ortalamasıyla ve Yüksek Onur Belgesi alarak tamamlamıştır. Yüksek lisans sürecinde Çocuk Psikopatolojisi, İleri Psikopatoloji, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile ve Çift Terapisi, Pozitif Psikoterapi derslerini tamamlamış; Klinik Süpervizyon eğitimi kapsamında Psikodinamik Terapi yöneliminde süpervizyon almıştır.
Yetişkin Danışanlarla Çalışmaya Yönelik Aldığı Eğitimler
• Bilişsel Davranışçı Terapi – Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimi -Prof. Dr. Hakan Türkçapar
• Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal / Temel Eğitimleri Depresyon, Anksiyete Bozuklukları, Panik Bozukluk, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Sınav Kaygısı, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Sosyal Anksiyete Bozukluğu, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Somatoform Bozukluklar ve Özgül Fobi alanlarını kapsayan temel eğitim programı- Prof. Dr. Hakan Türkçapar
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi -Türk PDR Derneği Onaylı
• İntihar Yönelimli Danışanlarla Çalışma Eğitimi -Gülsüm Tangız Psikoloji Eğitim Akademisi
• Rüya Yorumu ve Psikoterapide Kullanımı Eğitimi -Gülsüm Tangız Psikoloji Eğitim Akademisi
• Hipnotik Yeniden İşleme Terapisi (HYT) Eğitimi-Dr. Sinan Güzel & Dr. Haluk Alan
• Uluslararası ISST Onaylı Şema Terapi Eğitimi -Prof. Dr. Alp Karaosmanoğlu Ayrıca Borderline ve Narsistik Kişilik Bozukluklarında Şema Terapi Uygulamaları eğitimlerini tamamlamıştır.
Çocuk ve Ergenlerle Çalışmaya Yönelik Aldığı Eğitimler
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Teorik Eğitim -Samsun Üniversitesi Onaylı
• Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Süpervizyon Eğitimi -Samsun Üniversitesi Onaylı
• Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi Eğitimi -Sarı Psikolojik Danışmanlık
• Uygulamalı Oyun Terapisi Eğitim Programı (10 Hafta) Boşanma, kayıp-yas, öfke, kaygı-korku, özgüven, uyum sorunları, travma, tuvalet problemleri, kronik hastalık süreçleri -Korto Psikoloji • BDT Temelli Çocuk ve Ergenlerde Duygu Düzenleme Becerileri Eğitimi -Prof. Dr. Seval Erden Çınar •
Çocuk Objektif Değerlendirme Testleri Eğitimi (Bender–Gestalt, Gessel, Okula Hazırlık Testi, Frostig, AGTE, D2, Metropolitan, Peabody, Porteus, Kent EGY, Good Enough Harris – Bir İnsan Çiz Testi) -Türk PDR Derneği Onaylı
• Çocuk ve Ergenlerde Medya Bağımlılığı Eğitimi -Akansel Eğitim Danışmanlık
• Aile İçi İletişim Eğitimi -Akansel Eğitim Danışmanlık
Kocaeli Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü bünyesinde çeşitli projelerde, akademik çalışmalarda ve kongrelerde görev almış olup bu çalışmalar belgelendirilmiştir.
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri
- Anksiyete
- Alt Islatma (Enürezis)
- Akran Zorbalığı
Dolphin AVM İş Merkezi A Girişi Kat:3 Ofis No: 326 Körfez Mahallesi Berk Sokak, İzmit, Kocaeli 41000
- Sigortası olan hastalar
Dolphin AVM İş Merkezi A Girişi Kat:3 Ofis No: 326 Körfez Mahallesi Berk Sokak, Kocaeli
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cattell 3a Zeka Testi
D2 Dikkat Testi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Kl. Psk. Sena Tunç
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Theraplay Oyun Terapisi
Transaksiyonel Analiz
Çocuk ve Ergen Terapisi
Kl. Psk. Sena Tunç
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
ay...n
Sena hanım çocukların dünyasına incelikle dokunabilen uzmanlardan biridir. Onun çalışma biçimini özel kılan, yalnızca mesleki bilgisinin genişliği değil; aynı zamanda çocukların duygularını, ihtiyaçlarını ve iç dünyalarını derin bir sezgiyle anlayabilme yeteneğidir. Her çocuğa kendi hızında yaklaşması, güvenli bir alan oluşturması ve iletişim kurarken gösterdiği yumuşaklık, Sena hanımı ebeveynlerin gönül rahatlığıyla tercih edebilirsini sağlıyor.
• Kl. Psk. Sena Tunç • Oyun Terapisi •
Ç
çi...r
4 yaşındaki oğlum için gitmiştik. 2 kere gittim ve çok faydasını gördüm. Gerek Sena Hanım gerek diğer çalışanlar hepsi o kadar güleryüzlü ve ilgili ki kendinizi hep tanışıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.
• Kl. Psk. Sena Tunç • Deneyimsel Oyun Terapisi •
T
tu....
Sena hanımdan 3 yaşında çocuğumun dışkı tutma problemiyle alakalı destek aldık.Kendisinin yönlendirmeleri ve destekleriyle sorunumuzu birlikte çözdük.2 kez oyun terapisi uyguladı ve gözlem yeteneği ile profesyonelliğini ortaya koydu.Güleryüzlülüğü, içtenliği insana güven veriyor ve işinde gerçekten başarılı olduğunu düşünüyoruz.Mutlaka tavsiye ederiz.
• Kl. Psk. Sena Tunç • Theraplay Oyun Terapisi •
b...
Sena Hanım'ı annem DoktorTakvimi'nden bulmuştu, öyle gittim. Bazı anksiyete problemlerimden dolayı başvurmuştum. Gayet rahat güzel seanslar geçirdim. Seanslardan tamamen memnun kaldım ve eğer bir başkasının ihtiyacı olursa öneririm.
Ç
ç...
İnternet üzerinden ulaştım. 4 yaşındaki çocuğumun öfkesi nedeniyle başvurdum. Sena Hanım çok güler yüzlü ilgili bir uzman. Onun sayesinde sorunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi öğrendik. Soranlara tavsiye ediyorum. Zaten gittiğim her yerde de anlatıyorum.
I
i...
Sena Hanıma daha önce büyük kızım için başvurmuştum. O süreçte kendisinde çok memnun kaldığımız için küçük kızımın durumu için de ona başvurduk. Kızım da hızlı kalp atması söz konusuydu, panik atak geçiriyor gibi birden nabzı yükseliyordu. Daha önce bir kardiyoloji ile görüştük ama psikolojik olabileceğini söylemişti. O sebeple Sena Hanıma başvurduk. Sena Hanım'la 6. randevumuzu gerçekleştirdik, kızım da büyük değişiklikler var. Gerçekten çok memnunuz. Daha önce de başka arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim kendisini. Kesinlikle bu konuda bilgi almak isteyen olursa herkese de tavsiye ederim. İç rahatlığıyla tavsiye ederim Sena Hanım'ı, gerçekten çok memnunuz.
er...l
Sena Hanım oldukça ilgili, güleryüzlü, İkinci seansı tamamladık, konuları çabuk kavrayıp analiz etmesi ve yol göstericiliği sayesinde bir süre daha birlikte ilerleyeceğimizi umuyorum.
• Kl. Psk. Sena Tunç • Bireysel Terapi •
e....u
Anksiyete ve panik atak için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. 8 seans oldu, seanslarım çok güzel geçiyor. Kendisinden ve seanslardan memnunum. Sena Hanım çok tatlı ve anlayışlı bir uzman. Daha önce çok fazla deneyimim oldu, en çok kendisinden verim aldım. Sürecim devam ediyor.
T
t....)
Kızımın kaygısı ve çekingenliği için başvurdum. 5-6 seans oldu, seanslarımız güzel geçiyor, kendisinden çok memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. İlgili, alakalı, pozitif bir uzman. Kızım kendisini çok seviyor.
e....ş
Anksiyete ve panik atak için başvurdum. İnternetten araştırıp tercih ettim. Uzun bir dönem gittim, olumlu sonuçlar aldım. Sürecim bitti. Sena Hanım gayet samimi bir uzman. Hayatımda çok şey değiştirdi, memnun kaldım kendisinden.
Sena Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Tunç, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Sena Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Sena Tunç adresi nerede?Sena Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dolphin AVM İş Merkezi A Girişi Kat:3 Ofis No: 326 Körfez Mahallesi Berk Sokak Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Tunç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Tunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Tunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sena Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Tunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Sena Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Tunç hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Tunç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.