- Baş Ağrıları
Özel muayenehane
Özel muayenehane
İzmir, İzmir
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....y
Beni şifaya kavuşturan doktorum migren botoksu yaptı bana 2.yaptirdigimdan 5yil geçti neredeyse hayat varmış dedim kronik migrenim vardı sayesinde kendime geldim
• başka bir yer • Diğer •
em...a
Şenay hanım İzmir Hastanesinde annemin doktoruydu ve annem çok mennundu size ulaşmak istiyor gittiğinize çok üzüldü size ulaşmaya çalışıyoruz lütfen bizi arayın siz yoksunuz diye hastaneye bile gitmek istemiyor.
Şenay Karadağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şenay Karadağ, Nöroloji. Size Şenay Karadağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şenay Karadağ adresi nerede?Şenay Karadağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şenay Karadağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şenay Karadağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şenay Karadağ hangi dilleri konuşuyor?Şenay Karadağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şenay Karadağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şenay Karadağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şenay Karadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şenay Karadağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şenay Karadağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar