Hakkımda
1976 yılında Bulgaristan'da doğdu. İlköğrenimini tamamladıktan sonra 1990 yılında Türkiye'ye geldi. Bilecik ERTUĞRULGAZİ lisesinde okudu.
• 199...
Okullar / Eğitimler
- Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği
- Cinsel Eğitim, Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD)
- Duygu Odaklı Çift Terapisi
Psikiyatri Randevusu
Cumhuriyet Mah.Yağmur sok. Fsm Bulv, Cadde 224 Sitesi C Blok Kat:5 Daire:9, Bursa
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Cümle Tamamlama Testi
Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği
Uzm. Dr. Şener Mercan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Dakiklik
Alaka
Mekan
em...e
Uzun yıldır kontrolündeyim ve zamanla doğru seçim yaptıgimin farkinda oldum.Güler yüzlü ekibiyle başarılı bir hekim olması hasta icin kendine güvenini arttırıyor.
Çok önemli bir kaybımız sonrasında doktor bey den destek alıyoruz. Yaşadığımız durumdan dolayı panik ataklarım oluyordu. Kurgularım herseyim gecti. Kendimi gün içinde çok iyi hissediyorum. İşinde çok başarılı bir doktor. Ailemize ,bana ,eşime çok iyi geldiniz. Her şey daha güzel şimdi. Gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz. Cok tesekkürler doktor bey.
Dikkat eksikliği ve hiperaktive şüphesiyle geldim.Yaklaşık 1 sene önce devlet hastanesinde kısa bir görüşmemiz olmuştu.Kendisinden bir doktor olarak memnun kalmama rağmen devlet hastanesindeki şartlar malum,randevu süresi aşırı kısa olduğu için kafamdaki sorulara tam olarak yanıt bulamadım ve kendimi de net anlatamadım.İnternette psikiyatri randevusu için araştırma yaparken kendi muaynehanesini açtığını öğrendim ve tercihimi tekrar kendisinden yana kullandım..Bugün de ilk görüşmemizi yaptık.Tedavi sürecinin henüz çok başındayız ama ben çok memnun kaldım.Süre gayet yeterli.Teşhisi çok profesyoneldi çocukluk çağından yetişkinliğe kadar hayat öykümü aldı ve semptomlarımı detaylıca konuştuk.En son kullanacağım yeni ilaçlar hakkında bilgi verdi ve görüşmeyi sonlandırdık.Gözlemlediğim kadarıyla alanında yetkin ve iletişim becerileri yüksek bir psikiyatrist.Gönül rahatlığıyla randevu alabilirsiniz.
fa...s
Ruh halimin dağınık olduğu ve düşüncelerimin sisin içinde kaybolup gitti zamanlarda, her zaman soyledigi cümleler ile toparlanmama yardımcı olmuştur. Düşünce seklimi değiştirmek için desteğini yadsiyamam. Kendisi ilgilidir ve kibardir. Sizi sadece dinleyen kişiler ile karıştırmayın.
Kendisini tanıdığım için mutluyum.
öz...
Kişi anlayan çözüme odaklı. Güven veren bir hekim. Ayrıntıları atlamayan. Hasta ile bağı kuvvetli. Teşekkür ederim
ra...
Çok bunaldığım ve çıkmazda olduğum bir dönemde fazlaca sinir krizi geçirdiğim dönemde kendisine muayene oldum ve ilk görüşmeden sonra bile inanılmaz rahatlama iyi hissetmeye başladım çok tatlı çok güzel dinleyen insanı sakinleştiren bi üslubu var bundan sonra her zaman başvuracağım ve herkese önereceğim bir hekim sekreteridir aşırı tatlı ve Güler yüzlü bi hanfendi çok mutlu ayrıldım herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Şener Bey, 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli iken ağır bir hastalık sonucu kendisine tedavi oldum. İlaçlarımı ve dozajını büyük bir ustalıkla ayarladığı için o tarihten bu tarihe hiç değişmeksizin aynı ilaçları kullanıyorum.
Bugün doktorlar da dahil hiç kimse benim öyle ağır bir hastalık geçirdiğime inanamıyor.
Bilgisiyle, ilgisiyle, efendiliğiyle Şener Bey'e sonsuz minnettarım.
Şener Bey'le kendisi Anamur Devlet Hastanesi'nde görev yaparlen tanışma fırsatı buldum. 9 yıl önce ben de bir tıp öğrencisiyken anksiyete konusunda bana büyük yardımı dokundu. Şuanda Dahiliye Uzmanıyım ve kendisine hep minnettar kalacağım..
se...s
Doktor şener beyden cok menunum herkeze şıddetle tavsıye edıyorum sabırla anlayışla hastasını dınleyen bırı. Bende şıddetlı panık atak anksıyete bozuklulugu ve bıtmeyen korkularım vardı takı şener beyı tanıyana kadar yolculuk yapamıyor otobuse dahı bınemıyordum dogru ılac tedavisiyle tavsıyelerıyle saglıgıma kavuştum Dr. Şener beye nekadar teşekkür etsem azdır onun sayesınde hayattsn zevk almayı mutlu olmayı yolculuk yapmayı ogrendım tıpkı yenı dogan cocuk gıbı korkularımı yendım cok başarılı bır psıkıyatrıst
ö....
Çok samimi ve içten desteğiyle sorunların aşılmasını sağladı. Hayatım açısından profesyonel bir destekti. İyiki varsınız
Hakkımda
• 199...
Okullar / Eğitimler
- Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği
- Cinsel Eğitim, Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD)
- Duygu Odaklı Çift Terapisi
Deneyimler