- Gebelik
Sezeryan Doğum
Bahçelievler, 3007. Sk. No:23, Denizli 20040
- Sigortası olan hastalar
f.....
Çocuk düşünüyorum şeklinde ilk muayene için kendisine gittim. Daha ilk muayeneden ısrarla 29 yaş ve 4 ay denemenin uzun bir süre olduğunu ve çocuk olmasını gerektiğini söyledi. Daha hormon testlerinin sonuçlarına bakılmadan ilaç yazarken "Tüp Bebek" ibaresini kullanmadan beni tüp bebek tedavisine başlatmaya yöneldi. "Niçin bu şekilde ilerliyoruz "şeklinde sorduğumda siz istediniz siz muayene demediniz çocuk istiyoruz dediniz şeklinde yanıt verdi. Çocuk istiyorum cümlesinden doktor hanım kendi kendime tüp bebek tedavisine karar verebileceğimi anlamış. Bunu algıyı düzeltmeye çalıştığımda da ısrarla 4 ayın geç olduğunu ve o zaman deneyin gelmenize gerek yok şeklinde yanıt verdi. Her bilinçli kadın gibi çocuk düşünme aşamasında Kadın doğum uzmanına danışmak istemiştim. Böylesine hassas bir konuda diğer kadınların aynı durumu ve moral bozukluğu yaşamasını istemem. Gitmeden önce göz önünde bulundurabilirsiniz.
• Denizli Özel Sağlık Hastanesi • Randevu •
Şengül hanımı araştırmadan gittim,ama rahatsızlığıma gayet açıklayıcı ve sırasıyla tedavi yöntemlerini anlattı.Çekinerek gittiğiniz muayenelere hem doktor kimliği ile hemde sevgi ve anaç yaklaşımıyla karşılıyorki tedirginliğinizi ve endişelerinizi hafifletiyor.
• Denizli Özel Sağlık Hastanesi • Diğer •
C
c.....
15 dk içinde pcos tanısı kondu, şu hapı kullan 3 ay sonra gel diyerek yollandım. ilk jinekolog muayenemdi çok gergindim, Şengül hanım benden gergindi. soru sorduğum için azarlandım resmen.
se...n
Şengül hocama iki düşükten snra gittim gebelik sürecimde oyle hassas ,anaç ve sevgiyle muamele etti ki bize , doğumumda oylesine keyifli duygusaldı , onun bütün tavsiyelerine dikkatle uymaya çalıştım , ve tüm tavsiyelernin çok işe yaradığını gördüm. Keşke herkes Şengül hocayla karşılaşabilse …
• Denizli Özel Sağlık Hastanesi • Sezeryan Doğum •
g....k
İlk hamileliğimi planlıyordum ve İki ay boyunca gebe kalamadığım için doktor hanıma muayene olmak için gittim, iletişimden hiç memnun kalmadım aklıma takılan soruları sormaktan çekindim çünkü tavrı Bana biraz sert geldi. Muayenede yumurtaların gelişmiyo ilaç başlıcaz adetinde geleceksin dedi adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bana yumurtan yok ilaca başlıcaz dediği ay hamile kaldım. Memnun kalmadım.
• Denizli Özel Sağlık Hastanesi • Randevu •
Hiç memnun kalmadım açıkçası regli gecikmem için gitmiştim gebelikten şüpheleniyordum fakat ne test ne tahlil sorduğum soruları dahi yanlış anlayıp cevaplarını aktaramadı tavsiye etmiyorum
h....y
Gerçekten çok ilgili ve alakalı bir doktor onun için ben çok memnunum.Her şeyi aciklamasi ve hastanın doktoruna güvenmesi çok önemli öncelikle ilk gebelik için.Bundan dolayı ben doktorumun karşısında kendimi mutlu hissediyorum ve Şengül Hanım a çok teşekkür ederim.
ay...k
Kontrol amaçlı gittim ve çok memnun kaldım. Ilgili,alakalı ve güler yüzlü iyi bir doktor. Çok teşekkür ederim
m....k
35 haftalık hamileliğimde mecburen Şengül hanıma gitmek durumunda kaldım. Keşke gelmeseydim bebeğim için hidrosefalin teşhisi koymakla kalmayıp sordugum sorulardan rahatsız olması ayrıca rahatsız ediciydi.çok şükür ki başka bir hekim bebeğimin sağlıklı olduğunu haftasıyla uyumlu gittiğini söylemesi ayrıca içimi rahatlattı. Bir daha asla Şengül Hanıma gitmem.
ni...
İlk hamileliğim için gitmiştik ve daha ilk randevumuzda süreç ile ilgili herşeyi paylaştı. Hamilelik sürecinde her kafama takılan şey için arayıp yada mesaj atarak kendisine ulaştım ve çok ilgili şekilde yardımcı olup aydınlattı. Çok anaç bir doktor, sakin ve oldukça takipli ilgili.
Süreçte doktorun verdiği güven ve sakinlik çok önemlidir. Ve bu sakinlk ve güveni fazlasıyla veriyor.
İlk başta soğuk bir doktr gbi gelebilir ama ilerledikçe sıcaklığını hissediyorsunz.
Alanında da çok iyi oldugunu düşünüyorum.
Her süreçte yanımızda olduğu içinde Teşekkürler ederim
• Denizli Özel Sağlık Hastanesi • Doğum Kontrol •
Şengül Ergünü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şengül Ergünü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şengül Ergünü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Şengül Ergünü adresi nerede?Şengül Ergünü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şengül Ergünü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şengül Ergünü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şengül Ergünü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şengül Ergünü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şengül Ergünü hangi dilleri konuşuyor?Şengül Ergünü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şengül Ergünü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şengül Ergünü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şengül Ergünü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şengül Ergünü hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Şengül Ergünü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şengül Ergünü hangi sigortaları kabul ediyor?Şengül Ergünü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları