Denizli Özel Sağlık Hastanesi
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Medisa Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Toç Bir-Sen
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Ulaştırma Memur-Sen
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
as...
Zoratenin tedavisi görmüş biri olarak alın bölgemde pütürlenme ve kapalı komedonlar oluştuğu için dermatoloğa başvurdum. Ancak beklentimin altında bir deneyim yaşadım. Muayene sürecinde yüzüm detaylı şekilde incelenmedi, herhangi bir cihaz kullanılmadı; kısa sürede değerlendirme yapıldı. Daha derdimi tam anlatamadan sürecin yönü belirlenmişti ve yeterli iletişim kurulmadığını hissettim.
Önceki gittiğim dermatologlarda cildim daha detaylı incelenir, kullandığım ürünler ve olası dış etkenler sorgulanırdı. Burada ise bu yönde bir değerlendirme yapılmadı. Daha sonra sorunun büyük ihtimalle saçıma kullandığım bir üründen kaynaklandığını fark ettim; bu, daha ayrıntılı bir görüşmeyle anlaşılabilirdi.
Ayrıca yaşım ve cildimin içinde bulunduğu sürece göre farklı yaklaşımlar beklerdim. Genel olarak muayene sürecinde yeterince dinlenmediğimi ve değerlendirilmediğimi hissettim. Bu nedenle kişisel beklentilerimi karşılamadı.
as...ı
Ergün hocamla annenin meme ameliyatı sürecinde tanıştım. Kendisi hayatımda tanıdığım en ilgili, en profesyonel doktordur. Hastasıyla olan iletişimi, samimiyeti, pansumanda bire bir kendisinin ilgilenmesi, güleryüzü ile ameliyat sürecimiz çok rahat geçti. Ergün hocam annem sizin sayenizde bugün kanseri atlattı. İyi ki bu süreçte bizimleydiniz iyi ki varsınız
er...n
Denizli’de tek DOÇ DR Hülya yıldırım hocamız işinin uzmanı kendınden emin açabalı konuşmayan insanı Araf’ta bırakmayan bir hekim neyse o dediğinin aksi çıkmayan annemde vulva kanseri ni muayene sırasında tanı koyup biopsiyle kesınlestiren ve 1 hafta sonra ameliyat planlayıp annemı kanserden temizleyen ailemızın kurtarıcı meleği haline geldi kimse düşünmeden gidebılır aklınızda ne varsa bir dost arkadaş akraba yakınlığında cevaplıyor iyiki tanımışız hocam sızı iyiki varsınız elınıze emeğinize sağlık rabbim ayagınıza taş değdirmesin
hu...a
Hüseyin Bey' e meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyatım öncesi her türlü bilgilendirmeyi yaptı. Aklımdaki soru işaretleri pozitif yaklaşımı sayesinde gitti. Hastane sürecinde ve kontrollerimde ise çok ilgili, anlayışlı ve güler yüzlü davrandı. Bu süreçte hızla toparlanmama
yardımcı oldu. Meme protezimden oldukça
memnun kaldım. Ağrım olmadı. Hatta kısa sürede hızla iyileşmem beni de şaşırttı. Hijyen konusunda da çok dikkatli bir doktor. Bu süreçte iyi ki Hüseyin Bey ile tanışmışım. Ve meme protezi konusunda Hüseyin Beyle mutlaka görüşün derim.
Şengül hanımı araştırmadan gittim,ama rahatsızlığıma gayet açıklayıcı ve sırasıyla tedavi yöntemlerini anlattı.Çekinerek gittiğiniz muayenelere hem doktor kimliği ile hemde sevgi ve anaç yaklaşımıyla karşılıyorki tedirginliğinizi ve endişelerinizi hafifletiyor.
c.....
15 dk içinde pcos tanısı kondu, şu hapı kullan 3 ay sonra gel diyerek yollandım. ilk jinekolog muayenemdi çok gergindim, Şengül hanım benden gergindi. soru sorduğum için azarlandım resmen.
k....m
Doktor tüm kontrollerde can ciğer davrandı ama doğum yapacağım gün beni ve ailemi azarladı maalesef ki her şey çok kötüydü.
Gece 1 de Sancım başladı gittim ve zamanla 6 cm açıklığım oldu . Gece doktor asla gelmedi ve mesai başladığında yani sabah 8 de doktor geldi ve normal mi İstiyorsun ona göre suyunu patlatacağım dedi. bende suyumu patlattırmadan sürece devam etmek istedim ama suyumu patlatmazsa sezaryana alacağını söyledi hiçbir sorun yokken. Suyumu patlattırmak zorunda kaldım. Öğlene doğru 8 cm açıklığım oldu ve doktor bebek iri diye beni sezeryana aldı. Öncesinde annem normal olsun dediğinde doktor “götür o zaman kızını başka yere” dedi. Ama artık benim ne mecalim kalmıştı ne de moralim. Sezeryan sonrası hemşirelere pansuman istediğimde bana onu da kendiniz yapabilirsiniz dediler. 15 dün desteksiz yürüyemedim. Çok üzüldüm ve çok etkilendim bu durumdan. Hakkımı helal etmiyorum
e....h
Doktorumuzla hamileliğimin 26.haftasında tanıştık hiperparatrioid tanısı konulmuştu ve ameliyatı olmam gerekiyordu doktorumuzun detaylı açıklaması ve verdiği güvenle hiç şüphe duymadan ameliyat olmayı kabul ettik tanı konulduktan bir gün sonrasında ameliyatımız gerçekleşti şu anda bende bebeğimde doktor bey sayesinde gayet sağlıklıyız kendisine ne kadar dua etsek az kalır .
se...n
Şengül hocama iki düşükten snra gittim gebelik sürecimde oyle hassas ,anaç ve sevgiyle muamele etti ki bize , doğumumda oylesine keyifli duygusaldı , onun bütün tavsiyelerine dikkatle uymaya çalıştım , ve tüm tavsiyelernin çok işe yaradığını gördüm. Keşke herkes Şengül hocayla karşılaşabilse …
el...
Ömer Bey ile meme kanseri tedavim sürecimde tanıştım. Bana süreçle ilgili detaylı bilgi verdi. Hastalığı kabullenmem ve ne olduğunu anlamam konusunda bana çok yardımcı oldu. Benimle sürecimi detaylı konuşup anlattı. Uyguladığı onkolojik tedavi ve gerekli vitamin kullandırması sürecimde ne kadar iyi bir hekim olduğunu sonradan kıyaslama yaparak anlamamı sağladı. Tüm sürecin ne olacağını şeffaf bir şekilde anlattı her seferinde ne yaşayacağım korkusu olmadı en azından. Yoğun bir hasta trafiği olduğu için onkoloji kalabalık olabiliyor tek yaşamış olduğumuz sıkıntı bu olabilir. Kendisi onkoloji tedavisinde iyi ve samimi bir hekim.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Psikolog, Nörolog, Onkolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Fizik Tedavi Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Romatolog.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Özel Sağlık Hastanesi, toplam 985 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Reflü Cerrahisi, Ağrı Pompası, Timektomi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Kolonoskopi, Sinir Monitörizasyonu, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Tiroid İnce İğne Biyopsisi, Splenektomi.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Özel Sağlık Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Özel Sağlık Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Denizli Özel Sağlık Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Denizli Özel Sağlık Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 546 hasta/danışan, Denizli Özel Sağlık Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi nerede?Denizli Özel Sağlık Hastanesi adresi Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli şeklindedir.