Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Denizli Özel Sağlık Hastanesi kadrosunda 2 adet Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Adet Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, 5 Adet Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı, 2 Adet Dermatoloji Uzmanı, 1 Adet Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, 3 Adet Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Adet Göz Hastalıkları Uzmanı, 5 Adet İç Hastalıkları Uzmanı, 8 Adet Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, 4 Adet Kardiyoloji Uzmanı, 3 Adet Kalp Ve Damar Cerrahisi Uzmanı, 2 Adet Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Adet Nöroloji Uzmanı, 1 Adet Medikal Onkoloji Uzmanı, 3 Adet Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Adet Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, 4 Adet Pratisyen Uzmanı, 2 Adet Radyoloji Uzmanı, bulunmaktadır. Denizli Özel Sağlık Hastanesi Denizli ilinde Bahçelievler Mah. 3007 Sok. No:23 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• CPP Group Sigorta
  • Chubb European Group
  • Corpus Sigorta
  • Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Diyanet-Sen
  • Eğitim-Bir-Sen
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Toç Bir-Sen
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Ulaştırma Memur-Sen
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Nergis hanımla o dönem gittiğim doktora randevu bulamayınca yolumuz kesişti, o günden sonra da hep kendisine gittim. İki çocuğumun da takip ve doğumu onunla gerçekleşti. Çok bilgili, hastasını gereksiz yere strese sokmayan, daha fazla para için gereksiz işlemlere yönlendirmeyen bir doktor. Fenomen doktor arayanlar sevmeyebilir ama ben kendimi çok rahatve güvende hissediyorum

• Op. Dr. Nergis Zümrütbaş Gebe Takibi  •

Uzun süredir devam eden diz şikayetim nedeniyle başvurdum. Muayene sırasında şikayetlerim ayrıntılı olarak dinlendi, MR görüntülerim dikkatle değerlendirilerek mevcut durumum ve olası tedavi seçenekleri anlaşılır bir şekilde açıklandı. Tüm sorularımı sorma fırsatı buldum ve her biri sabırla yanıtlandı. Muayene süreci özenliydi ve herhangi bir gereksiz işlem önerilmeden mevcut bulgularıma uygun bir tedavi planı oluşturuldu. Süreç boyunca yapılan açıklamalar sayesinde aklımda soru işareti kalmadı ve tedavi planını daha net anlayabildim. Yaşadığım muayene deneyimini benzer şikayetleri olan kişiler için paylaşmak istedim.

• Op. Dr. Ali Tufan Pehlivan Diz Problemleri  •

Yıllar önce ayağım kırıldı.Öncesinde başka bir doktora gittim platin takcaz dedi.Sonra tecrübeli olduğu için Hasan beye gittim.Ameliyat oldum fakat platin takılmadı.Bu çok rahatlatıcı oldu.Şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum omzum için.Yorumlara bi göz atayım dedim baktım sadece bir yorum var.O yüzden deneyimimi paylaşmak istedim

• Op. Dr. Hasan Berk Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

T

Genç yaşta meme kanseri teşhisi aldım teşhisimden biyopsiye ve ameliyat süreci dahil her süreçte yanımda olan ne derse tamam diye sorgulamadığınız bir doktorun olması,dakik profesyonel ama bir o kadar babacan, bir o kadar sizi anlayan pansumanından açıklamalarına her süreci yorulmadan size anlatan ülkemizde iyi ki diyeceğimiz bir doktor…Size minnetimi ne denli etsem az çünkü bu süreç çok zor… ama sizinle bir o kadar kolay oldu iyi ki siz değerli Pr.Dr.Ergün ERDEM hocam….

• Prof. Dr. Ergün Erdem Genel Cerrahi Randevusu  •

Trafik kazası sonrası yaşadığım zorlu süreçte çapraz bağımın kopmasıyla büyük bir korku ve endişe içindeydim .Ancak doktorumun ilk andan itibaren verdiği güvenle ameliyat ve sonrasında yaşadığım bu zor dönemi çok rahat atlattım tavsiye ederim .

• Op. Dr. Ali Tufan Pehlivan Robotik Diz Cerrahisi  •

Doktor Hanıma Annemin bir anda başlayan cildindeki kızarıklar sebebiyle başvurduk. Rahatsızlık hakkında daha detaylı bilgilendirme beklerdik çok kısa bir muayene süreci geçirdik. ve ne yazık ki teşhiste koyulamadı. Pişman olduk

• Uzm. Dr. Zehra Evrim Bayman Dermatoloji Randevusu  •

doktor beye tavsiye üzerine gitmiştim göğsümdeki kitle sebebiyle. Allah bin kere razı olsun kendisi çok ilgili. İşinde çok başarılı. çok şükür sağlığıma kavuştum

• Prof. Dr. Ergün Erdem Diğer  •

Ocak ayında Halluks valgus (ayak başparmağının yanında oluşan kemikli çıkıntı) ameliyatı oldum. Bu süreçte çok korkuyordum ama özgür beyin işlem öncesi ve sonrası yaşayacaklarımı net ve samimi şekilde anlatması doğru karar aldığımı bir kez daha gösterdi. Zaten doktorum annemin, dizde ganglion kisti ve babamın menisküs yırtığı ameliyatını yapmıştı. Biz çok memnunuz. Güler yüzlü ve işini hakkıyla yapan bir doktor özgür bey. Ben ameliyattan sonra artık daha rahat yürüyorum.O sancılı ağrıları sızıları boşuna çekmişim. Düşünen yada bu ameliyatı olmakta tereddüt yaşayan varsa özgür beye kesin danışmalı.

• Op. Dr. Özgür Osman Dinğil Halluks Valgus Onarımı  •

Geçirdiğim süreçte hem ilgisi hem de yaklaşımıyla bana büyük güven veren çok değerli bir doktor. Her soruma sabırla cevap verdi, kendimi emin ellerde hissetmemi sağladı. Hem mesleki başarısı hem de insani yaklaşımı gerçekten takdire şayan. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Ben abdominoplasti oldum ameliyat sonrası hiç ağrı acı olmadı diyebilirim 3. Günde hersey bitmiş gitmiş oluyor .

• Op. Dr. Hüseyin Zeybek Diğer  •

Ekim ayında kırılan bileğim ve ardından gelen karpaltünel ameliyatım çok başarılı geçti Gayet memnunum ilgili bir doktor

• Op. Dr. Ali Tufan Pehlivan Kırık Cerrahisi  •