Uzm. Dr. Şenol Anaç

Psikiyatri · Daha fazla

Trabzon 1 adres

Dr. Şenol Anaç , Psikiyatri Uzmanı olarak Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde görev almaktadır.

1967 yılında İstanbul’da doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Giresun ve Trabzon’da tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimimi aldım.

Mesleki yaşamım boyunca sağlık kurumlarında çeşitli görevlerde bulundum. 1992–1993 yılları arasında Niğde Elmalı Sağlık Merkezi’nde, ardından 1993–1996 yılları arasında Niğde İl Sağlık Müdürlüğü’nde Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 1996 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı’nda kısa süreli asistanlık yaptıktan sonra 1996–2001 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.

2001–2008 yılları arasında Ordu Devlet Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalıştım ve aynı kurumda 2001–2003 yılları arasında Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttüm. 2008 yılında Trabzon Çaykara Ruh Sağlığı Hastanesi’nde kısa süreli görev yaptıktan sonra mesleki çalışmalarımı farklı eğitimlere katılarak sürdürdüm.

Mesleki gelişim kapsamında bilişsel davranışçı terapiler, cinsel sağlık, anksiyete bozuklukları, depresyon, kişilik bozuklukları, yeme bozuklukları ve bağımlılık alanlarında çeşitli kurs ve eğitim programlarına katıldım. 2012 yılında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği tarafından verilen teorik ve uygulamalı eğitimi tamamlayarak Bilişsel Davranışçı Terapist unvanını aldım.

Halihazırda Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak görev yapmaktayım.

Üyelikler:

• Türk Psikiyatri Derneği

• Cinsel Eğitim, Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD)

• Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği

Yabancı Dil: İngilizce

Yetişkin
Çocuk

Trabzon Özel İmperial Hastanesi

Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Ortahisar, Trabzon 61200

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

Kemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon

• N

Şenol beyden cok memnunum insan olarak da hekim olarak da iyi biri. Sizi dinliyor ihtiyaca göre yönlendiriyor. Hemen sussun da ilaç yazayım gibi bir beklentisi yok. Bazı saglık kaygılarıma da bilimsel cevaplar almak ayrıca rahatlattı. İlaç konusunda cok önyargılıydım. Bagımlılık yapar mı vs. diye 1 yıl kullandım ve hocamın yönlendirmesiyle bıraktım .

• Trabzon Özel İmperial Hastanesi Diğer  •

• O

Hocamızı orduda görev yaptı oradan tanıyorum eşimin psikiyatri tedavisinde gerek ilgi alakası tavsiye ettiği ilaçlar gece gündüz telefonlarımıza bakması trabzona tayini çıkmasına rağmen irtibatı kesmemesi hastanede yattığımız süre zarfında doğru tedavi ve ilaç konusunda hastalarını sağlıklı ve psikolojileri yüksek bir şekilde evlerimize uğurluyor. Herkese doktorumuzu tavsiye ederiz

• Trabzon Özel İmperial Hastanesi Diğer  •

• I

Merhaba sevgili arkadaşlar bende panik atak bozukluğu vardı gitmediğim doktor kalmadı Allah kimseyi o durumlara düşürmesin atekadaşlar şidettle Şenol hocayı tavsiye ediyorum sizinle konuşması hitabı tedavisi çok iyi çok memnun kaldım pişman olmazsınız

• Trabzon Özel İmperial Hastanesi Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği  •

• F

DOKTORUMA UYKUSUZLUK VE SİNİRSEL ŞİKAYETİYLE GELDİM GÖSTERDİĞİ İLGİDEN VE BANA UYGULADIĞI İLAÇ TEDAVİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM.HASTALIĞIM TEKRARLARSA YİNE KENDİSİNE GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AYRICA BAŞKA HASTALARA DA KENDİSİNİ TAVSİYE EDİYORUM.

•  •