0850 333 0388 Ücret öğren

Toros Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden bölüm ikincisi olarak yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Hâlen Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimime devam ediyorum.

SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi’nin kurucusu olarak; bireylerin kendilerini daha iyi tanıyabildikleri, duygularını güvenle ifade edebildikleri ve yaşam süreçlerinde güçlenebildikleri bir terapi alanı sunuyorum.

Yetişkin, çocuk ve ergen danışmanlığı; çift ve aile terapisi; oyun ve sanat terapisi; travma ve yas süreçleri; yeme bozuklukları; stres, sınav ve performans kaygısı ile boşanma süreci danışmanlığı alanlarında çalışıyorum.

Klinik deneyimlerim kapsamında Mersin Şehir Hastanesi psikiyatri servisinde edindiğim gözlemler ve çeşitli danışmanlık merkezlerindeki uygulamalarım mesleki bakış açımı güçlendirdi. Bunun yanında, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak aktif görev almaya devam ediyorum.

Lisans eğitimim öncesindeki tüm öğrenim hayatımı Almanya’da, çok kültürlü bir eğitim ortamında tamamladım. Lise eğitimimi Willy-Brandt-Schule Erfurt’da sürdürdüm. Bu süreç, danışanlarıma daha geniş ve kapsayıcı bir bakış açısıyla yaklaşmamı destekleyen önemli bir deneyim kazandırdı.

Mesleki yaklaşımım; bilimsel temellere dayanan, etik ilkelere bağlı ve her danışanın kendi iç dünyasını güvenle keşfedebileceği bir alan oluşturmak üzerine kuruludur. Her süreci, kişinin kendi ritmine ve ihtiyaçlarına saygı duyarak yürütmeyi önemsiyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Serap Ayyıldız
SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi

Limonluk mahallesi 24104 sok No:1 Pektaş Skala Office Kat:6 daire :16, 24104 sok No:1 Pektaş Skala Office Kat:6 daire:16, Mersin 33110

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi
Serap Ayyıldız

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Harika kurum şartları
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • F

İlk görüşmememiz olduğu halde gayet başarılı takdir ediyorum işinini seven ve severek yapan insanlara saygı duyuyorum serap hanımgerçekten iyi bir hoca

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Bireysel Danışmanlık  •

Açıkçası gelmeden önce çok gergindim. Konuşabileceğimi bile düşünmüyordum ama Serap Hocayla ilk seansın nasıl geçtiğini bile anlamadım kendisi o kadar tatlı ve güler yüzlü bir insan ki oradayken çok rahat ve güvende hissettim

• M

Terapi sürecinde insan bazen sadece anlaşılmak ister. Sizin yaklaşımınız ise anlaşılmanın ötesinde; güven veren, yargılamayan ve gerçekten yol gösteren bir yerde duruyor. Kendimi daha güçlü, daha farkında ve daha dengeli hissetmemde emeğiniz büyük. Mesleğinizi sadece bilgiyle değil, gerçek bir özenle yaptığınız çok belli. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• G

Eşimle uzun süredir iletişim sorunları yaşıyorduk ve ilişkimizde kendimizi giderek daha uzak hissediyorduk. Serap Hanım süreç boyunca bizi yargılamadan dinleyen, her iki tarafı da anlamaya çalışan ve sağlıklı iletişim kurabilmemiz için farkındalık kazandıran bir yaklaşım sergiledi. Seanslar sayesinde birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Güvende ve anlaşılmış hissettiğimiz bir süreç oldu.

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Aile İçi İletişim Sorunları  •

• H

Güler yüzü, samimiyeti ve en önemlisi olaylara getirdiği farklı bakış açılarıyla hayatıma çok dokundu. Kendisiyle tanıştığım için çok şanslıyım. Gönül rahatlığıyla destek alabilirsiniz.

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

Psk. Serap Ayyıldız

Kıymetli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.
    Hayatınıza küçük de olsa iyi bir yerden dokunabilmiş olmak mutluluk verici.
    Yolculuğunuzda kendinize şefkatle eşlik etmeye devam etmenizi dilerim.

Psikolog Serap Hanımdan bireysel danışmanlık hizmeti aldım ve almaya devam ediyorum. Gelecekle ilgili sağlıklı kararlar almamda çok etkili oldu. Mesleğinde Mersin’in en iyisi olduğunu düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim

• Online Danışmanlık Randevu  •

Psk. Serap Ayyıldız

Kıymetli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
    Kişinin yaşamına daha farkında ve sağlıklı bir yerden yaklaşabilmesine eşlik etmek benim için çok kıymetli.
    Sürece gösterdiğiniz emek ve güven için ayrıca teşekkür ederim.

• U

Serap Hanım alanında son derece donanımlı, yaklaşımıyla güven veren bir psikolog. Ofisin atmosferi oldukça huzurlu, sıcak ve rahatlatıcı. Daha ilk andan itibaren insan kendini anlaşılmış ve güvende hissediyor. Serap Hanım’ın tutumu profesyonel, ilgili ve samimi; danışanını dikkatle dinleyen, yargılamadan anlayan ve doğru şekilde yönlendiren bir uzman.

Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Seanslar boyunca kendimi değerli ve güvende hissettim. Özellikle sakin, açıklayıcı ve destekleyici yaklaşımı süreci çok daha verimli hale getiriyor ve insanın hayata bakış açısını olumlu yönde etkiliyor.

Psikolojik destek almak isteyen, kendini tanımak ve ruhsal olarak güçlenmek isteyen herkese Serap Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi  •

Psk. Serap Ayyıldız

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
    Psikolojik süreçte kişinin kendini güvende, anlaşılmış ve olduğu hâliyle kabul edilmiş hissedebilmesi gerçekten çok kıymetli. Bu sürecin sizin tarafınızdan böyle deneyimlenmiş olması ayrıca değerli.
    Sürece gösterdiğiniz güven ve içtenlik için teşekkür ederim.

Serap hanımla olan randevumda bilgisi ve yaklaşımı beni çok memnun etti. Uzun süredir aklımı meşgul eden düşünceleri anlamamda yardımcı oldu.

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Randevu  •

Psk. Serap Ayyıldız

Kıymetli geri bildiriminiz ve nazik sözleriniz için teşekkür ederim.
    Sürece dair böyle bir deneyim paylaşmanız benim için oldukça değerli. Kişinin kendi iç dünyasını daha iyi anlayabilmesine eşlik edebilmek mesleğimin en kıymetli yanlarından biri.

Göstermiş olduğunuz güven için teşekkür ederim.

• B

Uzun süredir yaşadığım sorunlar için başvurmuştum. İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Yaklaşımı çok ilgili ve açıklayıcıydı. Süreçten gerçekten fayda gördüm, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Psk. Serap Ayyıldız

Kıymetli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
    Psikolojik süreçte kişinin kendini rahat, anlaşılmış ve güvende hissedebilmesi benim için oldukça kıymetli. Sürecin sizin için faydalı geçmiş olduğunu duymak ayrıca değerli.
    Gösterdiğiniz güven ve paylaşımlarınızdaki içtenlik için teşekkür ederim.

• H

Serap Hanımla seanslara başladıktan sonra kendimi daha iyi tanimaya ve anlamaya başladım seanslarda bana anlaşıldığımı hissettirdi kendisinden çok memnun herkese tavsiye ederim

• SerAyna Psikoloji Özel Aile Danışmanlık Merkezi Randevu  •

Psk. Serap Ayyıldız

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
    Kişinin kendini daha iyi anlamaya başlaması ve süreç içinde anlaşılmış hissetmesi, psikolojik çalışmanın en kıymetli yanlarından biridir. Bu süreci sizinle birlikte yürütmek benim için de oldukça değerliydi.

Güveniniz ve paylaşımlarınızdaki içtenlik için teşekkür ederim.