KONGRE / SEMİNER / EĞİTİMLER
Ergen Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure Eğitimi’ , Uzm. Dkt. Veysel Kızılboğa-Uzm. Psk. Dan. Mahmut Kızılboğa
Pediatrik Yeme Bozukluğunda DIR Bakış Açısı , Uzm. Dkt. Çiğdem Ergül
İşitme Yetersizliği ve Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İşitsel Müdahale Programı, Sesime Gel, Uzm Dkt. Nazlı YILDIRAN AKBAŞ
Floortime 101, Kemal COLAY- Tuğçe TELCİOĞLU
Müzik Terapisi, Prof. Dr. Şükrü TORUN
TEDİL(Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi) Uygulama ve Puanlama Eğitimi, Kullanım Sertifikası
Boğaziçi Üniversitesi II. Nörobilim Günleri
VOICE ISTANBUL 2022
Dil ve Konuşma Terapistleri İçin Temel Şan Eğitimi
Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli: Tanıdan Terapiye Exposure Süreci, Uzm. Dkt. Veysel KIZILBOĞA- Uzm. Psk. Danışman Mahmut KIZILBOĞA
Dil ve Konuşma Bozukluklarında Bilişsel Davranışçı Yaklaşımın Kullanılması: Temel Kavramlar, Dr. Öğr. Üyesi M. Emrah Cangi
Otizm ve Spektrum Bozukluğunda Oyun ve Dil Gelişimi Tanıdan Terapiye
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Arı Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Turgut Özal, 20. Cd. No:81-38, 06370 Yenimahalle/Ankara, No:81-38, Yenimahalle, Ankara 06370
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Yıllardır konuşurken yaşadığım takılmalar nedeniyle özellikle topluluk önünde konuşmak benim için oldukça zorlayıcıydı. Seray Hanım’la çalışmaya başladıktan sonra kekemeliğe bakış açım değişti. Sadece konuşma teknikleri değil, bu süreçte yaşadığım kaygıyı yönetme konusunda da çok fayda gördüm. Zamanla konuşurken kendimi daha rahat hissetmeye ve takılmalar olduğunda bunu daha kolay yönetmeye başladım. En önemlisi de konuşmaktan kaçınmak yerine kendime daha fazla güvenmeye başladım. Süreçten çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Arı Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
ha...a
Uzun süredir sesimde kısıklık ve çabuk yorulma yaşıyordum. Yapılan değerlendirmeler sonrasında ses teli nodülü olduğu söylendi ve Seray Hanım’la ses terapisine başladık. Daha ilk seanslardan itibaren sesimi nasıl daha doğru kullanmam gerektiğini öğrenmeye başladım. Zamanla sesimdeki kısıklık azaldı, konuşurken daha rahat hissetmeye başladım. Günlük hayatta ve iş yaşamımda sesimi daha kontrollü kullanabiliyorum. Süreç boyunca hem çok ilgiliydi hem de her aşamayı anlaşılır bir şekilde anlattı. Ses problemi yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Arı Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Seray hocaya bir arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık. Oğlum disleksi nedeniyle birçok sesi doğru şekilde çıkaramıyordu. Yaklaşık 8 aylık süreçte büyük bir ilerleme kaydetti ve şu anda tüm sesleri doğru şekilde söyleyebiliyor. Süreç boyunca ilgisi, sabrı ve profesyonel yaklaşımıyla bize çok destek oldu. Kendisine güvenimiz tamdır.
• başka bir yer • Diğer •
e...
Seray hocaya bir arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık. Oğlum disleksi nedeniyle birçok sesi doğru şekilde çıkaramıyordu. Yaklaşık 8 aylık süreçte büyük bir ilerleme kaydetti ve şu anda tüm sesleri doğru şekilde söyleyebiliyor. Süreç boyunca ilgisi, sabrı ve profesyonel yaklaşımıyla bize çok destek oldu. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e...
Seray hocamla özel eğitim merkezinde tanıştık. Kızım 5 yaşında konuşma gecikmesi vardı. Öğretmenimizin desteğiyle ilerleme oldu. Tavsiye ederim.
T
t...
Dkt. Seray Çelik hocamıza oğlum harfleri yanlış söylediği için başvurduk. Kendisi çok güzel şekilde ilgilendi. Oğlum hocasını çok seviyor, onunla çok mutluyuz. Çevreme de tavsiye ederim.
b...
Seray Hanım'la kızımın dil konuşma terapisi sürecinde tanıştık. Kendisinden 1 yıl boyunca dil konuşma terapisi aldık. Kızımın eksiklerini ve ihtiyaçlarını büyük bir titizlikle tespit edip, doğru dokunuş ve çalışmalarla sürecimize büyük katkıları oldu. Alanına son derece hâkim, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, mesleğinde başarılı bir terapist. Ayrıca çocuklara yaklaşımı, güler yüzlü, sevecen ve sıcakkanlı oluşu terapi sürecini kolaylaştırıyor.
İyi ki Seray Hanım...• • •
s...
Seray Hanım’a konuşma gecikmesi nedeniyle başvurduk. Biz çok memnunuz, çok da memnun kaldık. Çocuğumdaki gelişmeler herkesin dikkatini çekiyor. Çok başarılı bir hoca; başarılarının devamını diliyorum. Her an her konuda yardımcı ve yol gösteren hocamızla iyi ki yollarımız kesişmiş.
s...
Seray Hanım ile rehabilitasyon merkezinde tanıştık. Kekemelik sorunumuz vardı; bu nedenle başvurduk. Bir buçuk yılı aşkın süredir birlikte bu sorunumuz üzerinde çalıştık ve epey yol kat ettik. Mezun olduk diyebilirim. Desteği ve emeği sayesinde biz Seray Hanım’dan çok memnun kaldık. İleride olumsuz bir yönümüz olduğunda da adresimiz yine Seray Hanım olacak. Alanında profesyonel bir hocamız. Ben tavsiye ediyorum.
e...
Daha önce kelime tekrarı olan kekemeliğim ilkokul sonlarına doğru kendi kendine bloğa dönüştü. Lise sonlarına doğru iyice bittiğini düşünecek kadar azalmıştı, profesyonel bir yardım daha önce almamıştım. Askeri üniversiteye girdikten bir süre sonra bu durum ilerleme kaydederek iş hayatımda zorluklar yaşatmaya başladı ve artık profesyonel bir yardım almaya ihtiyaç duydum. Seray Hanım ile ilk önce kendim hakkındaki yanlış düşüncelerimi keşfetmeye başladık ve bu durum bile hayat kalitemi ve standartlarımı geliştirmeye başladı. Ben bu konuda özgüvenli biriyim, kendini tanıyan, ne istediğini bilen. Böyle olmasına rağmen, bazen insan korktuğu şeyler hakkında düşünce tarzlarında objektif davranamayabiliyor. Diğer şeyler hakkında ne kadar iyi tanırsanız tanıyın, korkularınız ve endişeleriniz bu durumu o konuda saptırabiliyor. Seray Hanım'ın her zaman yanımda olabileceğini bilmek ve o güvenle hareket etmek birçok konuyu hızlandırmış oldu. Sürecimiz devam ediyor,
Çevreme tavsiye edebileceğim terapist.• • •
Seray Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seray Çelik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Seray Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Seray Çelik adresi nerede?Seray Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal, 20. Cd. No:81-38, 06370 Yenimahalle/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seray Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seray Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seray Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seray Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seray Çelik hangi dilleri konuşuyor?Seray Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seray Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seray Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seray Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Seray Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seray Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Seray Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.