0850… Ücret öğren

2003 yılında Mersin’de doğdum. 2021 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimime başladım ve eğitimimi onur derecesiyle tamamladım. Eğitim sürecim boyunca özellikle çocuklarla çalışma alanına yönelerek bu alanda kendimi geliştirmeye odaklandım.

2025 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Klinik Psikoloji (Tezli) yüksek lisans programına kabul edildim ve eğitimime yüksek onur derecesiyle devam etmekteyim. Yüksek lisans sürecimde klinik görüşme teknikleri, anamnez alma, semptom tarama ve vaka formülasyonu alanlarında çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Oyun terapisi alanında eğitim aldım; çocukların terapi sürecine uyum sağlamaları için gerekli hazırlık aşamalarında aktif rol üstlendim. Aynı zamanda psikometrik değerlendirme süreçlerinde test uygulama, puanlama ve raporlama konularında deneyim kazandım.

Mesleki gelişimim kapsamında aile danışmanlığı, ebeveyn danışmanlığı ve öğrenci koçluğu alanlarında eğitimler aldım. Çocuk ve aile odaklı çalışmalarda bu yaklaşımları bütüncül bir şekilde kullanmayı benimsiyorum.

Eğitim hayatım boyunca kongre, konferans, sempozyum ve seminerlere katıldım; mesleki ve kişisel gelişimimi desteklemek amacıyla çeşitli etkileşim gruplarında yer aldım.

Çocukların duygusal, sosyal ve bilişsel gelişimlerini desteklemeyi hedefleyen bir yaklaşımı benimsiyorum. Empati gücümün yüksek olması, güçlü iletişim becerilerim ve etik değerlere verdiğim önem doğrultusunda mesleki gelişimimi sürdürmekteyim.

Online danışmanlık

Online adres

• K

Seray hanımla zaman keyifli geçiyor.Cocuklarla iletişimi,ses tonu,mimikleri onlara güven veriyor.

• Psk. Seray Okuşluğ Oyun Terapisi  •