Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen, Menemen, İzmir
Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen, İzmir
Özel Sada Hastanesi
Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen, İzmir
Özel Sada Hastanesi
Tüp mide ameliyatı oldum. Gerek süreçteki desteği gerek ulaşılabilirliği açısından Serdar bey ve bütün ekibine minnettarım. Ağrısız konforlu bir şekilde atlattım ve hayat kalitem yüksek oranda arttı. Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan olabilir doğru insanlarla karşılaştığım için çok mutluyum. Emekleri ve destekleri bu süreci günlük hayatıma devam ederek atlatmamı sağladı. Tek pişmanlığım daha önce olmamış olmak
Tüp mide ameliyatı için tavsiye üzerine Serdar Bey'e gittim. Çok başarılı ve sorunsuz bir operasyon oldu. Hastaya karşı yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldım. Süreç hakkında detaylı bilgilendirme sağladı. Operasyon sonrası ailemi de bilgilendirmiş. Herhangi bir durumda rahatça iletişime geçebiliyorum. Çok memnun kaldım.
o.....
Sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım Serdar Bey'e. 7 ay önce tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ben özellikle endoskopiden çok korkuyordum ama beni çok güzel motive etti. Psikolojik olarak da hazırladı ve korkumu yenmemi sağladı. Bu süreçte 65-70 kilo verdim. Ne zaman ihtiyaç duysam kendisine ulaşabildim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.
z.....
Obezite rahatsızlığım sebebiyle tüp mide ameliyatı olmak için ulaştım Serdar Bey'e. Çevremde ismini çok duyduğum bir doktordu. Operasyonum ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Serdar Bey çok ilgili bir doktor. Her detayla sonuna kadar ilgilendi. Süreçten çok memnun kaldım.
Kilo fazlalığım vardı ve veremiyordum. Aslında sadece bilgi almak için tesadüfen gitmiştim ama Serdar Bey beni çok güzel detaylı bilgilendirdi ve aklımda soru işareti bırakmadı. Ayrıca çok güven verdi ve ameliyata karar verdim. Tüp mide ameliyatım çok güzel sorunsuz geçti. Hızlı ve sorunsuz bir iyileşme süreci yaşadım. Serdar Bey çok samimi ve her şeyi dosdoğru söyleyen bir doktor. Tüm süreçten ve yaklaşımından çok memnun kaldım.
Mide küçültme ve safra kesesi taşlarım sebebiyle tavsiye üzerine gittim Serdar Bey'e. Ameliyata ikna olmama sebep olan kişidir Serdar Hocam. Çok güven verdi bana ve ikna etti. Ortalama 3 ay oldu ve 29 kilo verdim. Rutin takiplerim devam ediyor. Hastasına karşı saygılı ve sevecen bir tavrı var. Tüm süreçten çok memnun kaldım.
d.....
Kilomdan şikayetçiydim. Serdar Hoca'ma sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım. Operasyon ve sonrası çok başarılı, sorunsuz geçti. Serdar Bey çok anlayışlı bir doktor. Hastasına karşı çok güler yüzlü ve ilgili yaklaşıyor.
g...
Doktoruma öneri üzerine ulaştım. Obezite cerrahisi için başvuru yaptım. Ameliyatımdan ve tedavimden aşırı memnun kaldım. Çok ilgili ve çok güler yüzlü. Alanında en iyisi olduğunu düşünüyorum ve bütün çevreme tavsiye ediyorum.
ru...z
Op.Dr.Serdar Civelek profesyonelliği , tecrübeleri ve güleryüzlülüğüyle hastalarını en iyi şekilde tedavi ediyor . 2019 senesinde safra ameliyatı oldum 2024 senesinde tüp mide ameliyatı oldum ( süreç boyunca desteğini hiç esirgemeden oldukça ilgili davranması tedavi sürecimi fazlasıyla olumlu etkiledi toplamda 51 kilo vererek ideal kiloma ulaşarak sağlığıma kavuştum) gerçekten vazgeçemeyeceğim tek doktor şüphe duymadan önerdiğim ve önereceğim tek doktor Serdar bey'dir.
e...
2024 Haziran ayında hocam safra kesesi ameliyatımı yaptı. Çok memnun kaldım. Birçok sağlık sıkıntım ortadan kalktı.
Mart 2025'te göbek fıtığı şikayeti ile ilgili olarak kendisine başvurdum. Mart ayı başında başarılı bir şekilde ameliyatımı oldum. Ancak fıtığa konulan yamayı vücut kabul etmediği için tedavi sürecim çok uzadı. Hocam bu süreçte bana çok destek ve yardımcı oldu. Uzun süren bir enfeksiyon sürecinden sonra gerekli tedavileri yaparak iyileşmem için elinden geleni yaptı. Şu anda hala Serdar Hocam tarafından hassasiyetle takip ediliyorum.
Gerek Serdar Hocam gerek hastane çalışanlarınız bu zor süreçte bana çok destek oldular.
Serdar Civelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Civelek, Genel Cerrahi. Size Serdar Civelek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu.
Serdar Civelek adresi nerede?Serdar Civelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale Asfaltı Üzeri No : 2/1 Menemen İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Civelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Civelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Civelek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Civelek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Civelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Civelek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Civelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Serdar Civelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serdar Civelek hangi sigortaları kabul ediyor?Serdar Civelek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.