1980 yılında Ankara'da doğdum. İlk orta ve Liseyi Özel Yükseliş Kolejinde okudum. 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Haydarpaşa Numune Hastanesi 1. genel cerrahi ve transplantasyon kliniğinde genel cerrahi ihtisasımı tamamladım.Daha sonra 2012-2013 yıllarında Şırnak Silopi devlet hastanesinde mecburi hizmet yaptım. 2014-2017 yılları arasında Acibadem Hastanelerinde çalıştım. 2017 Nisan ayından beri Kavacık Medistate Hastanesinde görev yapmaktayım. 2022 Eylül ayı itibariyle Beykoz Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ders verdim. Halen Galata Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ders vermekteyim.

Bilimsel Yayınlarım
Renal Transplantasyon Alıcılarda Vücut Kitle İndeksi ile Postoperatif Cerrahi Komplikasyonları İlişkisi PS/RT-155, sayfa:156
32.Ulusal Nefreloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi, 21-25 Ekim 2015, Belek-Antalya Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Dergisi Türker Ertürk, Özgür Çavdaroğlu, Gökçen Alış, Serdar Demiral, Ülkem Çakır, İbrahim Berber

Granulomatous mastitis: is it autoimmune disease? Diagnostic and therapeutic dilem mas.
Surg Today. 42(8):729-33, 2012 Ozel L, Unal A, Unal E, Kara M, Erdoğdu E, Krand O, Güneş P, Karagül H, Demiral S, Izzet Titiz M.

''Hemodiyaliz amacıyla oluşturulan arteriovenöz fistüllerde erken ve geç dönem komplikasyonlar''
Transplantasyon 2011, Antalya S. Demiral, E. Ünal, M. Kara, L. Özel, M. İ. Titiz.

'' Cerrahi riski yüksek akut kolesistitli hastalarda çift lümenli kateter kullanılarak yapılan perkütan kolesistostomi sonuçlarımız''
8.Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Kongresi, 2011, Antalya M.Kara, F. Demircan, E. Özdemir, S. Demiral, H. Cemel, L. Özel, E. Ünal, M. İ. Titiz.

'' Sekonder hiperparatiroidi nedeniyle ameliyat edilen hastalarda preoperatif ultrason ve sintigrafinin yeri ve önemi ''
5. Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S130, 2011, Antalya M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M.İ. Titiz.

''Önkol adele içine ve cilt altına yapılan paratiroid ototransplantasyonların sonuçlarının karşılaştırılması ''
5.Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S113, 2011, Antalya M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M. İ. Titiz.

'' Sekonder hiperparatiroidizm nedeniyle yapılan paratiroidektominin yeterliliğini intra operatif parathormon monitorizasyonu ile değerlendirmek ''
5.Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S131, Antalya, 2011 M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M.İ. Titiz.

''Kronik hemodiyalizli hastalarda atorvastatin tedavisinin IL-6, IL-10, TNF - ALFA, TGF-beta üzerine etkilerinin araştırılması ''
26.Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi, Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Dergisi, 18 ( Ek sayı ), 74.2009, Antalya Türkmen F, Işıtmangil G. Berber İ, Sevinç C, Erişkon E, Demiral S, Özdemir A.

Calcium-sensing receptor gene polymorphisms and cardiac valvular calcification in patients with chronic renal failure.
Hemodial Int. 2009 Apr; 13(2) 176-80 Turkmen F, Özdemir A, Seninc C, Eren PA, Demiral S.

''Longterm outcome of pediatric renal transplantation''
5th Congress of the International Pediatric Transplant Association, Pediatric Transplantation, 13 (suppl 1), 91,2009,İstanbul Tellioglu G, Berber I, Demiral S, Kara M, Unal E, Canbakan M, Titiz Ml.

Yetişkin
Çocuk

Genel Cerrahi Randevusu

• I

Safra kesesi ameliyati Uzun yillardir erteledigim bir ameliyatti. Ancak Serdar hocanin yaklasimi bana cok guven verdi ve cesaretlendirdi. Ameliyatim basarili gecti. Ameliyat oncesinde ve sonrasinda cok ilgili davranmasi ve her hususu aciklayarak yonlendirmesi cok guven verdi.
    Emeklerinize saglik.

• Medistate Kavacık Hastanesi Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •

Serdar Bey’i diz kapağımın sol tarafında oluşan bir yağ bezesi için ziyaret ettim. Serdar Bey, odasına girdiğim anda inanılmaz insancıl bir doktor olduğunu hissetirdi. Güleryüzlü yaklaşımı ve detaylı bilgiler vererek muayene edişi konforlu hissettirdi. Alanına hakim bir doktor olduğunu düşünüyorum, benim her türlü sorumu hiç sıkılmadan çok detaylı yanıtladı. Bacağımdaki yağ bezesini çıkarma işlemini çok hızlı bir şekilde yönetti. Muayeneye gittiğimde günün son saatiydi ve yine de işlemimi yaptı. İşlemi yaparken yine çok konforluydu, nazikçe konuşarak, aşama aşama bilgi vererek tamamladı. Benim karşılaştığım en iyi bir iki doktordan biridir Serdar Bey.

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

cok acil cok siddetli safra kesesi agri sikayeti ile dogrudan serdar hocama basvurdum cok ama cok kiss surede Mr cekildi ultrason ve tahliller sonrasi acil ameliyat teshisimi koydu Hemen testler yapildi sonra ameliyata alindim hazirlik asamasi doktorumun takibi hemsirelerin ilgisi mukemmeldi safra kesem alindi ve bugun 4.gun cok ama cok iyiyim bana serdar bey I bir arkadasim tavsiye etmisti Ben de tavsiye etmeye devam edecegim cok net konusan bir cerrah, ilk gordugum andan itibaren cok guvenebilecegim bir doktor hissi yaratti bende elinize saglik hocam eksik olmayin

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Ağrılı İltihaplı kistik şikayetiyle başvurdum. İlk gelişimde yaşadığım şikâyetler günlük hayatımı olumsuz etkiliyordu. Op. Dr. Serdar Demiral, muayene ve tedavi sürecinde son derece açıklayıcı, ilgili ve anlayışlıydı. Hızlı bir operasyonla beni bu ağrılı süreçten kurtardı. Tedavi sonrasında şikâyetlerimde belirgin bir düzelme oldu.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Serdar hocama gaz, ağrı , şişkinlik, bulantı ve ishal sebebi ile başvurdum. Safra kesemde taş teşhisi aldım. Doktorum o kadar nazik o kafar kibar ve bilgili bir doktor ki ameliyat sürecimin nasıl olacağı tedavimin nasıl gerçekleşeceği konusunda detaylı bilgilendirdi. Ameliyat sürecim hocam sayesinde mükemmel geçti. Zaten odasına girdiğinizde Sedar hocamın pozitif enerjisi huzurlu ortamı insanın içini rahatlatıyor. Ameliyat sonrası bile sürecim o kadar rahat geçti ki Serdar hocamın çok iyi bir doktor olması sayesindedir. İyi ki varsınız Serdar hocam.

• Medistate Kavacık Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

çok detaylı, bilgi aldım, çok hassas ve derin problemi çözme çabası farketim, oyüzden kendimi çok güvenli hisetim, böylece rahatlığa kavuştum.

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Dr. Serdar Demiral ile göbek fıtığı ameliyatı oldum ve tüm süreçten son derece memnun kaldım. Ameliyattan önce durumu ve olası riskleri açık, sakin ve anlaşılır şekilde anlattı; tüm sorularımı sabırla cevapladı. Ameliyat başarılı geçti, ağrı yönetimi iyiydi ve taburculuk sonrası kontrollerde takip çok düzenliydi. Hem cerrahi becerisine hem de insanî yaklaşımına güveniyorum özellikle ameliyat sonrası ilgisi ve hızlı dönüşleri gerçekten rahatlatıcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Medistate Kavacık Hastanesi Laparoskopik Fıtık Tedavisi  •

• Y

Bence bütün Doktorlar Serdar Bey , gibi olmalı 40 yıllık dost,tanıdık gibi güler yüzlü, bilgilendirme ve tedavi sürecini takip edip çözüm odaklı olmasıdır,

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

İlk muayeneye geldiğim de ameliyat olmam gerekmez belki diye düşünüyordum ve hoca da bu yönde bir tedaviye başladı. başlıca şikayetim kıl dönmesiydi. Fakat sonuç vermeyince ameliyata karar kıldı. İyi ki Serdar hocada ameliyat olmuşum. Ameliyat sonrası da düşündüğümden çok daha rahat geçti.

• C

Serdar hoca çok sakin, profesyonel ve samimi şekilde operasyonumu gerçekleştirdi.

• Medistate Kavacık Hastanesi Küçük Cerrahiler  •