1980 yılında Ankara'da doğdum. İlk orta ve Liseyi Özel Yükseliş Kolejinde okudum. 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Haydarpaşa Numune Hastanesi 1. genel cerrahi ve transplantasyon kliniğinde genel cerrahi ihtisasımı tamamladım.Daha sonra 2012-2013 yıllarında Şırnak Silopi devlet hastanesinde mecburi hizmet yaptım. 2014-2017 yılları arasında Acibadem Hastanelerinde çalıştım. 2017 Nisan ayından beri Kavacık Medistate Hastanesinde görev yapmaktayım. 2022 Eylül ayı itibariyle Beykoz Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ders verdim. Halen Galata Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ders vermekteyim. Bilimsel Yayınlarım Renal Transplantasyon Alıcılarda Vücut Kitle İndeksi ile Postoperatif Cerrahi Komplikasyonları İlişkisi PS/RT-155, sayfa:156 32.Ulusal Nefreloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi, 21-25 Ekim 2015, Belek-Antalya Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Dergisi Türker Ertürk, Özgür Çavdaroğlu, Gökçen Alış, Serdar Demiral, Ülkem Çakır, İbrahim Berber Granulomatous mastitis: is it autoimmune disease? Diagnostic and therapeutic dilem mas. Surg Today. 42(8):729-33, 2012 Ozel L, Unal A, Unal E, Kara M, Erdoğdu E, Krand O, Güneş P, Karagül H, Demiral S, Izzet Titiz M. ''Hemodiyaliz amacıyla oluşturulan arteriovenöz fistüllerde erken ve geç dönem komplikasyonlar'' Transplantasyon 2011, Antalya S. Demiral, E. Ünal, M. Kara, L. Özel, M. İ. Titiz. '' Cerrahi riski yüksek akut kolesistitli hastalarda çift lümenli kateter kullanılarak yapılan perkütan kolesistostomi sonuçlarımız'' 8.Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Kongresi, 2011, Antalya M.Kara, F. Demircan, E. Özdemir, S. Demiral, H. Cemel, L. Özel, E. Ünal, M. İ. Titiz. '' Sekonder hiperparatiroidi nedeniyle ameliyat edilen hastalarda preoperatif ultrason ve sintigrafinin yeri ve önemi '' 5. Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S130, 2011, Antalya M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M.İ. Titiz. ''Önkol adele içine ve cilt altına yapılan paratiroid ototransplantasyonların sonuçlarının karşılaştırılması '' 5.Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S113, 2011, Antalya M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M. İ. Titiz. '' Sekonder hiperparatiroidizm nedeniyle yapılan paratiroidektominin yeterliliğini intra operatif parathormon monitorizasyonu ile değerlendirmek '' 5.Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi, Bildiri Özet Kitabı, S131, Antalya, 2011 M. Kara, E. Özdemir, L. Özel, İ. Berber, S. Demiral, F. Demircan, M.İ. Titiz. Calcium-sensing receptor gene polymorphisms and cardiac valvular calcification in patients with chronic renal failure. Hemodial Int. 2009 Apr; 13(2) 176-80 Turkmen F, Özdemir A, Seninc C, Eren PA, Demiral S. ''Longterm outcome of pediatric renal transplantation'' 5th Congress of the International Pediatric Transplant Association, Pediatric Transplantation, 13 (suppl 1), 91,2009,İstanbul Tellioglu G, Berber I, Demiral S, Kara M, Unal E, Canbakan M, Titiz Ml.

Yetişkin
Çocuk

Genel Cerrahi Randevusu

• H

ilk defa ameliyat olacağım daha önce hastahanenin önünden bile gecemeyen birisi olarak bende hep bu tarz yorumları okurdum Serdar hocayla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım gerçekten enerjisi bilgisi detaylı açıklamaları en önemliside verdiği güven paha biçilemez bana korkumdan gerıye tatlı bir heyecan kaldı ameliyatım çok güzel geçti bugünde taburcu olacağım inşallah hiç korktuğum gibi olmadı hatta operasyon bitti 15 dakıka sonra ayaklandım yürümeye başladım yatakta bile yatmadım 10 yıllık bir kol dönmesiydi baya derine inmişti yılların sıkıntısını akıntısını atlatmış oldum çok mutluyum Allah serdar hocadan razı olsun benı bu dertten terayagından kıl çeker gibi kurtardı

• Medistate Kavacık Hastanesi Kıl Dönmesi Tedavisi  •

Başka bir kurumda çektirmiş olduğum ultrason sonucu tiroidimde 3.2 cm nodül olduğunu öğrendim ve ertesi gün hemen tüm sonuçlarımı alıp Serdar Bey'e muayene için gittim. Muayene sırasında rahatsızlığım ile ilgili tüm detayları benimle paylaştı ve ameliyat konusundaki gereklilikleri belirtti. Çok kısa bir sürede ameliyat oldum ve ameliyat sonrasında hiçbir şekilde ağrı yaşamadığımı tüm samimiyetimle paylaşmak isterim. Serdar Hoca ile özellikle muayeneye başladığımız ilk günden itibaren çok rahat görüştük. Her şeyle bizzat kendisinin ilgilenmesi, pozitif enerjisi, güven vermesi, samimi ve sıcak yaklaşımı sayesinde çok rahat ve başarılı bir süreç geçirdik birlikte. Kendisini gönülden tavsiye ederim.

• Medistate Kavacık Hastanesi Tiroid Cerrahisi  •

• B

Serdar hocayı tanımak benim için çok büyük bir şans daha önce de ameliyatını geçirdiğim fibroadenom ameliyatı için randevu aldım önce ki tedavilerim, danıştığım doktorlar beni biraz korkutmuştu serdar hocaya giderken ya yine hastalığımı küçümserlerse tedaviye ameliyata yaklaşmayan bir doktorla karşılaşırsam diye bir korku vardı içimde ama serdar hoca öyle bir doktor ki empati kurma yeteneği ve profesyonelliği hastayı çok rahatlatıyor ve gerçekten problemi anlamaya çözüm bulmaya çalışıyor randevu sonrası sonunda aradığım doktoru buldum diye çok sevindim ameliyat sürecimi çok güzel yönetti içimde hiçbir şekilde olumsuzluk yoktu ameliyatımın ve tedavimin çok iyi geçiceğine emindim ve öyle de oldu yoğun olmasına rağmen aklıma bir şey takılsa bir sorunum olsa bunu anında yanıtladı, beni rahatlattı bunun yanında profesyonelliğini konuşan değil gösteren kanıtlayan bir doktor olması harika süreçte bu iyi ki serdar hocaya gelmişim ona güvenmişim dediğim bir doktor oldu

• Medistate Kavacık Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Sırt ağrısı şikâyetiyle uzun süre farklı doktorlara gittim ancak doğru teşhis konulamadı. Daha sonra Dr. SERDAR DEMİRAL ’a başvurdum. İlk muayeneden itibaren son derece ilgili, dikkatli ve güven vericiydi. Yaptığı detaylı inceleme sonucunda safra kesemde taş olduğunu tespit etti ve ameliyat önerdi. Başta çok tedirgindim ama kendisi beni çok rahatlattı ve sonsuz güven verdi.

Ameliyat sürecim çok rahat ve sorunsuz geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası benimle yakından ilgilendi, tüm süreci anlaşılır şekilde anlattı ve her soruma sabırla cevap verdi. Bu yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim.

Ameliyatım çok başarılı geçti ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Hem mesleki bilgisi hem de hastasına yaklaşımıyla gerçekten çok başarılı bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Medistate Kavacık Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

• Z

Kızımın karın ağrısı ve kusma şikayetiyle acilden giriş yaptığımız hastanede Serdar Bey'e yönlendirildik. Yapılan titiz muayene ve tetkikler sonucunda hızlıca apandisit tanısı konuldu. İlk andan itibaren bizleri süreçle ilgili çok detaylı ve sakinleştirici bir şekilde bilgilendirdi. Kızım başarılı bir laparoskopik ameliyat geçirdi ve iyileşme süreci beklediğimizden çok daha konforlu ilerledi. Serdar Bey; mesleki tecrübesi, hastaya yaklaşımı ve titiz takibiyle son derece yetkin bir hekimdir. Benzer şikayetleri olan hastalar için tavsiye niteliğindedir.

• Medistate Kavacık Hastanesi Apandisit Alınması  •

Kıl dönmesi ameliyatı oldum ve doktorun sıcak kanlı güleryüzlü olmasından memnun kaldım.İlgi ve alaka çok üst seviyedeydi

• Medistate Kavacık Hastanesi Kıl Dönmesi Tedavisi  •

Sağ tiroidimdeki kist nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini öğrendiğimde çok korkmuştum. Özellikle sesimle ilgili endişelerim vardı ve geceleri bile bunu düşünüyordum. Serdar hocayla tanıştıktan sonra ise içim ilk kez gerçekten rahatladı. Daha ilk görüşmede o kadar sakin, anlayışlı ve güven veren bir yaklaşımı vardı ki, sanki uzun zamandır tanıdığım birine derdimi anlatıyor gibiydim.

Ameliyat sürecimi en ince detayına kadar anlattı, hiçbir sorumu geçiştirmedi. O güven duygusu sayesinde ameliyata huzurlu girdim. Operasyon sonrası da hem ilgisi hem de takibi beni çok mutlu etti. Şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki yolum Serdar hocayla kesişmiş diyorum.

Hem hekimliği hem de insani yaklaşımıyla gerçekten çok kıymetli bir doktor. Bu süreci yaşayacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki varsınız hocam, emeğiniz için minnettarım.

• Medistate Kavacık Hastanesi Tiroid Cerrahisi  •

Serdar Hocamız çok ilgili ve başarılı bir doktorumuz. Onu tanıdığımız için çok mutluyuz. Anal fissür sonrası deri fazlalığı şikayeti ile gittim ve lazer operasyon ile çok çabuk halloldu.

• Medistate Kavacık Hastanesi Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi  •

• H

Serdar beye safra kesesi ameliyatı oldum. İlk görüşmedeki tutumu ayrıntılı anlatışı güven vericiydi. Ameliyatım iyi geçti, herhangi bir sıkıntı yaşamdım . Bir sorum olduğu zaman ulaşılabiliyor olması ayrıca güven verici. Bu süreçte çok yardımcı oldu.

• Medistate Kavacık Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

Sol kasık fıtığı ve ağrısı şikayetiyle geldiğim Serdar hocamla, muayene sonrası laparoskopik ameliyat olmam hususunda karar aldık. Gerek ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreçleri harika geçirdim diyebilirim. Sürekli alakalı ve ilgili yaklaşımı en büyük motivasyon kaynağım oldu Şimdi sapa sağlam ağrısız eski günlerime döndüm sayesinde. Allah herkesi böyle hekim nasip etsin.

• Medistate Kavacık Hastanesi Laparoskopik Fıtık Tedavisi  •