0850 333 0388 Ücret öğren

1967 İzmir doğumlu olup, orta öğrenimini İzmir Özel Saint- Joseph Ortaokulu’nun ardından Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlamış, üniversite eğitimi için 1985 senesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanarak mesleki hayatına ilk adımını atmıştır. Mutlu evliliğini, birbirinden güzel 3 kız çocuğu ile taçlandırmış olup. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Yetişkin

Genel Cerrahi Randevusu

Makaleler

Serdar Kaçar

Mansuroğlu Mah. 286/10 Sk. No:11/A Bayraklı, Bayraklı, İzmir 35535

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Allianz Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • Garanti BBVA Sigorta
+50 daha fazla

Görüşler

• Y

y....h

Obezite için başvurdum. Mide küçültme ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisiyle ilk defa tanıştım. Ameliyatım harika geçti. Hocamız bana, "Kararını ver, ikinci ameliyatını yapmam; kilonu ver, ona göre yeni yaşamını sürdür." gibi bir şey söyledi. Hayatımı emanet edebileceğim bir doktor. İşini severek ve şifa dağıtmak için yapıyor, para için yapmıyor.

• B

b...

Sevgili doktorum Prof. Dr. Serdar Kaçar'ın çok iyi bir hekim olduğunu bildiğim için safra kesesi ameliyatımı yaptı. Bir günde ayağa kalktım.
    Son derece memnunum.
    Kesinlikle tüm hastalara tavsiye ederim.
    Güler yüzlü olması, hasta ile direkt kendisinin ilgilenmesi tarafımca takdir edilmektedir.

m...

Serdar hocama bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Tüp mide ameliyatı oldum kendisine 8 sene önce. Tedavi sürecim iyi geçti, doktorum ilgiliydi. Ve çevremde diğer tüp mideli kişilere göre kilo almamış olmamı hocamın başarısına bağlıyorum. Çevremde tavsiye ettiğim kişiler de oldu.

• N

n...

Tanıdığım en mükemmel genel cerrahlardan. Benim safra kesesi taşı tedavimi, oğlumun da apandisit ameliyatını yaptı. İşini layıkıyla yapan, tanı ve tedavisini çok iyi koyan, hastasıyla birebir ilgilenen, ameliyatlarında hiçbir şekilde bugüne kadar bir çok kişiye yönlendirdim, hiçbir komplikasyon olmayan mükemmel bir hekim, tek kelimeyle...

el...r

Serdar hocam ;18 yıldır benim ve ailemin gerçekten kurtarıcı meleğimiz diyebilirim.Süreçteki sağduyusu gülen yüzü bilgi birikimi ve harika denecek tedavi süreci gibi sayacağım pek çok bilgisi ve duygularıyla yanımızda oldu.Sevgimiz ve saygımız hep baki

• Prof. Dr. Serdar KAÇAR Kliniği Robotik Cerrahi  •

• he...i

Beş yıl önce tiroit kanseri ameliyatımı yapan ve beni tekrar hayata döndüren çok değerli hocamın ellerinden öpüyorum. Hastalığın adı kanser olunca yaşadığım korkuyu insancıl yaklaşımı ile yok eden ve sihirli parmakları ile hala sağlıklı bir biçimde yaşamamı sağlayan hocama hiç endişe etmeden kendinizi teslim edebilirsiniz.

• he...i

24 Haziran da eşimin safra kesesi ameliyatını yaptı. Gezdiğimiz 7. doktordu. çok memnun kaldık. Ameliyat çok iyi geçti. Sonrasında da sorun çıkmadı. Kendisine 9 temmuzda teşekküre gittik. Tekrar buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Genel cerrah arayanlara tavsiye ediyorum.

• he...i

Ben kendisine herşeyden önce insan olarak cok ama çok teşekkür ediyorum 16 aralıkta tüp migde ameliyatı oldum Hayatımda tanıdığım en iyi doktor üslubu naifligi halden anlaması hersey için canı gönülden teşekkür ediyorum hocam ıyiki varsınız ıyiki yolum sizinle kesişti yüreğinizin ekmeğini hayatınız boyunca tüm insanlığa sunmanız dileğiyle sevgiyle kalın...

• B

Çok zor durumdaydım. Öncelikle pozitif enerjisi ve desteği ile bana çok yardımcı oldu. Ameliyat öncesi çok sorunum ve endişelerim vardı. Artık şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Kilo vermem hala devam ediyor, ameliyat sonrası ilgisi ve desteğini bir an olsun esirgemedi her zaman yanımdaydı. Çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

• C

ca...n

Sayın SERDAR Kaçar ın kimsenin yapmadığı böbrek naklini yaparak eşimin hayatını bize bağışladığı için minnettarız.Sağolun hocam elleriniz dert görmesi bu ülkenin sizin gibi hocalara ihtiyacı var.