Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş 34349
Periyodik kan tahlillerim ve genel muayenem için uzun zamandır Serdar Bey'i tercih ediyorum. Kendisi çok detaylı şekilde muayene ediyor, doğru yönlendirme ve tetkiklerle doğru teshislerde bulunuyor. Tedaviye yönelik tavsiye ve yönlendirmeleri de her zaman faydalı olmuştur. Güleryüzlü, ilgili, hastaya değer veren, saygı duyan, mesleğinde başarılı bir hekim olduğunu söyleyebilirim.
• Acıbadem Fulya Hastanesi • Diğer •
Y
y.....
Uzun süre haşimato tedavisi için kendisine gitmeme rağmen uzak durmam gereken gıdalar konusunda bile beni bilgilendirmedi.Tedavime bir katkısı olamadı.
• Acıbadem Fulya Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ni...z
annem kronik öksürüğünden dolayı serdar beye gitmiştik hemen teşhisini koydu ve alerjik öksürük olduğunu ve tansiyonu olduğunu söyledi takiplerden sonra neticeye vardı ve gerekli ilaçları verdi şimdi hasta çok iyi serdar beye teşekkür ederim. çok iyi bir uzman doktor sayın doktoru tüm yakınlarıma her zaman tavsiye ederim,
Serdar Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Özdemir, İç Hastalıkları.
Serdar Özdemir adresi nerede?Serdar Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serdar Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serdar Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Serdar Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları