Dt. Serdar Şimşek, 2008 yılında Kırşehir Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra, 2009-2014 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Mesleki kariyeri boyunca estetik ve kozmetik diş hekimliği alanlarına yoğunlaşan Şimşek, implant cerrahisinden dijital gülüş tasarımına kadar birçok alanda ileri düzey eğitimler almıştır. Dental fotoğrafçılık, porselen ve kompozit lamine uygulamaları, diş eti estetiği ve implant üstü protezler gibi konularda bilgi ve becerilerini geliştirmiştir. Estetik odaklı yaklaşımı ve güncel tekniklere hâkimiyetiyle, hastalarına fonksiyonel ve estetik çözümler sunmaktadır.

Serdar Şimşek Muayenehanesi

Saraylar Mahallesi Hastane Caddesi No:38 Tokcan İşhanı Kat:3 No:301, Merkezefendi, Denizli 20150

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

• F

Dolgu ve kanal yapıldı doktor bey hepsini tek tek açıkladı. Klinik şartları temiz ve titizlikle düzenlenmiş. Cok memnun kaldım.

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Randevu  •

• B

Bugüne kadar gittiğim en profesyonel diş hekimiydi. Dolgu ve diş taşı temizliği için gitmiştim, işlem hem çok özenli hem de oldukça konforluydu. Serdar Bey her aşamada bilgilendirdi, tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Kliniğin hijyeni, ferahlığı ve ekibin güler yüzü de insanı gerçekten çok rahat hissettiriyor. Artık diş hekimi randevularım için hiç endişe duymuyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

Serdar bey’e daha önce de dolgularımı yaptırmıştım. İlgisini ve işçiliğini beğendiğim bir hekim. Herkese tavsiye ederim.

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Dikişsiz İmplant  •

Zamanında randevuma aldılar detaylı olarak açıkladılar bir adet dolgu yaptırdım , agrım sızım yok memnun kaldım

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Diş Hekimi Randevusu  •

7 üye dolgum oldu hiç birşey hissetmedim Doktor'un eli gayet hafifti hangi işlemleri yaptığını detaylı bir şekilde açıkladı gösterdiği ilgi ve alâkadan çok memnun kaldım

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Diğer  •

Diş ağrısıyla gittim.doktor bey güzel ve detaylı bir şekilde ne olduğunu ve ne yapılması gerektiğimi anlattı 2 dişime dolgu yapıldı.

• Serdar Şimşek Muayenehanesi Diğer  •