0850 333 0388 Ücret öğren

Dr. Dt. Seren Kaya, lisansını 2010-2015 yıllarında Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden almıştır. Ardından doktorasını 2016-2020 yılları arasında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Pedodonti Anabilim dalındanda yapmıştır. Bu arada birçok akademik çalışma ve yayın yapma fırsatı bulmuştur. Ankara ve Eskişehir'de farklı polikliniklerde çalışmıştır. Günümüzde, Eskişehir'de Çocuk Diş Hekimi olarak hizmet vermektedir.

Diş Hekimi Randevusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Espark AVM karşısı, Yenibağlar Mah. Fabrikalar Sk. Küpeli Apt. B Blok. Kat:1 No: 12/3, Eskişehir

Seren Kaya

Espark AVM karşısı, Yenibağlar Mah. Fabrikalar Sk. Küpeli Apt. B Blok. Kat:1 No: 12/3, Tepebaşı, Eskişehir 26170

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilmeyen sigortalar

Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • N

Çok tatlı çok kibar eli de hafif bir doktor çok cana yakın çok memnun kaldık

• Ö

Seren Hanım oğlumla çok güzel ilgilendi, adım adım herşeyi anlattı ve ilk diş dolgusu deneyimimiz acısız ve korkusuz sonuçlandı.
    En sevdiğimiz doktorumuz Seren Ablamız :)

• Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

İnanılmaz güleryüzlü ve detaylı anlatım sebebiyle çok memnun kaldım

• Çocuk Diş Tedavisi  •

• K

2.5 yaşındaki oğlum için başvurduk. Çocuklara yaklaşımı sakin ve ilgiliydi. Muayene sürecinde gerekli bilgilendirmeler düzenli şekilde yapıldı.

• Çocuk Diş Tedavisi  •

• I

Seren hanımla tedavi sürecimiz çok güzel ilerliyor. İletişimi, bilgisi, ifadeleri, yaklaşımı çok açık ve anlaşılır. Kızım Seren hanımla randevusunu iple çekiyor :)

• G

Bir diş çekimi olacaktı. Oğlum başta korkuyordu ama seren hanım o kadar detaylı anlattı ki oğlum dişin çekilmesine ikna oldu :)

• H

Oğluma yaklaşımı tavrı pozitif güler yüzlü açıklamalar net ve tatmin edici rahatsızlıkla ilgili

• D

Seren Hanım işini severek, ayrıntılara önem vererek ve titizlikle işlem yapan bir diş hekimi. Mesleki etik ilkelerinden sapmayan ve hastanın ihtiyacına göre ihtiyacı olanı uyguluyor. Diş dolgumdan ve diş taşı temizliğimden çok memnun kaldım. Bundan sonra da ağız ve diş sağlığımı ilgilendiren tüm konularda Seren Hanım'a gideceğim.

• M

Sayin hocam cocuklara karsi sempatik ve ilgili oldugundan cocuklar korkmadan koltuga oturuyor, sonrasi ise hocamin tecrubesi ile hemen tamamlaniyor.

• Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

Seren Hanım ve ekibi gerçekten çok ilgili ve çok başarılı Diş yaptırma fobisi olan kızımın dolgu tedavisi için gittik. Mutlu ve korkusunu yenmiş bir şekilde ayrıldık klinikten Eylül Ece'nin artık bir
    Seren ablası var Bir daha ki tedavimizi sabırsızlıkla bekliyoruz