Adana, Çukurova
ay...
Kesinlikle tavsiye ederim çok hijyen bir yer ayrıca doktorum Seren Hanıma ilgi alaka,güleryüzlü ve özverili,çalışan bir hekim olup .dis tedavimin tamamını Seren doktorum gerçekleştirdi 8 yıl önce iki tane implant, bazı dislerimi porselen yaptı ve bunun yanı sıra dolgu yapılan dişlerim oldu.Kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım.Ailecek gittiğimiz ve tavsiye ettiğim dış hekimimizdir.Burdan olumsuz yazilan mesajları da okudum ve biraz da şaşırdım o nedenle bir mesaj da kendim yazmak istedim.Olumsuz yazilan mesajları bence dikkate almayın gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ve memnun kalacağınız bir klinik.
• Muayenehane • Diğer •
Seren Polater isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seren Polater, Diş Hekimi.
Seren Polater adresi nerede?Seren Polater şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seren Polater isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seren Polater online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seren Polater isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seren Polater bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seren Polater ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seren Polater hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seren Polater hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.