- Sigortası olan hastalar
Kraniosinostoz Ameliyatları
Kritik Omurilik Ameliyatı
Lobektomi
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Temporal Lop Rezeksiyonu
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
me...r
Annem in bel kayma ve daralma problemi vardi kadin artik yuruyemiyordu ve amliyat olmasi gerekiyordu..bir arkadasimin tvsiyesiyle serkan hocami bulduk...annemin bobrek sikintisi oldugu icin cok korkuyordum..ama kendisiyle konustuktan sonra icim rahatladi...tetkikler arastirmalar okadar ayrintili yapildiki ameliyat gunu geldi catti...hastanenin en yogun oldugu donemde bile bir sekilde aldi ameliyata . sonuc mukemmel L seklinde yuruyemeyen kadin artik yuruyebiliyor ve hastane okadar ilgilendiki bobrek degerlerini diyalize gerek kalmadan dengeye getirene kadar taburcu etmediler.ne eksikse ilgilenip tam sagligina kavusturduktan sonra taburcu olduk ve bunu en ivedi sekilde hallettiler.asistanindan hemsiresine ve yemek gorevlisine kadar sabir guleryuz ilgi gecekten harikaydi...iyiki serkan civlan hoca demisiz,iyiki oda bize tamam demis ve iyiki paüde ameliyat olmusuz...Allah hepsinden razi olsun.yönetimden ricam ise bizim gibi uzaktan gelip uzun kalanlar icin duşta sicak su olsa iyi olacak
• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
gö...ğ
Hastaneye geldiğimde artık yürümeyi geçtim ayakta duramıyordum ayam yerle temas edemez ve sandalyede bile oturamaz haldeydim gerçekten korkunç bir acıydı ameliyat oldultan sonra huzur doldum resmen yürümeyi özlemişim gerçekten insanın hiç korkmadan acaba bişi olurmu ameliyatda diye düşünmesine gerek olmayan bir doktor hiç korkmadan güven ile gidebilirsiniz harika bir insan kendiside
• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • Lomber Disk Hernisi •
K
k....y
Yaşım 42. İki bacağımda uyuşukluk ve güç kaybı sebebiyle gittim ve sırt fıtığı teşhisi konuldu. Ameliyat öncesi yürümekte ve merdiven çıkmakta zorlanıyordum, acil ameliyat olmam gerektiğini ve riskli bir ameliyat olduğunu öğrendim ve Allah razı olsun SERKAN hocamdan ameliyat sonrası yürüyüşüm düzeldi istemsiz bacak hareketlerim kayboldu..Böyle başarılı yetenekli ve güzel doktorlarımızın çoğalması dileğimle..
mu...
Ben Uşak Eşmeden Mutlu Gök Eşim Rukiye Gökün bel fıtığı rahatsızlığı vardı yıllardir çektiği acıyı Pamukkale üniversitesi hastanesindeki Serkan Civlan hocamızın yaptığı ameliyat başarılı geçmiştir kendisine minnettarız herkese tavsiye ederiz
ha...a
25 senedir çektiğim acıyı 1 senedir hiç kalkamadığım ağrıdan doktor doktor gezdiğim hastaneleri bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittiğim Pamukkale Üniversitesi sinir ve beyin cerrahi Serkan Civlan hocamıza danışarak sonrasında yaptığı tedaviyle belimde kırık ve bel fıtığı anlaşıldı yaptığı ameliyatla çok şükür kurtuldum hastalığım geçti. Herkese tavsiye ederim.
a....t
Babamın uzun süredir yaşadığı bel fıtığı sorununu, büyük bir titizlik ve başarıyla ameliyat ederek sağlığına kavuşturan çok kıymetli doktorumuza minnettarız. Pek çok doktor gezdik ancak hem kalp hastası oluşu hem tek böbreğe sahip olmasından dolayı diğer doktorlar operasyona yanaşmazken doktorumuzun operasyon öncesindeki bilgilendirici yaklaşımı, ameliyat süreci ve sonrasında gösterdiği ilgi, güven veren uzmanlığı ve insani yaklaşımı takdire şayan. Babam artık ağrısız ve konforlu bir şekilde hayatına devam edebiliyor. Böyle donanımlı, ilgili ve işini severek yapan hekimlere denk gelmek gerçekten büyük bir şans. Serkan bey gibi doktorlarımız iyi ki var!
• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı •
se...
Annemin beyninde tümör nedeniyle sağ kolu felç olmuştu ayağı da felç olmaya yakındı Allah iyi ki Serkan Hocam gibi bi doktor çıkarmış karşımıza şu anda annemin ayağı 2 ay içerisinde düzeldi kolunu da yavaş yavaş hareket ettirebiliyor çok başarılı bir ameliyat geçirdi hastalarıyla çok yakından güzel bir şekilde ilgileniyor on numara beş yıldız mükemmel bir insan
• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • Beyin Tümörü Ameliyatları •
be...̇
2025 yılı şubat ayında doktorumuz tarafından beyine giden damarlardan birinde %95 oranında tıkanıklık tespit edildi. Bu tıkalı olan damardan kaynaklı altı kez beyne pıhtı attı. Beyne atan bu pıhtılar her seferinde beyinde hasar bıraktı. Doktorumuzun tıkalı olan damara stent takmasıyla ve Allah'ın izniyle eşim sağlığına kavuştu. Stent takıldıktan sonra da doktorumuz hasta takibine devam etmektedir. Ayrıca doktorumuzun doktor-hasta ilişkilerinde gösterdiği samimi ilgilerinden dolayı da çok memnun kaldık. Allah'ım kendinden razı olsun. Kendisine Allah'tan nice başarılı operasyonlar diliyoruz.
Y
ya...p
Oğlumda beyin tümörü vardı. Çok doktor araştırdık. Bir yakınım sayesinde Serkan doktorumuzu öğrendik, hemen gittik. Cana yakın, nezaketli bir insan, tüm sorularımızda bize cevap verdi açıklamalar yaptı. Beyin tümörü çok riskliydi zordu. Bu çok riskli ameliyatı doktorumuz çok başarılı bir şekilde geçirdi. Oğlumun çok şükür sağlık durumu iyi. Serkan Civlan alanında uzman hekim... Beyin rahatsızlığı olanlar için kesinlikle tavsiye ederim. ALLAH ondan razı olsun iyi ki tercih etmişiz.
mu...
Ben serkan civlan hocaya omurilikten ameliyat oldum ve şuanda çok iyiyim. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Hasta cuma günü acilden geldi. Pazartesi beraber ameliyat olduk. O sali günü taburcu oldu ama sanki olimpiyatta koşacak gibi taburcu oldu. Ona şok oldum. Acilen gelen adam cumartesi pazar bağıran bana ağrı kesici yapın diyen çok zor yürüyen adam sali günü sanki o adam değil di ona çok şok oldum. Birde birde 8 aylık yatan 24 yaşında olan hasta yı da iyileştirmiş onu nasıl iyileştirmiş şok oldum. Buldan li birisi vardı oda fıtık ameliyatı bağıran çağıran oda 7 gün taburcu oldu. Şimdi oda iyi bunlarla hep iletişim halindeyim. Yani beyin sinir de ÜNİVERSİTE DE SERKAN CİVLAN diyorum. Başka demiyorum. Beyin sinir de Herkese TAVSİYE ederim. Hasta olan herkese geçmiş olsun. SERKAN CİVLAN diyorum. Başka demiyorum.
• Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı • Lomber dar kanal (spinal stenoz) •
Serkan Civlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Civlan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Serkan Civlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kisto-Peritoneal Şant Takılması, Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları, Boyun Omurgası Revizyon Ameliyatı, Korpus Kallozotomi(Epilepsi Cerrahisi), Epilepsi Cerrahisi, Lomber Disk Hernisi, Endoskopik Akuaduktoplasti, Temporal Lop Rezeksiyonu, Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi.
Serkan Civlan adresi nerede?Serkan Civlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Civlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serkan Civlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serkan Civlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Civlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serkan Civlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Civlan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Serkan Civlan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Serkan Civlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Serkan Civlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serkan Civlan hangi sigortaları kabul ediyor?Serkan Civlan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları