Dr. Dt.
Sevcan Yılmaz
Diş Hekimi,
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Tekirdağ 1 adres
arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Anabilim Dalı'nda doktora yaptım. 2019 Nisan ayında doktora tezimi sunarak bilim insanı anlamına gelen PhD Dr. Dt. Çocuk Diş Hekimi ünvanını aldım. Eğitim hayatım boyunca çeşitli kliniklerde, eğitim sonrası dönemde de 1 yıl boyunca özel bir hastanede çocuk hasta kabul ettim. 2020 yılında ise Çorlu'da kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım.
- Diş Ağrısı
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
n....g
Sevcan hanıma bir doktorumuzun yönlendirmesiyle gittik ve çok memnun kaldik. 5 yaşındaki kizimin neredeyse 10 dişi yapildi ve Sevcan hanim bunu tek tek anlatarak sağlıklı bı şekilde atlattık. Sağladigi hizmet çözüm odaklı isini hakkıyla yapan nadir doktorlardan. Ayrıca sicak ve sempatik birisi. Gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ederim.
se...
Çocuğunuzun dişleri için en güvenilir isim kesinlikle, diş hekiminden korkmayan, sağlıklı dişler için bilgi sahibi nesiller yetiştirmek istiyorsak kesinlikle Sevcan hanım gibi diş hekimlerine ihtiyacımız var.
• Sevcan Yılmaz Muayenehanesi • Bruksizm Tedavisi •
h ...a
Çocuğumuz la olan iletişim ve ilgi alaka çok mükemmeldi.doktor Sevcan hanimin pozitif li mükemmel idi.
m....b
Harika bir doktor öncelikle yer temiz konforlu rahatlatıcı bir hava var. İlk defa gitmemize rağmen kızım hiç korkmadi. Doktor çok iyi biri çok açıklayıcı ve güzel eğlenceli bir konuşma yaptığı hiç korkumuz kalmadı. Kızımin artık dişçi korkusu yok. Bundan sonra tercih edeceğim çocuk doktorumuz Sevcan hanım
• Sevcan Yılmaz Muayenehanesi • Çocuk Diş Tedavisi •
bu...
Kendisi gerçekten çok güler yüzlü çok ilgili.En ince detayına kadar herşeyi anlatıyor.Daha yeni tanıştık kendisiyle ama gösterdiği samimiyet gerçekten insana güven veriyor.Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz.
T
tü...
Çocuklarım için başka bir diş hekimi düşünemiyorum.okadar tatlı işinde on numara.
• Sevcan Yılmaz Muayenehanesi • Kontrol Randevusu •
s....ö
Oğlum 3,5 yaşında olmasına rağmen ön 4dişi çürük olduğu için muayene gitmiştik Sevcan Hanım’a, uygulanması gereken tedavi, sürecin gidişatı ve diğer önemli hususları detaylı bir şekilde anlattı. Sedasyon yöntemi ile operasyon gerçekleşti o kadar profesyonel bir ekip tüm tedirginliğimin yersiz olduğunu anladım. Operasyon sonrasında ağrı ya da sızı da olmadı. Süreç içerisinde emeği geçen herkesin eline sağlık
b....ş
Oğlumun dislerindeki lekelenme için başvurduk.gerek danismadaki hanımefendi gerek dis grafimizi çeken hanımefendi olsun hepsi çocukla ve ailelerle nasıl iletişim kurulması gerektiğini bilen çalışanlar doktor hanım her şeyi detaylı olarak anlatması çocuğumla olan iletişimi işinin ehli bir hekim olması bizi yönlendirmesi ve daha nicesi gerçekten emeğinize sağlık
I
i̇...z
Sevcan Hanım çocuklara karşı o kadar nazik ve sıcakkanlı ki doktordan korkan kızım kendisini çok seviyor ve hiç korkmuyor.
I
il...z
Doktor hanım gerek işlem iceren gerekse rutin muayenelerinde detaylı incelemesi ile kızımın ve oglumun agiz sağlığını korumasinda en dogru rehberimiz oldu.
• Sevcan Yılmaz Muayenehanesi • Randevu •
Sevcan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevcan Yılmaz, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Sevcan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Çocuk Diş Tedavisi, Engelli hastalarda diş tedavisi, Diş Taşı Temizliği, Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi, Koruyucu Diş Hekimliği, Sedasyon.
Sevcan Yılmaz adresi nerede?Sevcan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:63 K:2 D:6 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevcan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevcan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevcan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevcan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sevcan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevcan Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevcan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 96 hasta / danışan, Sevcan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.