Fatih Mahallesi Ela Sokak No:41/14, Pendik
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ay....
Kendisi ile rutin diş muayenesi esnasında karşılaştık. Uzun süredir devam eden ve diş ağrılarına sebep olan sorunumu çözdü. Çok kibar, deneyimli ve gerçekten işinin ehli. Sayılarının artması dileği ile.
• başka bir yer • Diğer •
ba...y
Merhaba, bugün diş muaynesi için kendisi ile görüştüm. Sevilay Hanım gördüğüm en naif ve saygılı bir doktor. Detaylı bir şekilde ağız diş temizliği yaptı ve korktuğum sorunlarımı çok doğru ve güvenilir bir şekilde açıkladı. Gayet mutlu ayrıldım. Güler yüzlü temiz kalpli doktor
• başka bir yer • Diğer •
Sevilay Aslanbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevilay Aslanbaş, Diş Hekimi.
Sevilay Aslanbaş adresi nerede?Sevilay Aslanbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi Ela Sokak No:41/14 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevilay Aslanbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevilay Aslanbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevilay Aslanbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevilay Aslanbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevilay Aslanbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevilay Aslanbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevilay Aslanbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar