Op. Dr.
Kulak Burun Boğaz
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Eskişehir 1 adres
Dr. Sevilay Küçük Aynacı, eğitim hayatına TED Ankara Koleji’nde başlamış ve ilkokul, ortaokul ile lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz (KBB) ihtisasını tamamlayarak uzmanlık unvanını almıştır.
Mesleki çalışmalarını Eskişehir’de, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi’nde sürdürmektedir. Erişkin ve çocuk hastalarda kulak, burun ve boğaz hastalıklarının tanı ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.
İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir.
- Burun tıkanıklığı
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
al...k
Uzun yıllardır ciddi nefes alma problemi yaşıyordum ve günlük hayat kalitem artık belirgin şekilde düşmüştü. Geceleri rahat uyuyamıyor, spor yaparken zorlanıyor ve gün içinde sürekli yorgun hissediyordum. İyi ki yolum Op. Dr. Sevilay Aynacı ile kesişmiş.
İlk muayeneden itibaren son derece ilgili, güven veren, profesyonel ve detaycı yaklaşımı sayesinde kendimi emin ellerde hissettim. Burnumdaki problemi büyük bir titizlikle analiz ederek septoplasti ve RF konka operasyonu önerdi. Operasyon süreci tahmin ettiğimden çok daha konforlu geçti ve her aşamada tüm sorularımı sabırla yanıtladı.
Ameliyat sonrasında ilk kez rahat nefes alabildiğimi hissettim. Uyku kalitem arttı, enerjim yükseldi ve yaşam kalitem resmen yeniden doğdu. Başarısının yanında samimiyeti ve güler yüzüyle de örnek bir hekim. KBB alanında doktor arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki varsınız Sevilay Hanım• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
me...
Annemle beni burun kemik eğriliği ameliyatı yaptı. Ameliyat çok iyi geçti. Kontrollerde çok güzel ilgilendi. Güler yüzle karşılıyor. Gayet memnunuz doktordan tavsiye ederiz.
• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Sevilay Hocam'a Septorinoplasti ameliyatı için başvurdum, uzun süredir devam eden nefes alma problemlerim bu operasyon sayesinde düzeldi, aynı zamanda yüz hatlarıma çok uyumlu ve doğal bir burun yapısına kavuştum. Ameliyat öncesi bilgilendirme sürecinden operasyon sonrası takibe kadar her şey çok profesyonelce ilerledi. Kendisi ve ekibi gayet güler yüzlü ve işlerinde profesyonel.
• başka bir yer • Diğer •
C
ca....
Güleryüzlü , işinin ehli , detaylı bilgilendirmesinden çok memnun kaldığım hocamız iyi ki varsınız . Tedavi sürecinde etkili iyileştirmeler yaparak kısa sürede toparlanmamı sağladı . Onca kbb gezdim eskişehirde ama en başarılı hocamızda sonuç aldım kulak ve burun rahatsızlıklarımda
• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Septoplasti ameliyatım ve estetik sürecim boyunca ameliyat öncesi tüm sorularımı sabırla yanıtladı, ameliyat sonrası da ilgisini hiç eksik etmedi. Doğal ve yüzüme çok yakışan bir sonuç elde ettik. İyi ki sizi tercih etmişim.
• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi • Diğer •
R
rü...r
Sevilay Aynacı hocama septoplasti ameliyatımı oldum. Süreç beklediğimden çok daha konforlu geçti. Kendisinin ilgisi ve profesyonelliği sayesinde güvenle ameliyata girdim. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı. Artık çok daha rahat nefes alabiliyorum. Eğer böyle bir ameliyat olmak isteyip de korkuyorsanız ve sürekli erteliyorsanız Sevilay hocamı tercih edebilirsiniz. Çok memnun kaldım kendisinden.
si...e
2 Nisan Perşembe günü ameliyatım oldu doktorum benimle gerçekten çok ilgilendi 6 Nisan Pazartesi günü tamponlar çıktı ve artık doktorum sayesinde burun tıkanıklığı hiç kalmadı rahat nefes alıyorum
gü...d
Hayatım da verdiğim en doğru karar burun ameliyatı olmaksa en büyük şansımda Sevilay hocam gibi bir doktora denk gelmekti. 3 yıl önce ameliyat oldum Sevilay hanımdan önce çok fazla doktorla konuşmuştum Sevilay hanımın farkı direk fotoğraf isteyip yapacağı ameliyatla ilgili kabataslak resim gönderdi çok ilgiliydi zaten bir kaç gün sonra görüşmeye gidip 1 hafta sonrada ameliyat tarihi aldım. Hocam benim istediklerim dışında şeyler önerdi seni senden daha fazla düşünüyor. İyi ki bu ameliyatı olmuşum iyi ki doktorum Sevilay hocamdı çok mutluyum ellerine sağlık
• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi • Diğer •
Dr. Sevilay Aynacı'ya rinoplasti için geldim. Eskişehir'de böyle bir doktorun olması büyük bir şans. Onu tercih etmemin sebepleri hem güler yüzlü olması hem de ameliyatlarında piezzo tekniği kullanıyor olmasıydı. Burnumda sola deviasyon vardı ve kemer kısmı görüntü olarak hoş gelmiyordu. Yaklaşık 3-3,5 yıl oldu ve şuan çok memnunum. Başarılı bir KBB doktoru. Aklınızdaki tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz bir doktor.
sa...r
2023 yılında Sevilay hocaya rinoplasti ameliyatı oldum ben haricinde ailemden ve çevremden ameliyat olan çok kişi olduğu için tereddütsüz bir süreç geçirdim ve sonuç beni çok mutlu etti bu sürecimi güzel sorunsuz geçirmeme yardımcı olan ve mükemmel sonuç çıkaran Sevilay Aynacı hocama çok sevgilerimi iletiyorum
• başka bir yer • Diğer •
Sevilay Aynacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevilay Aynacı, Kulak Burun Boğaz. Size Sevilay Aynacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Sevilay Aynacı adresi nerede?Sevilay Aynacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevilay Aynacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevilay Aynacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevilay Aynacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevilay Aynacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sevilay Aynacı hangi dilleri konuşuyor?Sevilay Aynacı ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevilay Aynacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevilay Aynacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevilay Aynacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevilay Aynacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 103 hasta / danışan, Sevilay Aynacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevilay Aynacı hangi sigortaları kabul ediyor?Sevilay Aynacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları