Lisans hayatı boyunca ve sonrasında da Bi'Dünya Umut, HAÇİKO, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) gibi sivil toplum örgütlerinde görev almıştır.
Pendik Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde Bipolar Bozukluk ve Şizofreni hastalarıyla görüşmelere katılmıştır.
2 sene boyunca çeşitli kurumlarda ergenlerle ve ebeveynleriyle çözüm odaklı terapi stratejileriyle çalışmıştır.
Bir yılı aşkın süredir Ötüken Yayınevinin çocuk kategorisindeki kitaplarının pedagojik onaylarını vermektedir.
Aktif olarak ergen ve yetişkin terapistliği yapmaktadır.
''Aldığım eğitimler boyunca öğrendim ki; her birey kendi hayatının uzmanıdır ve hepimizin içinde kendimizi gerçekleştirmek için gereken potansiyel vardır. Yalnızca bazı zamanlar ve bazı durumlarda zorlanır sorunun içinden çıkılamayacak bir hal aldığını düşünürüz. Peki gerçekten öyle midir? Her inişin bir çıkışı yok mudur? Karanlığa düştüğünüzde size eşlik etmek için uzanan bir el olsa daha rahat kalkıp devam etmez miydiniz?
Desteğe ihtiyaç duyduğunuz durumlar için birlikte bir rota çizip ilerlemek ve gelişiminize eşlik etmek için buradayım.
Unutmayın, ruh sağlığınız ertelemeye gelmez ve geri kalan her şeyden kıymetlidir. Geç kalmadan psikolojik danışmanlık sürecine başlamanız olası psikolojik rahatsızlıkları da önleyerek sürecin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlar.''
Sağlıcakla kalın!
- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Sigortası olan hastalar
n....
Şevval hanım ile yaklaşık 3 ay önce kendi kişisel yolculuğum için görüşmeye başladık . Özellikle sesindeki sakinlik, güleryüzü ve empati yeteneği beni kendisi ile çalışmaya itti . Seanslarımızda düşündürten, neden sonuç ilişkisi kuran en küçük ayrıntıyı bile yakalayan detaycılığı çok hoşuma gidiyor. Bazen hikayelerimizi anlatırken bizler farkında olmadan birçok sinyal veriyoruz ama uzman gözüyle bu sinyaller çocukluğumuza dair birçok ipucunu barındırıyor. Yolculuğumda bana eşlik ettiği için şanslı hissediyorum .kendimle ilgili birçok yeni şeyi fark edip , iyi olanları beslemeye olumsuz olanların ise üstesinden gelmeyi öğreniyorum . Sevgiler
• Online Danışmanlık • Randevu •
sa...
Ben kendisinden duygularimi tanima sınırlarımı belirleme kendimi tanimam hakkında çok faydali bilgiler aliyor ve yönlendiriliyorum iyileşiyorum
• Online Danışmanlık • Diğer •
Psk. Şevval Demir
Yorumunuz için teşekkür ederim.
fe...n
Şevval Hanım ile hayatımda başa çıkamadığım, kaybolduğumu hissettiğim bir dönemimde tanıştık. Onun rehberliği ve anlayışı bana çok iyi geldi. Huzurlu ses tonu ile beni güvende hissettirdi. Sorduğu sorularla beni farkında olmadığım yanlarımla yüzleştirirken, yargılanmadığımdan emindim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Şevval Hanım ile terapiyi deneyimleyebilmeniz dileği ile...
• Online Danışmanlık • Diğer •
g.....
Şevval hanım ile başladığım bu süreçte kendimi daha iyi tanımaya, hislerimi anlamaya ve yorumlamaya başladım. Sayesinde daha huzurlu ve kendime karşı daha iyi biriyim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla randevu oluşturabilirsiniz.
ak...ç
Görüşmelerimiz sonrası yeni bir bakış açısı kazandırdı. Kendimi ifade edebildiğim anlaşıldığım bir iletişim biçimi var.
Tavrı çok özenliydi.• Online Danışmanlık • •
Ö
öz....
Kendimi tanımama olan katkısı inanılmaz. Her seanstan farkındalığım artmış olarak ayrılıyorum. Terapi bir süreç ve ben bu süreci Şevval hanımla devam ettirdiğim için çok şanslı hissediyorum.
bü...
Şevval hanım kendini çok iyi geliştirmiş ve çok yönlü bir psikolog. Onun sayesinde kendimde çok farklı yönleri keşfettim ve zayıf taraflarımı kabullendim, hayatımda ilk defa bu kadar verimli bir dönem geçiriyorum, iyi ki bu süreci Şevval hanımla geçirmişim.
Psk. Şevval Demir
Yorumunuz için teşekkür ederim. İşbirliğiyle düzenli ilerlememizin sürece çok büyük katkısı oldu. Kendinize iyi bakın.
g.....
Terapi sürecini Şevval Hanımla yürütmek, sorunlarımı görmem ve çözümlerini bulmam konusunda bana çok fayda sağladı. Kendiniz için bir şey yapmak istiyorsanız kesinlikle Şevval Hanımdan randevu oluşturmalısınız, uzun süreden uzun süreden beri psikolog arayışım vardı, iyi ki yollarımız kesişmiş.
• Psk. Şevval Demir • EMDR Terapi •
i̇....
Şevval hanım ile başladığım bu süreçte kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Sayesinde yaşam kalitem yükseldi. Profesyonel yaklaşımı ve derinlemesine anlayışı kendimi ve yaşadığım zorlukları daha iyi kavramama yardımcı oldu. Çok iyi bir psikolog.
Psk. Şevval Demir
Çok teşekkür ederim. Sürece devam edip etkin katılım göstererek siz de çok emek verdiniz. Keyifli günler dilerim..
sa...
Şevval Hanim oglumun lgs surecinin basinda , en cikmazda oldugu bir zamanda cok yardimcimiz oldu. Yöntemi , profesyonelligi ile olumlu yonde guzel yol kattettik, ne yapmamiz gerektigini ogrendik
Psk. Şevval Demir
Teşekkür eder başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın.
Şevval Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Demir, Psikoloji. Size Şevval Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şevval Demir adresi nerede?Şevval Demir adresini belirtmedi. Şevval Demir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şevval Demir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevval Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şevval Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Şevval Demir hangi dilleri konuşuyor?Şevval Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevval Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevval Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevval Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Şevval Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.