Psikolog Şevval Dursun. Akdeniz Üniversitesi psikoloji bölümü mezunudur. Öğrenim hayatı boyunca çeşitli stajlar yaptı ve AMATEM'de madde bağımlılığı ile ilgili çalışmalar yaptı. Üniversiteden mezun olduktan sonra klinik psikoloji alanına yönelerek bilişsel davranışçı terapi eğitimi aldı. Şu anda online ve yüz yüze psikoterapi hizmeti vermektedir. Ergen ve yetişkin danışanlarla bireysel görüşmeler yapmaktadır.

• Sigortası olan hastalar

Matris Psikoloji

Elmalı Mah. 21. Sok. Şerbetçi Apt. No:1, Kat 2, Daire 4, Konyaaltı, Antalya 07100

• Sigortası olan hastalar

• O

Şevval Hanım ile kısa ama çok etkili bir süreç geçirdim. Kendisiyle konuşurken kurduğu sıcak ve güvenli ortam, içimde biriktirdiklerimi rahatça paylaşmamı sağladı.

Bana yaklaşımlarıyla, sorunlara sadece dışarıdan değil, içtenlikle yaklaştığını hissettirdi. Süreç boyunca sadece dinlemekle kalmadı, zorlandığım konularda kendimi daha iyi tanımam ve olaylara yepyeni bir pencereden bakabilmem için çok kıymetli bakış açıları sundu.

Kendimi tıkandığım noktalarda hissettiğim hafifleme ve netleşme, bu kısa sürenin bana kattığı en büyük değer oldu

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• M

Daha önce de birçok psikologla tedavi sürecine başladım; ancak bu süreçleri devam ettiremedim. Bunun iki ana sebebi vardı: profesyonellik ve açıklama eksikliği. Ketum ve sorgulayıcı bir yapıda olduğum için bir süre sonra sorularıma karşı sabırsız davranabiliyorlardı. Bu noktada bana karşı sabırlı bir duruş sergileyerek sorularıma ve düşüncelerime açıklık getirdi. Sınırları koruyarak her zaman objektif bir bakış açısıyla yaklaştı.

• Matris Psikoloji Randevu  •

• D

Şevval Hanım’dan bir seans terapi aldım. Seans boyunca akademik ve bilimsel bir çerçeve izlediğini, problemleri dikkatle analiz edip net biçimde saptadığını düşünüyorum. Yaklaşımı düzenli ve odaklıydı. Mesleki olarak kendini geliştirmeye açık, iyi bir terapist.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Sevval hanimdan online terapi aldım yaklasık 3 ay.terapiye baslama sebebim takıntılarım ve kaygı bozukluğuydu, şevval hanımla bilişsel terapi yaparak ve takıntılarım üzerine calısarak güzel bir terapi süreci geçirdik.şuan kendimi daha iyi hissediyorum.

• Online Danışmanlık Diğer  •