Ankara Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, Kocaeli Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi bölümünden uzmanlığımı aldım. Tez çalışmamı diş sıkma alışkanlığı (Bruksizm) olan hastalarda uyguladığım tedaviler ve araştırmalarla tamamladım. İmplant cerrahisi, kist ve tümör cerrahileri, gömülü diş çekimleri, çene eklemi (TME) hastalıkları ile ilgili tedavileri uygulamaktayım. Bu alanlarda uluslararası dergilerde yayınlanmış makalelerim bulunmaktadır.

Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Lotus Office, Konak, İzmir Yolu Cd No:81 B D:C, 16110 Ni̇lüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa 16110

İmplant tedavisi için diş kliniğine başvurdum. Sezen Hanım ve tüm ekibin güler yüzlü yaklaşım, hijyenik ortam ve özenli çalışma sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Tedavi süreci boyunca gösterilen ilgi ve profesyonellik için çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Y

Gömülü 20 lik diş çekimi yaptırdım alt çenemde ki 2 gömülü dişimide aldı çoğu hekim sinir yapısından dolayı korkuturken sezen hocam içimi çok rahatlattı 0 sorunlu bir şekilde iki dişimide aldırdım. Gördügüm en iyi hekimlerden biriydi ilgisi ve neşesiyle rahat bir operasyon geçittirdi kariyerinde başarılar diliyorum.

• Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu  •

• K

Sezen hanım ilgili, özenli ve eli hafifti diş protezi sürecim güzel geçti. Güler yüzlü ve empatik davranan başarılı, güvenilir, tavsiye edebileceğim bir doktor.

• Dent Partner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu  •

Sezen Hanım çok iyi ve başarılı bir doktor. 2 adet implant, diş taşı temizleme, 20'lik diş çekimi uyguladı. Tedavi süreci çok güzel geçti. Başarılarının devamını dilerim.

• Ş

Sezen hocamla lamine diş tedavisi ve diş taşı temizleme işlerini gerçekleştirdim. Öncelikle, iyi bir dinleyici ve tam olarak hastanın ne istediğini anlayan bir hekim. O yüzden isteklerimi göz önünde bulundurarak tedaviyi başarılı bir şekilde noktaladık. Güler yüzlü ve ilgili ekibinin sayesinde kendimi korktuğum o dişçi koltuğundan, gayet güvenli bir şekilde süreci geçirdim. Ayrıca temizlik de benim için çok önemli. Sezen hocanın polikliniği inanılmaz temiz ve bu anlamda da büyük bir güven veriyor, doğru yerde olduğunla alakalı.

• B

Diş taşı temizliği ve genel kontrol yaptırdım. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Diş taşlarımı temizlerken çok uğraştı, ilk defa böyle bir temizlik yaptırdım. Kliniğinde güzel ağırlandım. Herkese tavsiye ederim.

• Z

Diş dolgusu için başvurdum. Tedavim iyi geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gereken bilgilendirmeleri yaptı. Sıcak kanlı, gayet iyi bir uzman. İşinde başarılı buldum kendisini.

• V

İmplant yaptırıyorum. Tedavim güzel geçiyor. Bir sıkıntım yok. Babam da kendisinde yaptırdı. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Sezen Hanım açıklayıcı ve donanımlı bir uzman. Memnunum kendisinden.

•  •

İmplant yaptırdım. Tedavim bitti, çok memnunum. Allah razı olsun kendisinden. Herhangi bir sorun yaşamadım. Çok güler yüzlü, tatlı dilli, iyi bir insan. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Implant diş yaptırıyorum. Kızıma da diş teli takıldı. Tedavimiz devam ediyor. Sürecimiz çok güzel geçiyor. Ağrı sızı hissetmiyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Genel olarak memnunum, herhangi bir sorun yaşamadık. Samimi, güler yüzlü bir uzman. Yanına seve seve gidiyorum.