Uzm. Kl. Psk. Sezer Canpolat

Psikoloji daha fazla

Samsun 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Sezer Canpolat,
Psikoloji lisans eğitiminin ardından Klinik Psikoloji ve Uygulamalı Genel Psikoloji alanlarında uzmanlaşmıştır. Yüksek lisans sürecinde, somatizasyon ve mentalizasyon arasındaki ilişkiyi psikanalitik kuram çerçevesinde inceleyen çalışmalar yürütmüştür.

Psikodinamik yönelimli psikoterapi alanında Prof. Dr. Doğan Şahin ve Dr. Görkem Gökçelioğlu’ndan eğitim almış; ayrıca Kişilik Kuramları, Kişilik Bozuklukları ve Psikodinamik Psikoterapi alanlarındaki ileri düzey eğitimini tamamlamıştır.

Samsun Atakum’da bulunan kendi kliniğinde, ergen ve yetişkinlere yönelik psikanalitik ve psikodinamik yönelimli psikoterapi uygulamaktadır. Bununla birlikte, Resilient Roots – Dayanıklı Kökler sivil toplum kuruluşunda Parent Resilience Program Advisor olarak görev yapmaktadır.

Klinik Psikolog Sezer Canpolat

Güzelyalı mahallesi Atatürk 3. kısım bulvarı No :162 kat :4 d:8, Atakum, Samsun 55200

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Güzelyalı mahallesi Atatürk 3. kısım bulvarı No :162 kat :4 d:8, Samsun

Klinik Psikolog Sezer Canpolat

• H

Sezer Bey ile yollarımız üç sene önce kesişti. Ailemle ciddi sorunlar yaşadığım bir dönemdi ve onun desteği sayesinde bu problemleri çözebildim, zorlukların üstesinden gelmeyi başardım. Yaklaşık iki ay önce annemi kaybettim. Eğer o, hayatımda bazı şeylerin değişmesine yardımcı olmasaydı, kendimi belki de hiçbir zaman affedemezdim. Bu yüzden ona minnettarım

• başka bir yer Diğer  •

• R

Eskiden öfke kontrolümün imkânsız olduğunu düşünürdüm, ama terapiye başlamak gerçekten hayatımın dönüm noktası oldu. Öfkem yüzünden hem kendimi hem de sevdiklerimi çok yıpratmıştım. Şimdi ise, özellikle ilişkimde bambaşka bir yerdeyim. Terapiye başlamayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim; iyi ki tanımışım diyebileceğim kadar samimi ve yol gösterici bir psikolog.

• Klinik Psikolog Sezer Canpolat Randevu  •