- Diş Gıcırdatma ,
- Sompo Sigorta
- SGK
- Ace European Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Medilab Assist
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Medicana Bursa Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Y
y ...u
Şiar bey’e daha önce kızım ve damadım tedavi olmuştu. Onların tavsiyesi ile değişmesi gereken köprülerim için başvurdum. Eski köprülerimi çıkardık, dişlerimdeki çürüklere dolgular yaptık ve yeni köprülerimi uyguladık. Tedavi sürecinde ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Kontrollere gitmeye devam edeceğim. Soran arkadaşlarıma da öneriyorum.
• Medicana Bursa Hastanesi • Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi •
f ...u
Şiar Bey’e kızımın ağrıyan dişi için arkadaş tavsiyesi ile başvurduk. İlgili dişine kanal tedavisi uygulandı. Çok rahat ilerleyen bir süreç oldu. Hiç sıkıntı yaşamadık. Şimdi de benim diş tedavilerimi planladık. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.
• Medicana Bursa Hastanesi • Kök Kanal Tedavisi •
g....k
Şiar bey ve asistanları çok ilgililer geceleri uyutmayan doktor doktor gezdiğim bir ağrıyla gittim ve beni bu ağrıdan kurtardı "primum non nocere" demiş Hipokrat Şiar bey de hastalarına bu anlayışla yaklaşıyor etik değerlere bağlılığından ötürü kendini tebrik ediyorum ve bana sağladığı tedavi için çok teşekkür ediyorum
• Medicana Bursa Hastanesi • Diş Hekimi Randevusu •
Şiar Atmaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şiar Atmaca, Diş Hekimi. Size Şiar Atmaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Randevu.
Şiar Atmaca adresi nerede?Şiar Atmaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şiar Atmaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şiar Atmaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şiar Atmaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şiar Atmaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şiar Atmaca hangi dilleri konuşuyor?Şiar Atmaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şiar Atmaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şiar Atmaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şiar Atmaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şiar Atmaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şiar Atmaca hangi sigortaları kabul ediyor?Şiar Atmaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.