“Türk Nöroloji Derneği” ile “Çukurova Nörofizyoloji Derneği” üyeliklerim bulunmaktadır.
Bir erkek, bir kız iki çocuk annesiyim.
Hurmalı Mah. Central Plaza İş Merkezi, Kurtuluş Caddesi No: 39 D:Kat 4, No: 42, Adana
Nöroloji Randevusu
Epilepsi Testi
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
Migren Tedavisi
MS Takibi
MS Tedavisi
Nöralterapi
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
Tetik Nokta Tedavisi
na...
Nöroloji muayenemiz sırasında doktor hanım çok ilgili ve sabırlıydı. Tüm sorularımızı dikkatle dinleyip, anlaşılır bir şekilde açıkladı. Hem mesleki bilgisi hem de yaklaşımıyla güven verdi. Böyle hekimlerin varlığı insanı gerçekten mutlu ediyor.
Çok teşekkür ederiz
fe...
epilepsi bir rahatsızlığım vardı çok şükür doktorumun sunmuş olduğu ve tavsiyeler üzere artık eskiye dayalı hastalığım azaldı
Doç. Dr. Sibel Karaca
Umarım daha da iyi olursunuz Tekrar geçmiş olsun
as...z
Güler yüzlü, samimi, muhteşem ilgiliydi doktor hanım. Bizi çok güzel aydınlattı aklımızda hiçbir soru işareti kalmadı.
Doç. Dr. Sibel Karaca
Güzel görüşürüz için çok teşekkürler işimiz en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz
Sibel hanım, oldukça anlayışlı ve sabırlı biri sorduğumuz her soruya sıkılmadan içtenlikle cevap verdi ayrıca çok dikkatli ve ayrıntılara kadar soruyor.
Doç. Dr. Sibel Karaca
Her zaman söylediğim gibi işime en güzel şekilde yapmaya çalışıyorum hastalarımın güzel yorumları da beni motive ediyor sağlıkla kalın
as...n
Sibel hanıma bugün 24 yaşındaki oglumu götürdüm.5byıl önce bir nöbet geçirmişti iki hafta öncede bir nöbet geçirdi(istemsiz kasılmalar,bilinç kaybı,bayılma) eski verilerinize de bakarak bizi ayrıntılı bilgilendirdi,korkacak birşey olmadığını açıkladı,en az yan etkisi olan ilacı tavsiye etti.Rmin ellerde olduğumuzu gördük
• Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi • Epilepsi Tedavisi •
Y
y....e
Epilepsi şüphesi için gittiğimiz Doç.doktorumuz Sibel Karaca son derece güler yüzlü ve açıklayıcı.
Hastalık ile ilgili açıklamalarda çok net,aklınızda kesinlikle soru işareti kalmıyor.işinde uzman,tecrübesi güven verici.• Doç. Dr. Sibel Karaca Muayenehanesi • Nöroloji Randevusu •
m...
Dr. Sibel hocamla ablam sayesinde ulaştık. Annemin el titremesi rahatsızlığından dolayı Sibel hocama muayene olduk. Başladığı tedavi çok güzel yanıt verdi ve takibine devam ediyor. Yaşam kalitesinin artması açısından önemli bir tedavi. Her şeyden önce doktorumuzun yaklaşımı titiz ve disiplinli oluşu, hastaya en ince detayına kadar sabırla anlatması bizim için çok değerli. Muayenehanesinin temizliği, asistanın güler yüzlü karşılaması, ilgisi insanı evinde gibi hissettiriyor. Hep var olsun böyle değerli hekimlerimiz.
s...
Sibel Hanım'la uzun süredir tanışıyoruz. İlk olarak annemi götürmüştüm. Parkinson ve Alzheimer başlangıcıydı. Sibel Hanım'ın sayesinde erken teşhis yaptık, uzun süre süreci yaydık, çok ilerlemesini durdurduk. Daha sonra işte onun bilgisi ile alakası ile annem de çok mutluydu, memnundu. Biz de tedavi sürecinden memnun olduk ve ben birçok hastayı yönlendirdim. İlgisi, alakası, güler yüzlülüğü, bilgisi her şeyiyle çok memnunuz.
Doç. Dr. Sibel Karaca
Çok teşekkür ederim Umarım yönlendirdiğiniz hastalar da memnun kalmıştır saygılar
K
k...
Annem Sibel hocada tremor tedavisi görmekte. Ayrıca rutin 3 aylık kontrollerine düzenli gitmekte. Uyku düzensizliği konusunda çok şükür gece çok rahat uyuyor. Annemle muayene sırasında çok ilgili, naif, üst düzey insanlığı ile ruhuna iyi gelen bir hocamız. Her kontrolümüzde hocamızın sohbeti ile annem tedavi olup çıkıyor. Ben de botoks için gidiyorum. Sibel hocamız yıllardır annemin ve ayrıca bizlerin güvende hissettirerek yüreğiyle muayene edip hastasını sabırla, güler yüzü ile sevgisini yansıtarak hastasına bilimin ışığında yaşam kalitesini en üst düzeyde tutması için hem psikolojik, ruhen hem de bedenen tedavi eden bir bilim insanıdır. Bir sinir bilimciye sağlığınızı güven duygusu ile teslim etmeniz çok kıymetli.
Doç. Dr. Sibel Karaca
Bir doktor için bu güzel yorumları duyabilmek kadar büyük bir şeref yok Çok teşekkür ederim
a...
Doktor hanım ile daha önce çalıştığı hastanede tedaviye başlamıştım. Yüzümün sol tarafında düşme vardı. Özellikle gözümde çok fazlaydı. Botoks tedavisi ile göz ve yüz bölgesindeki düşmeyi azaltıp belli bir süre için olmamasını sağlıyor. Doktor hanımın tedavisinden iyi sonuçlar alıyorum. Çevreme de sürekli tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ederim
Sibel Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Karaca, Nöroloji. Size Sibel Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EMG, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, EEG (Elektroensefalografi), Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Girişimsel Ağrı Tedavisi, Migren Tedavisi, MS Tedavisi.
Sibel Karaca adresi nerede?Sibel Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hurmalı Mah. Central Plaza İş Merkezi, Kurtuluş Caddesi No: 39 D:Kat 4, No: 42 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Karaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Sibel Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.