İstanbul Medipol Üniversitesi Ergoterapi bölümünden 2019 yılında mezun oldum. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi Tıbbi Fizyoloji alanında yüksek lisansa başladım ve eğitimim süresince çeşitli akademik çalışmalarda yer aldım. Şu anda tez sürecim devam etmektedir.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimimde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Ergoterapi Randevusu
Beslenme Terapisi
Bilişsel Rehabilitasyon
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Ergoterapist Sinem Önem
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
b...
Parkinson başlangıcı olan kuzenimle Sinem Hanım’a gittik. İlk değerlendirme seansında bile çok etkileşim aldık, güler yüzlü ve ilgiliydi. Terapilerimize devam ediyoruz; verdiği öneri ve ev işlerindeki verdiği taktiklerle hayatını kolaylaştırmaya başladığını görüyoruz. Sinem Hanım’ı tavsiye ederiz.
e...
Çocuğumuzun besin seçiciliği nedeniyle uzun süredir zorlandığımız bir dönemden geçiyorduk. Yemek saatleri hem onun hem de bizim için oldukça stresli oluyordu. Sinem Hanım ile tanıştıktan sonra sürece çok daha bilinçli yaklaşmaya başladık. Öncelikle çocuğumuzu anlamaya yönelik yaklaşımı, sabrı ve aileyi sürece dahil etmesi bize güven verdi.
Z
z...
Ben Sinem Hanım'a sınava hazırlık sürecimde dikkat dağınıklığım için başvurdum. Çalışma ortamımı, dikkat dağınıklığımı en düşük seviyeye indirecek şekilde düzenledi. Kendisinden çok memnun kaldım, çok iyi ilgilendi, çok naif ve düşünceliydi.
b...
Sinem Hanım’a bir arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık. Kızımın uzun süredir yemek seçiciliği problemi vardı, bu konuda ne yapacağımızı bilemiyorduk. İlk görüşmeden itibaren hem kızıma hem de bize karşı çok sıcak ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Süreci detaylı bir şekilde anlatarak evde uygulayabileceğimiz önerilerde bulundu ve her aşamada bizimle iletişimde kaldı. Zamanla kızımın yeni besinlere karşı daha istekli olduğunu görmek hepimizi çok mutlu etti. Benzer sorunlar yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
a...
Sinem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Çocuğumun dikkat dağınıklığıyla ilgili bazı problemleri vardı. Onunla alakalı görüşmüştük. İşinde bilgili, nazik bir insan. Gerekli bilgilendirmeleri de yaptı. Çevreme de tavsiye edeceğim bir insan açıkçası. Çocuğuma ve bize olan yaklaşımı çok güzeldi, hem rahatlattı hem bilgilendirdi.
a...
Sinem Hanım'a sosyal medya üzerinden ve tavsiye ile ulaştım. Bileklerimde dermansızlık ve ağrı olduğu için başvurdum. Sinem Hanım hem psikolojik anlamda hem de fiziki anlamda yaptırdığı egzersizlerle bileklerimdeki güç kaybını destekleyerek günlük yaşam kalitemin artmasına yardımcı oldu. Sinem Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.
K
k...
Herkesin tavsiyesi üzerine kesinlikle gitmem gerektiğini düşündüm ve sosyal medya üzerinden ulaştım. Gitme sebebim ise dikkat eksikliğiydi.
Süreç gerçekten çok güzel geçti, çok güzel bir şekilde karşılandım ve gerçekten bana çok iyi geldi. Erg. Sinem Önem’in yaklaşımı, samimiyeti ve aynı zamanda çok profesyonel olması eminim ki herkesin aradığı özelliklerdir ve bence Erg. Sinem Önem bunların hepsine sahip.
Ben gittiğim için çok memnunum, beklentim fazlasıyla karşılandı. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Sinem Önem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Önem, Ergoterapi. Size Sinem Önem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, El Rehabilitasyonu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Beslenme Terapisi, Pediatrik Rehabilitasyon, Psikiyatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi, Normal Randevu, Otizm Spektrum Bozukluğu Tedavisi, Mesleki Rehabilitasyon.
Sinem Önem adresi nerede?Sinem Önem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Hacı Velet Sk. Bahadır Plaza No:3/29, Melikgazi, Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Önem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Önem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinem Önem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Önem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinem Önem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Önem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.