Doç. Dr.
Sinem Yıldırım
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti),
Diş Hekimi
Kocaeli 1 adres
2003 yılında başladığım Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldum. 2008-2013 yılları arasında muhtelif sağlık kuruluşlarında çalıştıktan sonra 2013 yılında Diş Hekimliği'nde uzmanlık sınavına girdim. 2013-2015 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nda; 2015-2017 yılları arasında ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalıştım. 2017 yılında ''Genel Anestezi Altında Tedavi Edilen Çocuklarda Serum ve Tükürük örnekleri ile Dental Anksiyete Parametlerinin Kantitatif Olarak Değerlendirmesi'' konulu tezimi tamamlayarak Çocuk Diş Hekimi ünvanı aldım. 2017-2018 yılları arasında İstanbul Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde Çocuk Diş Hekimi olarak çalıştıktan sonra 2018 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarak göreve başladım. 2022 yılında Üniversiteler Arası Kurul tarafından Çocuk Diş Hekimliği alanında Doçent Doktor ünvanı aldım. 2022-2025 yılları arasında Beşiroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevime devam ettim. Şu an Beşiroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çocuk hastalarıma hizmet vermeye devam ediyorum. Evliyim ve 1 çocuk annesiyim.
Katıldığım Mesleki Kurslar
1. Anterior Bölge Estetik Çözümler ve Uygulama Teknikleri Kursu, 11 Mayıs 2014-İstanbul
2. Nu Smile® Zirconia Pediatrik Kuron Kursu, 23 Haziran 2016-İstanbul
3. Dental Adezyon İleri Düzey Seminer Eğitimi, 21 Mayıs 2017-İstanbul
4. Posterior Dişlerde Tüm Yönleriyle Direkt ve İndirekt Adeziv Restorasyonlar, 10 Aralık 2017 İstanbul
5. Travmatik Diş Yaralanmalarında Klinik Yaklaşımlar Bir Güncelleme 7 Ocak 2018-Ankara
6. Klinik Endodontide Teknolojik Enstrümanlar ve Başarıya Götüren Tedavi Pratikleri, Prof. Dr. Mehmet Baybora Kayahan, Doç. Dr. Taha Özyürek, Doç. Dr. Mustafa Gündoğar ve Dr. Toygan Bora tarafından verilen kanal tedavilerinde kullanılan güncel materyaller ve klinik vaka paylaşımları eğitimi, Beykent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Seminer, 24.07.2019
7. Yenilenen Resüsitasyon Kılavuzları 4. Resüsitasyon Derneği E-Sempozyumu, Temel yaşam desteği, anafilaksi tedavisi, pediyatrik yaşam desteği güncellemeleri, Resüsitasyon Derneği / Çevrim içi, Seminer, 09.04.2021-10.04.2021
8. Çocuk ve Ergenlerde Mindfulness Sempozyumu, Çocuk ve ergenlerde duygu regülasyonu ve beden farkındalığı için uygulamalar, Mindfulness Institute / Çevrim içi, Seminer, 21.08.2021
9. Fonksiyonel Çene Ortopedisi, Ekim 2023- İzmir
Katıldığım Kişisel Gelişim Kursları
1. Azize Şahin, Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) uygulamalarına giriş 10 hafta- 2018
2. Pınar Mermer, Pozitif Disiplin-2020
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Y
ya...m
Sinem hanimla oglumun dis apsesi sebebiyle tanistik devaminda sedasyonla ameliyat gerceklesti sinem hnim dedigi gibi herseyi yapti cok memnum kaldik sorasinda aparat icin tekrar geldik oglumjn o kadar aglamasina ragmen o kadar sakin davrandi oglumu ikna etti hayran kaldik kendisinden cok memnun kaldik
• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri •
Y
y....
Kizimi süt disindeki ağridan dolayi Sinem hanim a götürdüm. Bu disin 10 yaşına kadar ağizda durmasi gerektiğini söyledi. Süt disine yarim kanal tedavisi ve dolgu yapildi. Ilk deneyimi olmasina rağmen sürecimiz çok kolay gecti. Sinem hanim kizimi çok rahatlatti ve aralarinda güzel bir bağ oluştu. Kontrollerimize devam edeceğiz.
• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
em...n
Diş tedavisinden korkmak Sinem Hn varken mümkün değil. Çocukları sabır ve anlayışla detaylı bilgilendirip tüm işlemleri güleryüzü ile tamamlıyor. Verdiği güven ile diş hekimine tekrar gitmek artık bir kabus olmuyor. 10 yaşındaki kızımın tüm geçici dolgularını ağrısız acısız yaptırdık. İyi ki varsınız..
bü...t
Süt dişi çekimi yapıldı çocuğumu çekildiğini bile anlamadı. Evde sürekli oraya gidelim diyor o kadar sevmişki. Artık yeni adresimiz belli oldu siz nerde biz ordayız :)
• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Süt Dişi Çekimi •
Ö
ö....t
Çocuklarımı diş tedavisi için götürdüm; hem dolgu hem de diş çekimi işlemleri yapıldı. Açıkçası bu işlemler çocuklar için zor olabiliyor diye çok endişeliydim ama Sinem hanım tüm süreci çok iyi yönetti. Önce çocuklarla sohbet edip onları rahatlattı, ardından işlemleri adım adım anlatarak korku duymamalarını sağladı. Dolgu sırasında hiç ağrı hissetmediler, çekim işlemi ise tahminimden çok daha kolay geçti.İşlem bittikten sonra da bize çocukların diş sağlığını korumak için nelere dikkat etmemiz gerektiğini detaylıca anlattı. Hem profesyonel hem de çocuklara karşı inanılmaz sevecen bir yaklaşımı var. Çocuklarım işlemlerden sonra gayet mutlu ayrıldılar, biz de çok memnun kaldık. Artık kontrollerimizi gönül rahatlığıyla burada yaptıracağız.
a....t
Oğluma sedasyon işlemi yaptırdık. Çok korkuyordum yaptırmak istemiyordum. Ama hekim o kadar açıklayıcı anlattıki işlemi yaptırdık tüm çürükleri temizlendi. Ve süreç çok rahat geçti. Çocuğumda travma kalmadı. Artık korkmadan doktora geliyoruzz.
a....y
İki kızımıda getirdim çekim işlemi yapıldı. Diğer kızımızda dolgu yapıldı. Başka bir hekimden dolayı yaşadığımız sıkıntıdan dolayı yaptırmıycak sandım ama o kadar ilgiliydiki kızlarımın hiç sesi bile çıkmadı. Aşırı memnunum. Bundan sonraki çoçuk doktorumuzu bulduk herkese öneririm.
• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
e....a
Kızımı getirdim hekimin ilgisi ve kızıma davranışı çok iyiydi. Korkmadan işlem yaptırdı. Öneriyle gelmiştim çok memnun kaldım. Sorunsuz kanal tedavisi yapıldı.
• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kanal Tedavisi •
K
k....ö
“Çocuğumun dişlerine Sinem Hanım tarafından krom kaplama uygulaması yapıldı. Tedavi süreci uyutarak gerçekleştirildi. Randevu ve tedavi sürecinde çocuğa yönelik nazik ve sakin bir yaklaşım izlendi, işlem basamakları net şekilde açıklandı.”İyiki tanıdık sizi sevgiler. Daha uzun yazmak isterdim fakat,yorum politikası gereği herşeyi yazamıyorum• Özel Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu •
T
tu...
Sinem Hanımı anlatmakla bitmez ne kadar övsem az daha önce 4 yaşında oğluma 12 tane uyutarak diş yapıldı şuan 7 yaşında 1 tane çürüğe dolgu yapıldı uyuşturulup çocukları konuşup rahatlatarak o kadar özenle çalışıldı ki merhameti ilgisi herşeyi tane tane anlatması yaptığı işler gerçekten tarif edilemez iyiki karşımıza çıktınız hocam. Yanlizca tedavileri değil sonrasinda çocuğa doğru fircalamayi öğretip motive etti.
Sinem Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Yıldırım, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Sinem Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Süt Dişi Çekimi, Ağız Koruyucusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi, Koruyucu Diş Hekimliği, Kanal Tedavisi, Çocuklarda Yer Tutucular, Erken Ortodontik Tedavi, Çocuk Diş Tedavisi.
Sinem Yıldırım adresi nerede?Sinem Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cd, Hacıhalil Mahallesi, No: 5 Gebze/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinem Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinem Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Sinem Yıldırım ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sinem Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Sinem Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
- Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)