Fulya Şişli

• Prof. Dr. Zafer Özsoy

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Genel cerrahi

Meşrutiyet Mahallesi Valikonağı Caddesi No:169/3 Polat Apartmanı, İstanbul Harita

Zafer Özsoy Muayenehanesi

• Prof. Dr. Selçuk Basa

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi

Acıbadem Fulya Hastanesi

• Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A-62 Torun Center - Garden Ofis, Şişli Harita

Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• İstanbul Cerrahi Hastanesi

İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazla

Ferah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli Harita

İstanbul Cerrahi Hastanesi

• 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No:14 D:4, Şişli Harita

PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

• Uzm. Dr. Olcay İsbir

Anesteziyoloji ve reanimasyon

• Dikilitaş Mah. Ayazma Cad. Yeşil Çimen Sk. Kat:1 No: 9 Fulya, İstanbul Harita

Gökhan Özçınar Muayenehanesi

• Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Aşçıoğlu Plaza no:17 Kat:10 No:22, İstanbul Harita

Beyaz Işık Diş Polikliniği

• Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş Harita

• Dikilitaş Mahallesi Yeşilçimen Sokak No:23 Fulya, İstanbul Harita

Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi

• Op. Dr. Aydın Tekgöz

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi

Fulya Mah. Büyükdere Cad. Torun Center No:167, İstanbul Harita

Op. Dr. Aydın Tekgöz Kliniği

• Büyükdere Cad. Hanımkadın Apt. No:60 K:10 D:10 Mecidiyeköy-Şişli, İstanbul Harita

Dr. Özer Akinci Diş Ve Estetik Kliniği

• Fulya Mah. Büyükdere Cad. Torun Center A Blok No:74 D:49, İstanbul Harita

Serkan Sağır Muayenehanesi

• Fzt. İlkay Çolapkulu

Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Vital Fulya Plaza Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. No: 23 Kat: 11, Şişli, 34394 İstanbul, İstanbul Harita

Çocuk Nörolojisi Kliniği

• Uzm. Dr. İmre İnce

Çocuk sağlığı ve hastalıkları

Acıbadem Fulya Hastanesi

• 19 Mayıs Caddesi Ayhan Işık Sokak Ekşioğlu Apt. No:2 Daire:6 Fulya, İstanbul Harita

Ali Bektaş Muayenehanesi

• Dr. Dt. Buğra İnal

Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Fulya mh. Akıncı Bayırı sk. No:10 K:1 Mecidiyeköy, Şişli Harita

Dr. Buğra İnal Ortaklar Sağlık Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Şti

• Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A Torun Center – Garden Office No:66 – Şişli/İSTANBUL, Şişli Harita

Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi

• Fulya Terrace Binası 2 Hakkı Yeten Caddesi No:13/54 Fulya, İstanbul Harita

Yunus Söylet Muayenehanesi

• Voadent

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji · Daha fazla

Fulya Mah., Büyükdere Cad., No: 74 A, İç Kapı No: 175, Şişli Harita

Voadent