Dt. Songül Sıcak , Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nden mezundur.
Dt. Songül Sıcak , Diş Hekimi uzmanı olarak Gardent Ağız ve Diş Sağlığı kurumunda hasta kabulüne devam etmektedir.

Gardent Ağız ve Diş Sağlığı (Songül Sıcak)

Gazi Paşa mah. 66003 sok.Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Florya Kocatepe sitesi no:2 kapı no:2/A, Seyhan, Adana

Gazi Paşa mah. 66003 sok.Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Florya Kocatepe sitesi no:2 kapı no:2/A, Adana

• Ç

Ön dişlerime estetik gülüş yaptırdım. Tedavim çok güzel geçti. Çok memnun kaldım. İstediğimden daha da güzel bir işlem oldu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Danışan takibi iyi bir uzman, kendisi ve yardımcıları da arayıp soruyor. Herkese tavsiye ederim.

• Z

Implant için başvurdum. Çok memnun kaldım. Ara ara kontrollere gidiyorum. Tedavim çok güzel geçti, hiç zorlanmadım. 7 ay hiç ertelemedim, 6 senedir kendisine gidiyorum. İlgili ve alakalı bir uzman. Çalışanları da iyi. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Diş ağrım için başvurdum. İmplant tedavisine başladık. Tedavim gayet güzel geçiyor. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Songül Hanım çok tatlı bir uzman. Çok kibar, eli hafif, memnunum kendisinden.

• G

Dişime kırık oluştu, bu sebepten dolayı başvurdum. Kaplama ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavim gayet iyi geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Songül Hanım sıcak kanlı ve işinde iyi bir uzman. Memnunum kendisinden.

•  •

Tedavi sürecinde hastanın anlayacağı şekilde süreci anlatan, güleryüzüyle rahatlatan, titizlikle muayene eden bir diş hekimi. İlk kez 4 yıl önce kendilerini tanıdım 4 implant 4 çekim 2 dolgu yaptırdım ve memnun kaldım.

• Gardent Ağız ve Diş Sağlığı (Songül Sıcak) Randevu  •

En tavsiye edilen doktorlara gitmeme rağmen her yıl türbe gibi ziyaret etmek zorunda kaldığım diş polikliniklerinden beni kurtaran hekim. İmplant,dolgu,kaplama, beyazlatma vb. tedaviler yaptırdım.Hepsinden de çok memnun kaldım.Artık her yıl doktora gitmiyorum sayesinde. Güleryüzlü, saygılı, dakik, eli hafif bir doktor. Çalışma arkadaşları da çok değerli.Kesinlikle tavsiye ederim. Başarılarının devamını dilerim.

• Gardent Ağız ve Diş Sağlığı (Songül Sıcak) Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• G

Uzun süredir dişlerimle ilgili sıkıntı yaşıyordum. Songül Hanım tedavi sürecinde ayrıntılı bilgi veren, işçiliği anlamında insana güven veren, güzel yüzlü ve iletişim becerileriyle insanı rahatlatan çok profesyonel olduğunu düşündüm bir hekim. Ayrıca gereksiz işlemerle değil, hastasını yormadan en iyi şekilde en güzel sonuca ulaştıran birisi olduğunu düşünüyorum. Birkaç implant ve ayrıca gülüş estetiği tedavisi yaptırdım ve şuan dişlerimden hiç olmadığım kadar memnunum. Bir çok arkadaşım da sorduğunda hiç endişe etmeden önerdiğim Songül Hanım ve ekibi iyi ki varlar

• Gardent Ağız ve Diş Sağlığı (Songül Sıcak) Gülüş Tasarımı  •

• Ş

Songül hanımdan çok memnunum. Oldukça güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Yapilacak işlemle ilgili gerekli her detayı açıklıyor. Hastaya en uygun tedaviyi uyguluyor. Ben kanal tedavisi ve porselen yaptirdim. Cok memnunum. Buarada eli de hafif daha ne olsunki:)

• Gardent Ağız ve Diş Sağlığı (Songül Sıcak) Estetik Porselen  •

Songül Hanım gerçekten çok ilgili bir doktor. İşinde gayet profesyonel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca muayenehanesi son derece temiz ve hijyenik. Ben kendisine estetik dolgu işlemi yaptırdım. Aslında Lamine işlemi için gitmiştim fakat o kadar güzel bir dolgu yaptı ki, böyle bir işleme gerek kalmadı. Şu anda herhangi bir sorun yaşamıyorum. İşinde başarılı ve güleryüzlü bir doktor olduğunu düşünüyorum.

• F

Kendisi benim beş yıllık doktorum ve bugüne kadar yaptırdığım bütün işlemlerden gerçekten son derece memnun kaldım. En son kendisine Lamine işlemi yaptırdım, sonuç gerçekten çok güzeldi. İşlemi doğal ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu süreçte memnun kaldım ve kontrol sürecim hala devam ediyor.