- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Parenteral Beslenme
Sezgisel Beslenme
Spektrum Bozukluğu Ve Otizmde Beslenme
Tüp Bebek ve İnfertilite Tedavisinde Beslenme
Süeda hanım ile 5 aydır çalışıyoruz. Tüm seanslarında çok ilgili ve güler yüzlüydü. 5 ayda kişiselleştirilmiş diyet listesi ile 15kilo verdim. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
• Nutri Clinic Saglikli Beslenme ve Diyet Danismanligi • Kilo Verme Diyetleri •
Süeda Hanım'dan uzun zamandır beslenme danışmanlığı konusunda destek almaktayım. Danışmanlığı sayesinde beslenme alışkanlıklarım düzene girdi. Seanslar dışında da her zaman iletişime geçerek neredeyse her an destek aldım. Kendisine güleryüzü için de ayrıca teşekkür ediyorum.
• Nutri Clinic Saglikli Beslenme ve Diyet Danismanligi • Kilo Alma Diyetleri •
g....
Kilo kontrolü sağlama amaçlı olan görüşmelerimizde Süeda Hanım her zaman güler yüzlü ve yanından her zaman motivasyonum yüksek bir şekilde ayrılıyorum.
• Nutri Clinic Saglikli Beslenme ve Diyet Danismanligi • Diyetisyen Randevusu •
Süeda Sünnetçioğlu Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süeda Sünnetçioğlu Güler, Diyetisyen. Size Süeda Sünnetçioğlu Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ketojenik Diyet, Tüp Bebek ve İnfertilite Tedavisinde Beslenme, Glutensiz Beslenme, Sezgisel Beslenme, Bebek Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Migrende Beslenme, Spektrum Bozukluğu Ve Otizmde Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme.
Süeda Sünnetçioğlu Güler adresi nerede?Süeda Sünnetçioğlu Güler adresini belirtmedi. Süeda Sünnetçioğlu Güler yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Süeda Sünnetçioğlu Güler adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süeda Sünnetçioğlu Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süeda Sünnetçioğlu Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süeda Sünnetçioğlu Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süeda Sünnetçioğlu Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Süeda Sünnetçioğlu Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süeda Sünnetçioğlu Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süeda Sünnetçioğlu Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Süeda Sünnetçioğlu Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Süeda Sünnetçioğlu Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.