0850 333 0388 Ücret öğren

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Tıpta Uzmanlık sınavını kazanarak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümünde ihtisas yapmaya başladım. Bu arada Amerika'daki üniversitelerde yüz estetik cerrahisi ve horlama üzerine konularında doktorlar ile çalışma fırsatı buldum. İhtisasımı tamamladıktan sonra Siirt Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetimi tamamladım. Diyarbakır 8. Ana Jet üssü sağlık amirliğinde askerlik görevimi tamamladıktan sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başasistan ünvanı ile eğitmen olarak görev yaptım ve çeşitli doktorların uzmanlık eğitimlerine katkı yaptım. 2017 yılında yapılan sınavı başarı ile tamamlayarak Doçentlik ünvanını aldım. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Eğitim görevlisi olarak görevime devam ederken 2018 yılında Özel Medline Adana Hastanesinde çalışmaya başladım. Özel olarak Burun estetiği, Kepçe kulak cerrahisi ve Yüz estetiği ile ilgilenmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Belediye Evleri Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras No : 82 B Blok Kat :4 Daire:26, Adana

Süheyl Haytoğlu
Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu

Belediye Evleri Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras No : 82 B Blok Kat :4 Daire:26, Çukurova, Adana 01170

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • I

i̇...ü

Sadece ameliyat için öngörüşme yaptım. Oldukça açıklayıcı, profesyonel ve güleryüzlü bir hekim olduğunu düşündüm.

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Süheyl hocam her gittiğimde çok ilgili ve alanında çok başarılı bir hekim burun ameliyatımı yapmıştı iyi ki kendisini tanımışım ameliyat sürecim çok güzel geçmişti. Kendisi ve ekibi çok ilgili ve çok başarılı..

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Burun Estetiği  •

el....

Kızım burun ameliyatı oldu, hem hastane sürecinde ve sonrasında ilgisi için kendisine özellikle minnettarım. sonuç mükemmel

• F

f....s

Süheyl bey çok ilgili ve işinde çok başarılı gözüm kapalı tavsiye ediyorum

• L

l....o

Burunumda kırık nedeniyle kendisine ameliyat oldum. Operasyonum çok güzel geçti herhangi bir morluk ve ağrı yaşamadım. Ne istediğimi ve neyin olup olmayacağını bana anlattı. Ekibi ve kendisi hep yanımdaydı. Her dakika ulaşabileceğim birini buldum.

• B

b....e

Uzun süredir eski burun kırığına bağlı şekil bozukluğu ve nefes alma problemi yaşıyordum. Muayene sürecinde Prof. Dr. Süheyl Haytoğlu tüm şikayetlerimi dikkatle dinleyerek detaylı bir değerlendirme yaptı. Sorunun kaynağını anlaşılır şekilde açıklaması ve tedavi seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgi vermesi bana büyük güven verdi. Hastaya yaklaşımı son derece ilgili, samimi ve profesyoneldi. Akademik birikimi ve tecrübesi muayene sırasında açıkça hissediliyor. KBB alanında güvenle tavsiye edebileceğim değerli bir hekimdir

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Septorinoplasti  •

e....a

Dünyanın en ilgili ve tatlı doktoru bence kendinizi güvende hissedeceğiniz bir doktor..dudak dolgumu ve çene dolgumu müthiş yaptı her şeyden önce egosuz ve bir doktor emeğinize sağlık hocam

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Dudak Dolgusu  •

• Ç

ça...a

Süheyl hocam son derece profesyonel, güler yüzlü, samimi yaklaşımıyla ilk günden güvenimizi kazanıyor.Kendisine uzun zamandır gidiyorum çok memnunum.

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Dudak Dolgusu  •

al...

Merhabalar, 26 Kasım’da burun ameliyatı oldum. Kıkırdağım yeterli olmadığı için kaburgamdan parça alındı ve iki ameliyat birlikte gerçekleştirildi. Süreç düşündüğümden çok daha rahat geçti. Ameliyat sırasında ve sonrasında hem burun hem de kaburga bölgemde ağrım oldukça azdı. Morluk neredeyse hiç oluşmadı, şişlik ise çok hafifti ve iyileşme sürecim hızlı ilerledi.Burun ameliyatında doktorun tecrübesinin ve elinin hafifliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu süreci bu kadar kolay atlatmamda bunun büyük etkisi olduğuna inanıyorum.
    Şu an ameliyatımın 5. ayındayım ve hem sağlık hem de görüntü açısından burnumdan çok memnunum. Yaşam konforum belirgin şekilde arttı. Korkulacak bir ameliyat değil, ancak doğru doktor seçimi gerçekten çok önemli.

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Burun Estetiği  •

• H

h....m

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine dudak dolgusu için geldim ve gerçekten iyi ki gelmişim Hem çok ilgili hem de aşırı doğal bir sonuç çıktı. Asla abartı durmuyor ve tam istediğim gibi oldu.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Doç. Dr. Süheyl Haytoğlu Diğer  •