SGK

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Astım

Kontrol Randevusu +5 daha fazla

Çocuk Hastalıkları

Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)

Hakkımda

Konya 'nın Beyşehir ilçesi doğdum. İlk ve orta öğrenimi Konya’da, lise öğrenimini Ankara Fen Lisesinde bitirdim . Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakülte...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Ankara Fen Lisesi
  • Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

T
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu

Hem oğlumu hem de kızımı muayene ettirmek için ilk kez gittik. Kızımın yoğun alerjisi çıktı. Hocamın önerileri, ilgisi, detaylı anlatımı bizleri rahatlattı ve tedaviye başladık.

O
Doğrulanmış
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)

Güler yüzlü ve işinin ehli Allah razı olsun gecmeyen oksurek ve nezle tedavisinde yardımcı oldu

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

4 yıldır ugraştigimiz İSPA ile mücadelemizde kimsenin cesaret edipte yapamadıgi diyet açmayi, İlk görüşmemizde yapıp üzerimden tonlarca yükü kendisi sırtlanıp hayatım boyunca unutmayacağım o günü yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.Dualarimda herzaman bulanacak olan Nail hocam iyiki var... Önce Allah'ın izniyle sonra Nail hocam sayesinde şifalaniyoruz(gözü yaşlı anne artık hep mutlu olacak )

Ş
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Astım

Şükrü hocamla yaklaşık bir yıl önce tanıştık ki iyi ki tanışmışız gittiğimizde kızımın atak geçirdiğini öğrenmiştik çok şükür bize çok güzel tedaviler uyguladı bir daha atağımız olmadı kendisine ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız hocam

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

4.5 yaşındaki oğlum sık sık enfeksiyon oluyor.Atesi çok yükseldiği için gittik.Muayene sırasında Şükrü Nail hocam detaylı sorular sordu incelemesi ve muayenesi detaylı oldu. Oğluma güler yüzlü, sıcak kanlı yaklaşmasına memnun kaldık. Hocamız tahlil istedi detayli bakılıp sonuç için tekrar gideceğiz. Hayırlı haberler alırız inşallah. Sonuç olarak ilgi ve alakasindan memnun kaldık.

Doğrulanmış
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuklarda Egzema

Çok sevecen güleryuzlü bir doktor kendisi. Sanki bizden biri her soruya cevap veriyor. İlgileniyor. Baska doktorlar sicaktan isilik deyip gecti ama çocuğumda egzama oluşmuş meğer. Şükrü Nail Hocamıza teşekkürler doğru tanı ve tedavi için.

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Sekiz yaşındaki çocuğum çok fazla hapşırık ve burun akıntısı oluyordu. Şükrü hoca bizimle çok yakından ilgilendi, çok samimi, güleryüzlü ve ilgili davrandı. Her şey çok dakik oldu, hiçbir bekleme vs olmadı. Her şey mükemmeldi. Bizim nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve tedavi sürecini ayrıntısıyla anlattı. Çok çok teşekkürler.

Doğrulanmış
Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuklarda Astım

Çok güzel bir anlatımı vardı.sut alerjisi benim oğlum çok kotu zamanlardan geçtik hocamızın yaklaşımıyla doğru tedaviyle çok yolkatettik çok anlayışlı bir doktor ailenin aklındaki soruları cevapsız bırakmıyor

Doğrulanmış

Hocama çok tesekkür ederim sağolsun gece gündüz demeden sorunlarımızı hep dinliyor dönüş yapıyor oglum aslım bronşit alerji hastası 15 yaşında 3 yaşından beri uğraşırız bi çözüm bulamadık hiç bi ilaçtan sonuç alamıyorduk hocamla tanıştın 2. Seansımız oğlum daha iyi saygılarımı sunarım.

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Randevu

Alerji doktoru denildiğinde duyduğum ilk isim Şükrü Hocamızdı ve bebeğimi emanet ederek de ne kadar doğru karar aldığımı detaylı güzel açıklamasıyla anladım. Alerji şüphesiyle ve kafamda bir çok soru işaretiyle gittiğim Şükrü Hocam detaylı açıklamasıyla, gereksiz girişimleri yapmamamız gerektiğini güzelce açıklayarak içimizi rahatlattı. Boş yere diyet yapmaktan vitaminlerden mahrum kalmaktan kurtardı. Çok teşekkür ediyorum herkese de tavsiye ediyorum.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Ankara Fen Lisesi
  • Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Deneyimler

• Başkent Üniversitesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bilim Dalı Sorumluluğu 2004-209
  • Başkent Üniversitesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı 2006-2007
  • Meram Tıp Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği 2013-2014

Yayınlar (33)