2022 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden yüksek şeref derecesi ile mezun olmuştur. Eğitim hayatı sürecinde çeşitli özel eğitim ve kliniklerde staj deneyimi olmuş, eğitim hayatının son yılında da Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde stajyer dil ve konuşma terapisti olarak farklı alanlarda vaka görüp değerlendirme ve terapi sürecine dahil olmuştur. Çalışmalarına gelişimsel dil bozuklukları, otizm, akıcı konuşma bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları, motor konuşma bozuklukları, edinilmiş (nörolojik) dil bozuklukları, ses bozuklukları, selektif mutizm gibi alanlarda devam etmektedir. Eğitim ve çalışma hayatında yetişkinlere ve çocuklara yönelik farklı alanlarda eğitimlere katılmış
ve sertifikalar almıştır.
- PROMPT
- DIR Floortime201
-Palın PCI
- SeMuTer (Selektif Mutizm'de Kızılboğa Modeli)
- Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı ETEÇOM 2
- Erken Çocukluk Dönemi kekemelik Terapisi (J. Scott Yaruss)
- Lynn Dudak "ABA" eğitimi
- Okul Çağı ve Ergenlik Kekemeliğinde Terapi ve Değerlendirme (Stephen Groner)
- Otizm' de LSP Tekniği ( Dr. Patrick Rydell)

Art of Therapy Danışmanlık Merkezi

Mutlukent Mah. 1980. Sk. No:8 Ümitköy, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Yaklaşık 1 yıllık serüvenimiz oldu Şule hanım ile bizim anlaşırlığımız yüzde 50 gibiydi ve çıkaramadığımız harfler vardı. Bugün geldiğimiz noktada sabır ve özveri ile seanslarımızı bitirdik oğlum ilk okula hazır oldu.

• Ç

Selektif mutizm şüphesiyle 5 yaşındaki çocuğumuz için Şule Hanım’a başvurduk. İlk görüşmeden itibaren hem bizimle hem de çocuğumuzla çok ilgiliydi. Seanslarda sadece görevler verilmedi, aynı zamanda seanslar oyunla ve eğlenceli etkinliklerle desteklendiği için çocuğumuz her hafta büyük bir istekle gitti. Yaklaşık 6 ay süren düzenli katılımımız sonucunda hem çocuğumuzdaki gelişimi net şekilde gözlemledik, hem de biz ebeveynler olarak konuyla ilgili daha fazla farkındalık kazandık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• C

Yaklaşık 2 senedir beraber çalışıyoruz oğlumuz hiç konuşmuyor konuşulanlara tepki vermiyor ve isteklerini anlatamıyordu şule hanımla tanışınca çocuğumuzla nasıl iletişim kuracağımızı nasıl oyun oynayacağımızı öğrendik geriye dönüp baktığımızda keşke daha önce tanıma fırsatımız olsaydı diyoruz götürmediğimiz dr kalmadı maalesef hepsi otizm tanısı yaftalamaya çalıştı enson şule hanım ve ekibiyle görüştük çocuğumuzda otizm olmadığı uyaran eksikliği olabileceğini tedavisinin uzun bir süreç ve sabır gerektiğini terapiyle düzelebileceğini bize iletti ve çok büyük destek verdi geldiğimiz şu noktada çocuğumuz hem konuşuyor kendini ifade edebiliyor akranlarından çok ileri bir düzeyde yavrumuz şule hocayla büyüdü şule hocam ona abla oldu gönül rahatlığıyla yavrumuzu ona teslim ettik herşeyiyle ilgilendi ve hala ilgileniyor desteğinden dolayı çok memnunuz.

• Art of Therapy Danışmanlık Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Damak yarığı opere olan kızımı 3 yıldır çeşitli terapistlere götürmüşlüğüm varve neticesinde kızım artık terapiyi reddediyordu. Şule Nur Hanım ile daha ilk seanstan çok güzel anlaştılar ve şimdi her seferinde tekrar ne zaman gideceğimizi soruyor. Bu iletişim bizim için çok kıymetliydi. Henüz yalnızca birkaç seans yapmış olmamıza rağmen kızım hava kaçaklarının da farkına varmaya başladı. Gayet keyifle ilerliyoruz. Gönül rahatlığı ile Şule Nur Hanım'ı tavsiye edebilirim.

• başka bir yer Diğer  •

• R

Şule Hanıma gidiş amacımız gecikmiş konuşmaydı. Görüşmemizde değerlendirme seansı gerçekleştirildi. Bizlere detaylı ve açıklayıcı bilgiler vererek süreç ve yapmamız gerekenler ile ilgili aklımızdaki soru işaretlerinin kalkmasını sağladı.

• Online Danışmanlık Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Biz Hatay'da da yaşıyoruz. Şule Hanım'a kızımın kekemelik durumu için başvurmuştum. Bir merkezde çalışıyordu, biz oraya gidip Şule Hanım'dan ders alıyorduk, kısa sürede çok güzel yol kat ettik. Hatay depremi olunca ara vermek zorunda kaldık, kendisi Ankara'ya taşındı ama biz memnun olduğumuz için bırakmak istemedik ve online derslere devam ettik.

• U

Oğlumun konuşma konusunda problemi olduğu için kuruma başvurdum. Uzmanımızın emeği ile oğlum her harfi tek seansta çıkartabiliyor. Uzmanımız Şule Nur Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.

• Z

Şule Hanım'a kurum tavsiyesiyle ulaştım. 5 yaşındaki kızımın konuşma bozukluğu (kekemelik) nedeniyle buraya başvurdum. Şule Hocam kızımın küçük olması nedeniyle onu sıkmadan ve üzmeden daha çok onunla oyun odaklı terapiler yaparak konuşma teknikleri aşılamaya çalıştı. Nihayetinde kızım bu teknikleri kullanmaya başladı. Şule Hocam'ı elbette çevreme tavsiye ederim.

• G

Şule Hanım'la oğlumun konuşma problemi nedeniyle iletişime geçtik. Yaklaşık 8 aylık bir süreçte birlikteyiz, oğlumda çok güzel gelişmeler var. 1. sınıfa başladığımda okuma yazma konusunda öncü ilerlemeler kaydetti. Şule Hanım'ın yaklaşımı ve sevecenliği sayesinde oğluma süreci çok güzel bir şekilde anlatmasına yardımcı oldu.

Dkt. Şule Nur Sunaç

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

• Ö

Uzmanımıza internet üzerinden başvuruda bulundum. Çocuğumda konuşma geriliği var, o sebeple Şubat ayından beri birlikte derslerimize devam ediyoruz. Süreç içerisinde benimle de çocuğumla da çok ilgili bir eğitimci. Her soruya çok dikkat çerçevesinde cevap veriyor. Alanında çok iyi görüyorum. Şule Nur Hanım çok nazik bir öğretmen, tereddüt etmeden iletişime geçebilirsiniz. Biz de inşallah oğlumun konuşmasıyla eğitim sürecimizi tamamlarız.