Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Hakkımda
İstanbul Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans eğitimini 2019 yılında tamamlamıştır.
Lisans dön...
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
Fotoğraflar
Aile Rehberliği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ay Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
ö....s
Kendisinden çocuğum için ergenlik psikolojisi ve okul başarısı üzerine bir dönem destek almaya başladık. Bu süreçte gayet güleryüzlüydü ve bizim için yeterliydi, bize yaklaşımı gayet iyiydi ve empati yeteneği de gayet güzeldi, bu anlamda gayet memnun kaldık, seans sürecimiz de ilerleyen süreçlerde devam edecek.
p....c
Kendisine İlk olarak Konya’da başka bir arkadaşımın oğlu gidiyordu, daha sonra biz oğlumun ergenlik sıkıntılarından dolayı kendisinden online destek aldık. Bu süreçte hem bana, hem de oğluma çok destek oldu ama oğlumdan kaynaklı olarak seansları bırakmak durumunda kaldık, aynı zamanda aynı şehirde olmadığımız için de sıkıntı yaşadık, seans aldığımız süreçte gayet faydasını gördük, memnun kaldık, aynı şehirde olanlar için kendisini tavsiye ederim.
ö....v
Bir dönem kendisine çocuğumu götürmüştüm, konuşma üzerine kendisinden destek aldık, gerçekten çok ilgili ve alakalı bir uzman olduğunu düşünüyorum, sonrasında birkaç sebepten dolayı seanslarımıza gidemedik ama seans aldığınız süreçte de faydasını gördük.
m....n
Çocuklarım için kendisiyle görüşmeye başladık. Odaklanma ve dikkat dağınıklığı üzerine kendisinden destek aldık, şu an için de gayet iyi sonuç aldığımızı düşünüyorum, gayet iyi verim aldık diyebilirim, bu anlamda gayet memnunuz.
b....d
Biz çocuğumuz için kendisinden ergen psikolojisi üzerine destek aldık. O dönem sınava hazırlanan bir oğlumuz vardı, özellikle ders çalışma konusunda kendisinden danışmanlık almak için görüştük. Kendisi bize bu süreçte hem çok destek oldu, hem de bir takım testler yaparak bizi doğru bir şekilde yönlendirdi, bu anlamda gayet memnun kaldık, hatta çevremizde de bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlarımız olduğunda kendisine yönlendiriyoruz.
e....a
Çocuğumun bir dönem öfke kontrolü sıkıntısı vardı. Kendisi bu konuda bize yardımcı oldu, zaten tavsiye üzerine kendisine gitmiştik ve memnun kaldık. Bunun dışında dikkat dağınıklığı üzerine de kendisinden bir program aldık, bu konuda pek verim alamadık ama genel itibari ile kendisinin yaklaşımından çok memnun kaldım, çocuğun kendisiyle çok iyi anlaşabildi ve sözlerini yerine getirdi, gene itibari ile gayet iyi bir süreçti.
Sürecimiz iyi gidiyor üzerinde ki panik hali durulsun istiyor.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Oğlum için başvurdum çok sosyaldi Taha Bey arkadaş gibi konuşuyor onunla ben annesi olarak o kadar destek olamıyorum şuan Taha Bey ile iyi gidiyor kendisine tavsiye ediyorum.
Ben çok memnun kaldım önce oğlumu götürdüm oğlumun öğrendiğini uygulaması çok yavaştı 9.sınıfa gidiyor 3.sınıfa giden kızım var en ufak rüzgar kokuları vardı yağmur selden çok korkuyordu seanslardan sonra çok iyiydi.Ben daha önce başka bir psikoloğa ulaştım oğlum için öğretmeni dikkat dağınıklığı olabilir diye psikologla görüşmemizi söylemişti o zaman bir çok test yapıldı dikkat dağınıklığı olmadı çıktı bir tık üstün zekalı çıktı arkadaşım kızının çok zor öğrendiğini söyledi psikolog merkezindeki o psikolog gitmiş daha sonra Taha Bey ile konuştuk hemen orada terapiye başladık komşumun kızının da okuması hızlandı sonra oğlumu ve kızımı götürdüm.Ben memnunum yazan olduğunda Taha hocayı tavsiye ederim.
Taha Bey çok ilgiliydi çok anlayışlı şekilde karşıladı onunla danışan olduğu sıra da boşanma sürecinde bana yardımcı oldu teşekkür ederim ve tavsiye ediyorum. Bir siteye talep bırakmıştım kendisi aradı o şekilde görüşme sağladı. Beni anladığını hissettiğim için devam ettim anlattığım şeyler benim sırlarım ama yüzünde hiç bir tepki oluşmadı benim için önemliydi anlaşıldığımı hissettiğim için devam ettim.
y.....
Oğlum için gittim şimdi küçük çocuğumu da götürüyorum sonra olumlu ve pozitif anlam da değişmeler oldu.Kendisine aracılık ile ulaştım.İlk gittiğim de konuşma tavrı konuşması çocukla olan konuşma yöntemi bizi çok etkiledi o yön den çok memnun kaldık.Her şey olumluydu hocamızdan memnunuz.
Hakkımda
Lisans dön...