Dt. Talha Taşpınar
2020 yılında Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 2020–2023 yılları arasında kendi muayenehanesinde diş hekimi olarak hizmet verdi. 2023 yılında Çavuşdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kadrosuna katıldı ve mesleki çalışmalarını halen burada sürdürmektedir.
Mesleki pratiğinde modern diş hekimliği yaklaşımlarını takip ederek, hastalarına ihtiyaçlarına uygun, fonksiyonel ve estetik tedavi seçenekleri sunmayı hedeflemektedir.
Özellikle Biyomimetik Diş Hekimliği, implant cerrahisi ve protetik diş tedavileri alanlarında düzenlenen ulusal kongre ve eğitim programlarını yakından takip etmekte, güncel bilimsel gelişmeleri klinik uygulamalarına yansıtmaktadır.
Tedavi sürecinde doğru teşhis, şeffaf bilgilendirme ve güvene dayalı hasta-hekim iletişimini ön planda tutarak, etik değerlere bağlı bir yaklaşımla hastalarının ağız ve diş sağlığını korumayı amaçlamaktadır.
- Diş Çürükleri
Zirkonyum Porselen Kronlar
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Çavuşdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
em...n
Yaklaşık 10 adet dolgu tedavim var halen sorunsuz devam ediyor doktorum gayet ilgili ve işinde başarılı
• Çavuşdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
a ...a
Doktor beyin eli çok hafif en çok korktuğum şey olan diş çekimi ve implant tedavisi sürecimi çok rahat atlattım şimdi kendi dişim gibi kullanıyorum ,çok memnunum hep tavsiye ediyorum ve edicem
m...
Talha Hocayı ilk eşim tanıdı. Eşim dişlerini zamanında ve titizlikle yaptırdı. Eli çok hafif, güler yüzlü, işine hakim bir diş hekimi. Eşimin dişlerini yapmış olduğu bu süreçte ben de kendisiyle çalışma kararı aldım. Şu anda bende de beş implant yapmış durumda.
b...
Doktor Talha Bey dolgularımı ve porselen dişlerimi yaptı. Eli çok hafif, hiçbir şey hissetmedim. Yapılan işlemlerden çok memnunum, hepsi kendi dişim gibi oldu.
s...
Benim diş yaptırmamdaki amaç, diş etlerimin geri çekilmesinden, dişlerimin hepsinin sallanmasından ve bir kısmının da eksik olmasından dolayı dişleri yaptırma kararı aldım. Talha Hoca’ya da karar kıldım çünkü güler yüzlülüğü, samimiyeti ve doğru tedaviyi yapacağına beni inandırdığı için Talha Hoca’yı seçtim. Tedavim bittiğinde Talha Hoca’nın benim dişlerimin kalitesinden ne kadar iyi bir doktor, ne kadar profesyonel bir doktor olduğunu ispatlamış oldu. Ben gerçekten ondan çok memnunum, çok da memnun kaldım. Çevremde ne kadar insan varsa hepsine de Talha Hoca’yı tavsiye ettim. Çalışanları da çok efendi, çok saygılı, çok profesyonel. Dişlerimi bitirdi, çek git demedi; ölünceye kadar ne zaman dişlerinde sıkıntı olursa biz her zaman buradayız, elimizden ne geliyorsa yaparız diyerek birkaç tavsiye verdi. Nelere dikkat etmem gerektiğini, dişlerimi nasıl koruyacağımı da söyledi. Bu beni çok mutlu etti, güler yüzle oradan ayrıldım. Talha Hoca’yı herkese de tavsiye ederim.
b...
Doktorumu sosyal medya sayfasından gördüm ve ulaştım. Kompozit dolgu işlemi yaptırdım. Doktorumuzun eli çok hafif, gerek anestezi uygulamasında gerek işlem esnasında hiçbir şey hissetmeden ağrısız bir süreç geçirdim. Kendisi gerek mesleki başarısı gerek insan ilişkileri açısından çok gelişmiş biri. Tüm sorularıma cevap bulduğum bir tedavi süreci oldu, çok memnun kaldım.
ba...r
Çok ilgili işinin uzmanı hassasiyetle işini yapıyor ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.
me...
Beklentinin üstünde harika tavsiye ederim ve edicem
m...
Dolgum ve diş taşı temizliğim için başvurmuştum, doktor beyin eline sağlık, hiçbir şikayetim kalmadı. Çok ilgilendiler, çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederim.
se...n
Doktor beyin bilgi , birikimi ve hasta yaklaşımı çok iyiydi , tedavimle alakalı kafamdaki soru işaretlerime cevap oldu , korkumu yenip tedavime başladım çok memnun kaldım , iyiki tanımışım Talha beyi
• Çavuşdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
Talha Taşpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Talha Taşpınar, Diş Hekimi. Size Talha Taşpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Komplikasyonlu Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Köprü Uygulaması, Dental Anestezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, X-Ray, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi, Diş Beyazlatma, Cep Derinliği Azaltma.
Talha Taşpınar adresi nerede?Talha Taşpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Salih Omurtak Caddesi Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Talha Taşpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Talha Taşpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Talha Taşpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Talha Taşpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Talha Taşpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Talha Taşpınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Talha Taşpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Talha Taşpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.