- Sünnet
- Bağırsak Hastalıkları
- Kriptorşidik Testis
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
ay...m
Oğlumun sünneti için Tamer hocayı onermislerdi iyiki tanismisiz Tamer hocayla harika bir doktor egosu olmiyan insanlarla oglumuzla birebir ilgilendi gidecek olanlar hiç düşünmeden gitsin burdaki yorumlara bakarak gitmiştik harika bir insan
b....g
Oğlumun sünnetini tamer hocamız yaptı bu süreçte şehir dışında olmamıza rağmen her malıma cevap vermesi benim için çok değerliydi. Ülkemizde böyle ilgi ve alakası yüksek hekimlerin daha da çoğalması dileğiyle
em...
Oğlumuzun sünnet operasyonu için tercih ettiğimiz Dr.Tamer Sekmenli’den, hem muayene hem işlem hem de işlem sonrası süreçlerdeki oldukça ilgili, açıklayıcı, etik değerlerine bağlı tutumları ve cerrahisinin sorunsuz ve başarılı olması nedeniyle oldukça memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
3 ay önce oğlumun hipospadias ameliyatını yaptı tamer bey 5 gün sondalı hastanede yattık hastane konusunda ufak tefek sorun yaşasam da doktorumuz gayet iyiydi özellikle her mesajımıza en güzel şekilde açıklayarak cevap vermesi en büyük artısı
be...
Oğlumun sünneti sürecinde Dr. Tamer Sekmenli ile tanışma fırsatı bulduk. Gerek yaklaşımı gerekse tecrübesiyle hem oğlumuzu hem bizi çok rahatlattı. Her sorumuza sabırla ve açıklayıcı bir şekilde cevap verdi. Doktorunuza ihtiyaç duyduğunuz anda ulaşmanız ve bize donus yapması çok kıymetli.Sünnet süreci tahmin ettiğimizden çok daha kolay ve sorunsuz geçti. Kendisine ilgisi, güler yüzü ve güven veren tavrı var. İyi ki yollarımız kesişmiş!
em...
Tamer hocam ile haziran 2025 Te oğlumun sünnet olması ile tanıştık . Gerek ön muayenede ilgisi , gerek sünnet esnasında ilgili alakalı olmasından çok memnun kaldık . Sünnetten sonra da ise yaklaşık 1 er hafta ara ile danışıp öğrenmemiz gerekmek hususta bizi anında aydınlatması bilgilendirmesi çok memnun etti . Şiddetle tavsiye ediyorum koşulsuz hocamın hizmetlerinden faydalanabilirsiniz…
s....t
Hocamız 19 aylık bebeğimin sünnetini gerçekleştirdi. Biraz büyük olduğundan dolayı çok endişeliydim ama oğlum eve geldiğinde sanki sünnet olmamış gibiydi :)
Eli çok hafif ve ne zaman soru sorsak anında dönüş yaptı. Allah razı olsun Rabbim böyle doktorların sayısını arttırsın ..• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Tamer hocamıza oğlumuzun sünneti için başvurduk çok şükür çok kısa bir sürede kolayca gerçekleştirdi, iyileşmesi de kısa sürdü. Hocamıza bir devlet kurumunun şartlarında ulaşabilmek büyük bir nimet. Operasyon sırasında hem bizi detaylica bilgilendirdi, hem de defalarca sorsak da tüm sorularımızı yanıtladı Allah razı olsun.
ay...r
Merhaba ben doktorumuzun hastasının annesiyim.Oğlumu sünnet yaptırdık.Gayet açık ve net açıklamalar yapıldı.
ay...b
1hafta önce tamer hocamda 8aylık bebeğim sünnet oldu hem çok titiz hem eli hızlı 10dakika gibi bir süreçte sünnet bitirdi sonrasında bebeğim hiç ağlamadı huzursuzlanmadı sünnet olduğunu anlamadık bile tamer hocamdan ALLAH razı olsun ne zaman mesaj atsak kafamıza takılan bişey olsa hemen cevap verdi çok ilgili bi doktor.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Tamer Sekmenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Sekmenli, Çocuk Cerrahisi.
Tamer Sekmenli adresi nerede?Tamer Sekmenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Sekmenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Sekmenli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Sekmenli hangi dilleri konuşuyor?Tamer Sekmenli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tamer Sekmenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Sekmenli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Sekmenli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Sekmenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 197 hasta / danışan, Tamer Sekmenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları