17.09.1982 yılında Mersin’de doğdum, ilk orta ve lise öğrenimimi Mersin’de tamamlayarak

2000 yılında İçel Anadolu Lisesinden mezun oldum.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini aynı sene kazanarak, 2006 yılında Tıp Doktoru ünvanını kazandım.
Mecburi hizmet kapsamında ilk görev yerim olan Gülnar / Kuskan kasabasına 03.11.2006’da tayin oldum,

yaklaşık 1.5 yıllık mecburi hizmetim sonrasında kazandığım Tıpta Uzmanlık Sınavı sonrasında Mart 2008’de

ÇÜTF Balcalı Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı eğitimine başladım.
04.09.2012’de aldığım uzmanlık ünvanı sonrası, ilk önce Adana Marsa Doğumevinde, sonra da tayin olduğum

Anamur Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım.

Mecburi hizmeti tamamladıktan sonra da yaklaşık 4.5 yıl Anamur Devlet Hastanesinde çalıştım ve 15.10.2018’de Devlet Hastanesinden ayrılarak yine Anamur’da kendi Muayenehanemi açtım.
25.06.2025 tarihine kadar, 7 yıla yakın sürede, muayenehanemde çalışarak hastalarıma hizmet verdim.
07.07.2025 tarihinden itibaren de hastalarımı Özel Mersin Forum Yaşam Hastanesinde kabul etmeye başlamış bulunmaktayım.
Kadın Hastalıkları, Doğum, İnfertilite ve Genital Estetik alanında mesleğimin 20., uzmanlığımın 13. Yılında hastalarıma yardımcı olmaya çalışıyorum.

• Sigortası olan hastalar

• D

Taner hocama yaklaşık 1 ay önce gittim. Mayıs ayından beri kistle savaşıyorum gittiğim hiçbir doktordan etkili bir tedavi yöntemi veya herhangi bir şekilde güler yüz göremedim,açıklama göremedim. Hayatımdaki şansımı Taner hocaya giderek kullanmış olabilirim. Yaklaşık 3 haftalık bir ilaç tedavisinin sonucuna bugün gittiğim kontrolümde yine tüm güler yüzüyle içimi rahatlattı ve kistimin küçüldüğünü öğrendim. Bu süreçte sabah akşam iletişime geçmeme rağmen her birinde çok yardımcı oldu.

• Özel Forum Yaşam Hastanesi Randevu  •

“Bugünkü detaylı ultrasonda her şeyi tane tane, sakin ve güven veren bir dille anlattı.İlgili ve güler yüzlü yaklaşımınız sayesinde süreci huzurla geçirdim. Her detayı net bir şekilde açıklamanız içimi rahatlattı..” 3 buçuk yıl önce de kızımın detaylı ultrasonuna bakmıştı Taner hocamız. Yine onu tercih ettik. Çok memnun kaldık. İçimiz rahat bir şekilde kafamızda hiçbir sorun kalmadan yanından ayrıldık. En ufak bir şeyde bile aklınıza takılan her şeyi sakin bir dille anlatıyor. En önemlisi bir problem dahi olsa endişelenmemeniz için detaylı bir şekilde açıklıyor.

• Özel Forum Yaşam Hastanesi 4 Boyutlu Ultrason  •

Bugün detaylı ultrasyonum vardı ve Taner hocam çok güzel ilgilendi. Her muayene olduğumda aynı ilgiyi gösteriyor . İyi ki TANER HOCA

• Özel Forum Yaşam Hastanesi Randevu  •

Taner hocayla dün tanıştık. Daha önce hep sıkıntılı gebeliklerim olmuştu. Taner hocaya tedavi amacla gitme kararı alırken gebe olduğumu öğrendim ve takip için başladık. Dün keseyi gördük. Kendisi çok güleryüzlü bir doktor. Çok da sıcak kanlı detaylı bilgi veriyor anlatıyor. İyi ki tanışmışız

• G

Bugün küçük bir operasyon geçirdim ve açıkçası oldukça gergindim. Ancak doktorumun güleryüzü, samimi yaklaşımı ve sakin tavırları sayesinde kendimi inanılmaz rahat hissettim. Her şeyi detaylıca açıklayıp içimi rahatlattı. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla gerçekten mükemmel bir doktor

• Özel Forum Yaşam Hastanesi 3 Boyutlu USG  •

• R

Bir anne gebelik sürecinde iletişim kurabileceği bir doktorla görüşmek ister. Yusuf Taner hocam iletişimde, anlamada,anlatmada ve ilerleyişte çok iyi. Çok memnun kalarak gidiyorum

Op. Dr. Taner Kafadar

Çok teşekkür ederim

Doğum takibinde kendisine başvurdum. İlk çocuğumun doğumu için kendisine gittim. Normal doğum istedim ama kordonu boynuna dolandığı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Memnunum kendisinden, çok ilgili bir doktor. Her şeyi takip edip değerlendiriyor. Rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz. Samimiyetini gördüğüm için hiç zorluk çekmedim.

•  •

Gebelik takibi için başvurdum. Ben doktorumdan çok memnunum. Büyük yaş olmama rağmen doğumum güzel geçti. Korkularım vardı, beni rahatlattı. İlgili ve alakalı bir doktor, herhangi bir sorun yaşamadım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gece gündüz saat farketmiyor. Her konuda desteğini esirgemedi.

• F

Enfeksiyon için başvurdum. İlaç tedavisi uyguladı. Çok memnun kaldım kendisinden. Çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum, uyguladığı tedavi sayesinde daha idrar enfeksiyonu olmadım. Taner Bey sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Tedavileri güzeldi, alanında çok iyi bir doktor. Çevremdeki herkese tavsiye ettim.

•  •

Canım hocam iyiki tanımışım sizi 2.düşüğümde çok fazla soru vardı aklımda sürekli bütün doktorlara gidiyordum ve hiçbişey demiyorlardı 3.düşüğüm oldu ama bu sefer sizin desteğiniz ve kontrolünüz sayesinde daha rahat bi süreç atlattım sizin muayenenizden çıktıktan sonra aklımda hiçbir soru kalmıyordu ve eşim ilk defa bir doktor için artık buraya gelelim çok ilgili bi doktor diyerek ayrıldı sizi tanımamız çok kısa bi sürede oldu ama sanki yıllardır size geliyormuşum gibi hissettirdiğiniz ve her anımı anlayışla karşıladığınız için size minnettarım herkesin mutlaka 1 kere gelip muayene olup sizin sakinleştirici ve anlayışlı konuşmanızı dinlemesi gerekiyor iyi bir hekim olmanın yolu sanırım iyi bir insan olmakla başlıyor ben sizden bunu gördüm inşallah önümüzdeki süreçlerde ve tedavilerde sizin yanınzda olacağım hocam sevgilerle kalın