Ömerbey Mah. Deniz Cad.Funda Sok., Mudanya, Bursa 16940
em...z
Annemin babamın, şimdi de benim de aile doktorum. Hastalarıyla çok ilgilenen, güler yüzlü, alçakgönüllü, çok iyi bir hekim. Kendisiyle her konuyu paylaşıp yardım aldık bugüne kadar. Başarılar diliyorum
gü...r
Ben eğer şuan hayattaysam ve ayaklarımın üzerinde durabiliyosam önce ALLAH sonra doktor TANJU ELAGÖZ sayesindedir.ben 3 yaşındayken menenjit hastalığı geçirdim teleferikte oturuyodk burdaydı doktor beyde ozaman hiçbir doktorun teşhis koyamadığı hastalığıma tanju bey teşhis koydu ve erken oldu o yüzden şuan ayaktayım kendisini görüp elini öpmek isterim sevgi ve saygılarımla GÜRKAN DEMİR
en...r
İlkeli tüm hekimlerimizin Tıp bayramını tebrik ediyorum.Hocama Hürmet ve Selamlarımı, ileterek başarı ve hizmetlerinin devamını diliyorum.
en...)
Sayın Hocama saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.Teleferik muayenehanesinden tanıyoruz kardeşimin doktoruydu.değerli şahsiyettir.kendisine müteşekkiriz.inşalla ziyaretinde bulunacağız,annemin de sağlık şikayetini danışacağız kendilerine.
P
pı...r
Çok ilgili bir doktor. Eşim kendisinin hastası değildi, o da Tanju beye geçti. Ailecek çok memnunuz. Teşekkürler.
hü...n
güleryüzünüz ve insanca kimliğiniz için Teşekkürler
Tanju Elagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tanju Elagöz, Pratisyen.
Tanju Elagöz adresi nerede?Tanju Elagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömerbey Mah. Deniz Cad.Funda Sok. Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tanju Elagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tanju Elagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tanju Elagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tanju Elagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tanju Elagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tanju Elagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tanju Elagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler