Hakkımda
2017 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden Onur derecesi ile mezun olmuş bir psikolojik danışmanım. Mezuni...
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Okan Üniversitesi
- MOXO Dikkat Testi – MOXO Türkiye
- Training of Experiential Play Therapy (Deneyimsel Oyun Terapisi) – Level 1 – Psikoloji İstanbul
Fotoğraflar
Kinetik Aile Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Emta Psikolojık Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodrama
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Çözüm Odaklı Terapi
ha...
Tansu hanım, etkin güvenilir, empati yetenegi yuksek, güler yüzlü ve konuya hakim bir psikolog İyi ki tanışmışız. Çocuğum için başladık ama onda ki değişimleri gözlemledikce bana da terapi oldu. Bence Tansu hanım Aydın için büyük bir deger.
Biz çok memnun kaldım ilk gittiğimiz de sıcakkanlı bazı şeyler hemen değişti onun söylediği benim yapmam gerekenler nasıl davranmam gerektiğini karşı tarafın benden ne beklediğini bunları çok anlayışlı şekilde anlattığı için her şey çözüldü.Kendisine araştırarak gittim çok şanslı bir seçim yapmışız çok memnun kaldık.Kesinlikle tavsiye ederim.
Kızım kendini daha çok bana açmaya başladı kendisini çok güzel ifade ediyor çok memnunum.Çocukta güzel ilerleme oldu anne baba ile güzel iletişim kurduğunu gördüm.
f.....
Tansu Hanımdan çok memnunuz biz depremzede olarak gittik bu konu da bize çok yardımcı oldu çok özenli tüm danışanlarına kendi çocuğu gibi özenle davranıyor herkese tavsiye ederim. Oğlumun olaylara bakış açısı daha iyi oldu bu süreci atlamakta kolay oldu sürecimiz hızlandı hala da görüşüyoruz.
Kendisinden memnunum iyiki denk geldiğimizi düşünüyorum Tansu Hanım daha ılımlı en azından bir yol üzerinden durumumuzu izliyoruz. Gerçekten çok memnunum.
n....a
Samimi içten ve başarılı. Oğlum için oyun terapisine başladık. Kısa zamanda çok yol aldık. Kendisini tanımaktan çok memnun olduk.
Güler yüzü, danışmanına huzur veren yapısı, sakinliği ile rahatlıkla her şeyi konuşabiliyorum. Önce kızım gitti. Kizimdaki farklılık okulda öğretmenlerinin bile dikkatini çekmiş ki bana veli toplantısında bahsettiler. Kendim 2 seanstir gidiyorum. Tum ictenligimle herkese tavsiye ederim . İyi ki tanimisiz sizi Tansu Hanım
Tansu hanımla kızım için iletişim kurmuştuk,eşimle banada çok faydası oluyor ilgili,samimi,kısa ve net cümlelerle anlaşılır açıklamalarda bulunuyor
m ...b
İlişkimizin çıkmaza girdiği karanlık bir evresinde tavsiye üzerine Tansu Hocamızla karşılaştık. İlk seanstan bizi yakaladı ve bambaşka ışık kaynaklarına sahip olduğumuzu gösterdi. 5 seans gibi kısa bir sürede kalıcı bir iyileşme ve birbirimizle harika bir etkileşim yaşadık. Anlayışı, nezaketi, yaklaşımı ve yöntemleriyle harikulade bir uzman. Ayrıca seanslarımızın gerçekleştiği danışmanlık merkezi de oldukça modern ve konforluydu. Çok memnun kaldık, iyi ki sizinle tanışmışız.
u.....
İkiz Çocuklarımın özgüven, korku, odaklanama ve dikkat eksikliğinden dolayı internet üzerinden yapmış olduğum araştırma neticesinde Tansu hanımla tanıştık. Çocuklarımız ve kendimiz için bugüne kadar yaptığımız en güzel şey Tansu hanımla tanışmamız oldu. Daha önce iki uzmanla görüştük ancak bu kadar verimli olmamıştı.Çocuklarımıza ve bize yaklaşımı çok iyiydi. Meğer çocuklarımız hakkında bilmediğimiz o kadar şey varmış bize ilk görüşmede herşeyi çok güzel anlattı.Çok kısa sürede sonuç aldık.Hayatını gerçekten mesleğine adamış, mesleki bilgisi, anlatımı ve çocuklara yaklaşımı çok çok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum…
Hakkımda
Okullar / Eğitimler