Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu 59850
Rahim Filmi
Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
ba...r
hocam Görüp görebileceğiniz en iyi, en babacan, en muhteşem, en alakalı, en güleryüzlü Kadın doğum doktoru. Gebelik sürecimden sezeryan doğumuma kadar kendisiyle beraberdim . Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
f....s
6 haftalık gebeyken kalp atışıni duymak için gittim ancak doktor bey niye geldiniz dercesine bakti daha erken duyulmaz diye söylendi halbuki başka bir hocaya gittiğimde 2 hafta sonrası için kalp atışını duyalim onun içinde randevu almam gerektiğini söyledi bunu da kendisine söylememe rağmen oralı olmadı kimseye tavsiye etmiyorum
• başka bir yer • Diğer •
Tayfun Güme isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tayfun Güme, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tayfun Güme tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Tayfun Güme adresi nerede?Tayfun Güme şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tayfun Güme isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tayfun Güme online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tayfun Güme isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tayfun Güme bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tayfun Güme ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tayfun Güme hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tayfun Güme hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları